ależ ja nic nie chwalę, to zwykłe faktycyqan pisze: Każdy swoje chwali, ale ciężko w tym przypadku przekonywać do lepsiejszości GT nad WRX, czy STI.

a z taką gałką, pamiętam paręnaście lat temu, kombinowali w KJS. Ale to chyba można łapy poobrywać

ależ ja nic nie chwalę, to zwykłe faktycyqan pisze: Każdy swoje chwali, ale ciężko w tym przypadku przekonywać do lepsiejszości GT nad WRX, czy STI.
Ja już dawno spisałem go (ten wątek) na straty, przestałem tu zaglądać od kiedy po trzech zapiętych bokach trzeba się szperować i pompować 300 konipawlaswrc pisze: No no, poczekajcie jak tu Atiś wpadnie, to Wam z tyłków zrobi jesień średniowiecza za ten burdel....
cyqan, nie każdy sobie chwali tylko napisałeś głupotę.cyqan pisze:Każdy swoje chwali, ale ciężko w tym przypadku przekonywać do lepsiejszości GT nad WRX, czy STI.Alan, Alan, Alan! pisze: nie wiem czy zauważyłeś, ale zwróć uwagę jak wsiądziesz do auta, że kierownica nie toczy się po obwodzie tylko obraca wokół osi![]()
Noooo, ja póki co, nawet 115 konnego Colina nie ogarniam dobrze na białym, więc się nie wypowiadam, a w góry jakoś ciężko się wybrać. Zawsze coś ważniejszego. Ogólnie, to chciałem w tym roku coś więcej polatać w mniej extremalnych warunkach niż góry, ale też nic z tego nie wyszło.... a prawie 300 konny potwór się (nie)buduje, więc nauka jest mocno wskazanaArti pisze: przestałem tu zaglądać od kiedy po trzech zapiętych bokach trzeba się szperować i pompować 300 koni![]()
![]()
Ja już swoje w OT zakończyłem - nie czepiaj sięChloru pisze: cyqan, nie każdy sobie chwali tylko napisałeś głupotę.
Tym się absolutnie nie sugeruję, bo świetnie sobie zdaję sprawę z tego, że trzeba zaczynać od słabszych aut.TERZO pisze: Nie sugeruj się tymi, którzy mówią, że wszystko co nie jest topową, kawiorową wersją gc8 to kupa i nie na daje się do jazdy
ale ja nigdzie nie piszę co jest lepsze, a jakbym napisał, to pewnie by było, że GC8 STi, albo BugSTi.pawlaswrc pisze: a wyszła z tego dyskusja "co jest lepsze?"