chińska szynka peklowanaKonto usunięte pisze: To jakaś chińszczyzna? Pałeczki mnie naprowadziły![]()

chińska szynka peklowanaKonto usunięte pisze: To jakaś chińszczyzna? Pałeczki mnie naprowadziły![]()
Nożkurdę, chciałem rozruszac towarzycho, licząc na jakieś skojarzenia, najlepiej sprośneGal pisze: WiS sobie jaja robi.
mam kumpla co od 40 dni pościKruszyn pisze:Konto usunięte, widać ze lodówka na klucz zamknięta
No to ja zgrzeszyłem, nie wytrzymałem i spróbowałem własnoręcznie przygotowanych i uwędzonych owoców zakazanych w dniu dzisiejszymKonto usunięte pisze:
mam kumpla co od 40 dni pości
mnie zmyliła nazwa tematu- liczyłem na coś z prawemBiP pisze:Piękny topic, że ja, żarłok jeszcze go nie odkryłem.
.
No oczywiście, smażona wydzielina cypryjskich łowiecek i kóz. Wygrałeś porcję, przy najblizszej okazji (choć w tej sytuacji, to raczej będzie rozsądnie, jesli Ty przyrządzisz, a ja tylko zrobię zakupy pod dyktandoKruszyn pisze: WiS, widzisz chcieliśmy wygrać nagrodę Co tam było w końcu
Spox, ja za to z powodu pomagania przy krojeniu już mam dzisiaj zgagęKonto usunięte pisze: WiS, spadaj z tym zdjęciem
Zniszczyć pohańca, to po chrześcijańsku jest - i grzech powinien być zmazanyKonto usunięte pisze: do mnie mruga tatar z lodówki
Robię podobnego, tylko nie przesadzam z ostrością i dodaję rodzynki (takie duże, mięsiste). Mniammm.BiP pisze: Mój faworyt ostatnio koncentrat-pasta paprykowa-szalotka-oliwa-przyprawy dość ostro
Momencik, momencik, coś mi świta ...WiS pisze:No oczywiście, smażona wydzielina cypryjskich łowiecek i kóz. Wygrałeś porcję, przy najblizszej okazji (choć w tej sytuacji, to raczej będzie rozsądnie, jesli Ty przyrządzisz, a ja tylko zrobię zakupy pod dyktandoKruszyn pisze: WiS, widzisz chcieliśmy wygrać nagrodę Co tam było w końcu).
...
Są tacy, co regularnie...WiS pisze:
Kurde.
Zamarzyły mi się chlejady pt. "festiwal śledzi domowych".
Co wycieczka na to?
Rękę trzeba umyć a nie wąchać ... tak nie sprawdzisz czy jest czystaGump pisze: Podczas prac masarskich![]()
Kurcze to nie jaleon pisze:
Momencik, momencik, coś mi świta ...
No i jest pomysł a Szkieletczyzna po środku dal wszystkichWiS pisze: Kurde.
Zamarzyły mi się chlejady pt. "festiwal śledzi domowych".
jak mi raz teściowa zakupiła taki duży śliniak to jej powiedziałemGump pisze:Podczas prac masarskich
Ja się mojej teściowej słucham to wielki skarbKonto usunięte pisze: jak mi raz teściowa zakupiła taki duży śliniak to jej powiedziałem
że prawdziwy chop w fatałaszkach w kuchni nie robi a jedyne co podwija to rękawy
Degustacja jest wskazanaKruszyn pisze: Rękę trzeba umyć a nie wąchać ... tak nie sprawdzisz czy jest czysta
Każdy skarb trzeba głęboko zakopaćGump pisze: teściowej słucham to wielki skarb![]()
padłemKruszyn pisze:Każdy skarb trzeba głęboko zakopaćGump pisze: teściowej słucham to wielki skarb![]()
leon pisze: coś mi świta ...
Od Gumpa, jak od Czaka Norisa, brud odpada gdy ten zawarczyKruszyn pisze: Rękę trzeba umyć a nie wąchać
Szukać bazy?Kruszyn pisze: No i jest pomysł a Szkieletczyzna po środku dal wszystkich
Prawdziwy chop, jeśli już, to nosi podkoszulek na ramiączkach i nie ma co podwijać.Konto usunięte pisze: prawdziwy chop w fatałaszkach w kuchni nie robi a jedyne co podwija to rękawy