Chloru pisze:
Ta sama albo mniejsza funkcjonalność.
A to jest funkcjonalność?
http://komorkomania.pl/2012/11/20/nowy- ... zo-irytuja
OK - potem poprawiono część błędów, ale co mi po funkcjonalnym BT które nie działa.
Chloru pisze:
Dyskusja jest nudna bo jak się podaje argument ekonomiczny to w opdowiedzi się słyszy: "cena nie jest istotna". Owszem dla sporej części naszego społeczeństwa jest istotna.
A każdy musi mieć topowego smartfona? Moja żona np tylko dzwoni, robi fotki i wysyła SMSy i MMSy. I jej smartfony nie interesują.
Można też kupić tańszy sprzęt.
Dla mnie cena w tym przypadku nie jest istotna. Poza tym to demagogia - między ajfonem 5 i SGS3 jest raptem 500 zł różnicy. Idąc Twoim tokiem rozumowania, to trzeba obniżyć ceny Aston Martinów, bo nie wszystkich stać

i muszą się wozić pasztetowymi STi za 200 tys
Poza tym nie rozumiem podejścia
Chloru pisze:
nie interesują mnie ekstra apliakcje które robią to co normalny system robi po wyjęciu z pudełka.
Bo akurat Android w S3 po wyjęciu z pudełka - bez różnych nakładek UI - nie nadaje się do użytku.
Co za różnica, czy mam daną funkcjonalność w systemie, czy mogę sobie ją wgrać w kilka minut. Mam wgraną aplikację "Bluetooth File Transfer" i nigdy jej nie użyłem.
Chloru pisze:
Uważam po prostu, że na to co oferuje jest zbyt drogi i wcale nie jest obiektywnie patrząc lepszy niż konkurencja.
W tej klasie cenowej wszystkie telefony są podobne. Dlatego jeśli uważasz, że przepłacisz kupując ajfona - nie kupuj go. Myślę, po dokonanych testach, że nie byłbym zadowolony z kupna SGS3, i dlatego go nie kupiłem. Dlatego też w ogóle nie zamierzałem kupić ajfona przed wersją 4 - też uważałem, że nie oferuje mi tego, co potrzebuję.