i na dodatek taka maleńkagruby pisze: Ale... Tam jest tylko jedna gora!
Off the beaten track
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Off the beaten track
I może jeszcze powiecie, że tam wśród tych wsi jeszcze jakieś miasto mają?!
Wiecie, że w Poznaniu jeszcze nic nie było organizowane? Wy tylko te Kielce i Kielce...
Wiecie, że w Poznaniu jeszcze nic nie było organizowane? Wy tylko te Kielce i Kielce...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Przecież nikt Ci nie broni zorganizować spotu w okolicach PoznaniaEterycznyŻołądź pisze: Wiecie, że w Poznaniu jeszcze nic nie było organizowane? Wy tylko te Kielce i Kielce...
Co więcej jestem przekonany, że gdybyś taki spot zorganizował, to chętnych do uczestnictwa w nim by nie zabrakło
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
So What!, ja zauważyłem, że nie było oraz, że mogłoby być. Swoje zrobiłem, teraz kolej na następną osobę. Taki sprawiedliwy podział prac. Zresztą jak koniecznie chcecie taplać się w błocku to poza poligonem w Biedrusko nie znam tam innego miejsca, a stamtąd mógłby ktoś nie wrócić.
Z Poznania jest kilku forumowiczów.
Okolice Kielc wydają mi się dziwnym miejscem do jazdy po bezdrożach, w sensie, że jak tam można to i wszędzie można, bo nie ma tam nic takiego czego nie byłoby gdzie indziej (w sensie terenów, nie osób). Co innego jeśli chodzi o jazdę po asfalcie. Dlatego nie wiem czemu się tak upieracie na tamten region. Chyba, że by zrobić dwa dni, pierwszego Miedzianka, drugiego chaszcze.
Okolice Kielc wydają mi się dziwnym miejscem do jazdy po bezdrożach, w sensie, że jak tam można to i wszędzie można, bo nie ma tam nic takiego czego nie byłoby gdzie indziej (w sensie terenów, nie osób). Co innego jeśli chodzi o jazdę po asfalcie. Dlatego nie wiem czemu się tak upieracie na tamten region. Chyba, że by zrobić dwa dni, pierwszego Miedzianka, drugiego chaszcze.
EterycznyŻołądź pisze: Okolice Kielc wydają mi się dziwnym miejscem do jazdy po bezdrożach, w sensie, że jak tam można to i wszędzie można, bo nie ma tam nic takiego czego nie byłoby gdzie indziej (w sensie terenów, nie osób). Co innego jeśli chodzi o jazdę po asfalcie. Dlatego nie wiem czemu się tak upieracie na tamten region. Chyba, że by zrobić dwa dni, pierwszego Miedzianka, drugiego chaszcze.
Okolice Kielc mają conajmniej dwie zalety - jest tam masę miejsc, które można pozwiedzać i potaplać się w błocie przy okazji, a dwa, że znajduje się w połowie drogi między KRK a WAW, skąd większość ekip offroadowych jest. No i dodatkowo blisko to jest.
Okolice Poznania - owszem, też piękne. W szczególności pojezierze Lubuskie. Wada - daleko. I dojazd kłopotliwy.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
- So What!
- 6 gwiazdek
A mnie kusi Beskid Żywiecki jako miejsce kolejnego/któregoś z kolejnych spotów
Lokalizacja byłaby niestety "mniej sprawiedliwa"
Fantastycznie miejsce, ale za daleko jak na wyjazd weekendowy. Niestety - bo to jedno z najpiękniejszych miejsc w Polsce, moim zdaniem.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
So What!, a ta lokalizacja jest niby sprawiedliwa? Nie każdy mieszka w Warszawie czy Krakowie, nawet z "grupy okołooffroadowej"
EterycznyŻołądź pisze: Nie każdy mieszka w Warszawie czy Krakowie
gregski z Berlina przyjechał, bo chciał
- So What!
- 6 gwiazdek
No przecież napisałem, że "mniej sprawiedliwa"EterycznyŻołądź pisze:So What!, a ta lokalizacja jest niby sprawiedliwa? Nie każdy mieszka w Warszawie czy Krakowie, nawet z "grupy okołooffroadowej"
Bo gregski to gregski, chłopak z sercemesilon pisze:EterycznyŻołądź pisze: Nie każdy mieszka w Warszawie czy Krakowie![]()
gregski z Berlina przyjechał, bo chciał
Mówiąc krótko, człowiek zdolny do poświęceń
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35 pisze: Bo gregski to gregski, chłopak z sercemnie wiem czy wszyscy słyszeli jak powiedział przy próbach wyciągania toyoty,że On może zaczepić hol za ucho w OBK a ktoś powiedział,że się raczej urwie a ON na to
o Jezu to zobaczymy
Mówiąc krótko, człowiek zdolny do poświęceń![]()
naprawde cos takiego powiedzialem
o matko, zaraz zemdleje
Gregski to był moment zanim Fido zosłał poproszony o podjazd do błotka ( bo ON miał prawdziwy hak ), troszkę może pomógł Michałowi

Ostatnio zmieniony 26 cze 2008, o 10:47 przez Piter 35, łącznie zmieniany 1 raz.
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
"Troszkę" to chyba niewłaściwe słowo
Od chwili tego posta wygasa moja gwarancja na sprzęgło w SIP 
Fido o czym ty piszesz

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
esilon pisze: gregski z Berlina przyjechał, bo chciał
Piter 35 pisze: Bo gregski to gregski, chłopak z sercem
esilon, Piter 35, zapominacie o pewnej ważnej sprawie. Gregski, to przede wszystkim chłopak z OBK. Wymyślcie coś, żebym się z Imprezą nie nudził to przyjadę na następny zlot.
Możesz ją myć, woskować, odkurzać. Inne samochody zresztą też - nudy przy tym nie będzie, zapewniam 
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
devlin pisze: nudy przy tym nie będzie, zapewniam![]()
Znaczy WiS załatwi mi jakieś ładne studentki do pomocy?
To kiedy następny spot?
EterycznyŻołądź pisze: Wymyślcie coś, żebym się z Imprezą nie nudził to przyjadę na następny zlot.![]()
Ja byłem Clio i się nie nudziłem...bo wsiałem do Esilona
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
EterycznyŻołądź, jak nie będziesz za bardzo eteryczny, to każdy Cię chętnie przygarnie
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
EterycznyŻołądź pisze: WiS załatwi mi jakieś ładne studentki
devlin pisze: Możesz je myć, woskować, odkurzać. (...) nudy przy tym nie będzie, zapewniam
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
WiS, dokładnie!
To kiedy mam przyjeżdżać do tego "Klejnotu Wschodu"?
Są upały to zawsze będzie z czego umyć, chociaż w ramach propagowania sportu można by urządzić walki w kisielu lub w ramach propagowania sztuki - bodypainting. Taaaak, a reszta może się znowu taplać w błocku jak wieprzowinka.
Są upały to zawsze będzie z czego umyć, chociaż w ramach propagowania sportu można by urządzić walki w kisielu lub w ramach propagowania sztuki - bodypainting. Taaaak, a reszta może się znowu taplać w błocku jak wieprzowinka.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
to ten syf z Marszałkowskiej?
nożeszsz....
no i ASO rację miało. jak ulice takie brudne to i szyby się błocą...

nożeszsz....
no i ASO rację miało. jak ulice takie brudne to i szyby się błocą...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
A bo Hanka ciągle jakieś ulice remontuje, to i musimy jeździć po błocie w centrum europy