i na dodatek taka maleńkagruby pisze: Ale... Tam jest tylko jedna gora!

Przecież nikt Ci nie broni zorganizować spotu w okolicach PoznaniaEterycznyŻołądź pisze: Wiecie, że w Poznaniu jeszcze nic nie było organizowane? Wy tylko te Kielce i Kielce...
EterycznyŻołądź pisze: Okolice Kielc wydają mi się dziwnym miejscem do jazdy po bezdrożach, w sensie, że jak tam można to i wszędzie można, bo nie ma tam nic takiego czego nie byłoby gdzie indziej (w sensie terenów, nie osób). Co innego jeśli chodzi o jazdę po asfalcie. Dlatego nie wiem czemu się tak upieracie na tamten region. Chyba, że by zrobić dwa dni, pierwszego Miedzianka, drugiego chaszcze.
EterycznyŻołądź pisze: Nie każdy mieszka w Warszawie czy Krakowie
No przecież napisałem, że "mniej sprawiedliwa"EterycznyŻołądź pisze:So What!, a ta lokalizacja jest niby sprawiedliwa? Nie każdy mieszka w Warszawie czy Krakowie, nawet z "grupy okołooffroadowej"
Bo gregski to gregski, chłopak z sercemesilon pisze:EterycznyŻołądź pisze: Nie każdy mieszka w Warszawie czy Krakowie![]()
gregski z Berlina przyjechał, bo chciał
Piter 35 pisze: Bo gregski to gregski, chłopak z sercemnie wiem czy wszyscy słyszeli jak powiedział przy próbach wyciągania toyoty,że On może zaczepić hol za ucho w OBK a ktoś powiedział,że się raczej urwie a ON na to
o Jezu to zobaczymy
Mówiąc krótko, człowiek zdolny do poświęceń![]()
esilon pisze: gregski z Berlina przyjechał, bo chciał
Piter 35 pisze: Bo gregski to gregski, chłopak z sercem
devlin pisze: nudy przy tym nie będzie, zapewniam![]()
EterycznyŻołądź pisze: Wymyślcie coś, żebym się z Imprezą nie nudził to przyjadę na następny zlot.![]()
EterycznyŻołądź pisze: WiS załatwi mi jakieś ładne studentki
devlin pisze: Możesz je myć, woskować, odkurzać. (...) nudy przy tym nie będzie, zapewniam