subarka665 pisze: i poradzono mi przejść na mineralny
Fajne sa te ludowe przesady...
subarka665 pisze: i poradzono mi przejść na mineralny
subarka665 pisze: zbliżam się do 400 tysięcy km przebiegu i poradzono mi przejść na mineralny,
Jak się wkurzę, to tak zrobięleon pisze:subarka665 pisze: zbliżam się do 400 tysięcy km przebiegu i poradzono mi przejść na mineralny,
zmień doradców.
TOMA52 pisze:Jeśli nie pije Ci oleju jak smok
gdzie Ty masz jedyną słuszną drogę ?!? obudź się wreszcie ... polecaliśmy Ci różne oleje, Millers, Motul, Mobil ... (cywilny, normalny 5w30 lub 5w40, jeśli juz wyparłeś z pamięci) a Ty dalej swoje i wybierasz jakieś chińskie wynalazki albo produkty z serii "Sport" do zwykłego N/A .... wolałbym zalać lotosa z biedronki niż tak kombinować jak Ty ... sorry...alcyone pisze: kiedy ktoś nie akceptuje jednej jedynej słusznej drogi
dzięki serdeczne ,na pewno rozważę Pozdr.TOMA52 pisze: moze przesylka nie zaboli ;)
alcyone pisze:28 mar 2013, o 13:32
a juz sie obawialem ze nie bedzie drugiego postu pod rzad ...alcyone pisze:dzisiaj, o 14:38
alcyone pisze:wybrałem olej [...]
alcyone pisze: bo dużo fosforu ma
TOMA52 pisze: Czy nazwa stad, ze kituje wszelkie nieszczelnosci?
Po co kombinowac? Kup oryginal cena podobna.TERZO pisze: Czy filtry union japan są dobre, czy się ich wystrzegać? Podobno to japońska marka z iso9001, ale nie znam więc pytam aby sobie nie zrobic kuku