Gal pisze: To którzy z Was są w ABW, hę..?
Bo u Brunona to było 50% jego współpracowników...
No jak to którzy?
Co drugi.

Gal pisze: To którzy z Was są w ABW, hę..?
Bo u Brunona to było 50% jego współpracowników...
Alan, Alan, Alan! pisze: Resetnijcie sobie postulaty,
Jak tak czytam ten wątek, to rosną we mnie zdolności profetyczne i w jednej z wizji zobaczyłem artykuł z Faktu, chyba z 2015. Niestety tyko fragment, ale moje wizje jeszcze są bardzo krótkie.esilon pisze: ja postuluję aby pieniądze wywalone na "system" przeznaczyć dla drogówki, na pensje , paliwo i mocniejsze akumulatory aby łapiąc zimą nie musieli łamać przepisów dotyczących pracy silnika na postoju, to by wystarczyło, drugą pieczenia byłby wzrost zuafania i szacunku do władzy, w końcu taki partol jest w stanie podjąc interwencję, czy po prosu pomóc potrzebującym na drodze, fotoradar tego nie umi i się nie nauczy
ano nieArno pisze: NIE DOGONISZ.
Ale nasz hipokryta111 (zwany kiedyś man111) podał słabe strony systemu.LouCyphre pisze:czego dziś boleśnie doświadczyłem
Pewnie nie, ale (moja) teza jest taka, że skończyło się dolce vita (z mojego punktu widzenia) i trzeba będzie jeździć zgodnie z przepisami, albo się straci prawo jazdy.esilon pisze: przekonaliście mnie
proszę nie przekręcać nicków!jarmaj pisze: hipokryta111
Arno pisze: ...................Zabrać mądrym, pracowitym, oddać leniwym kretynom.
esilon pisze: ale pomysł niezły, mandant pirata przelewają na konto jadącego przespisowo