byla musztarda, marchewka, jablko, spluczka... ale latarka?Arti pisze: latarkę
Chlejady 2008
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Chlejady 2008
Kurcze to ja widze ze to nie będą CHLEJADY tylko CHLEJADY ANDVENTURE TIME!! 
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Mam nadzieję, że się dobrze bawicie. To czekamy na jakieś fotki, albo lepiej filmiki z OeSów.
Spijcie pablonasa, to łatwiej przyjdzie mu podjąć decyzję, co do zakupu. Sprawdzone w praktyce, jak dobrze pamiętam.
Spijcie pablonasa, to łatwiej przyjdzie mu podjąć decyzję, co do zakupu. Sprawdzone w praktyce, jak dobrze pamiętam.
Nie mogę czytać tego wątku bo mnie coś trafia ,że mnie z wami tam niema
.
Życzę super zabawy
i czekam na jakieś fajne filmiki jak pisał Citan.
Życzę super zabawy
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Dotarłem do domu w jednym kawałku. Zabawa była wyśmienita, ognisko bardzo przyjemne.
Niepotrzebnie tylko rozsłościł mnie ten pan od nitro.
Szczególnie pozdrawiam Bartka z Radomia.
Pablonasy jak dojedziecie dajcie znać.
Pablonasy jak dojedziecie dajcie znać.

- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
Ufff no jesteśmy w domq. Oczywiście bateria w telefonie zdechła zaraz za wrockiem więc musiałem zakupić mapę i pilotować ręcznie. Udało się jednak przejechać praktycznie tak jak kazała navi i wyszło mi magiczne 510 km do domu. Szok.
Jechałem jak totalny kapelusz (a dokładniej to tak jak GLem) czyli do 120 km/h. Bałem się mandatów (po jaką cholerę te CB wiozłem w plecaku
) ale przy okazji sprawdzałem spalanie Żaby... Po spaleniu połowy baku, zatankowałem znowu do pełna i wyszło... uwaga (werble) 8,5 l/100km
Remek mi chyba jakieś zepsute auto sprzedał
Cuś jakby pół silnika paliwa nie spalało
Szok dla mnie bo GL palił pół litra mniej.
Do listy czynności do zrobienia w najbliższej przyszłości doszło jeszcze łożysko w lewej przedniej piaście bo po takiej długiej trasie w pewnym momencie powiedziało dość i zaczęło wyć. Ale to pierdoła. Jesteśmy z Żaby zadowoleni. Obwiozła nas szczęśliwie i o to chodziło. A katapulta przy wyprzedzaniach - bezcenna
Dzięki wszystkim za super weekend. Wiolka i moja skromna osoba jesteśmy super zadowoleni
Robienie village`u w Waszym wykonaniu miażdży
Oddzielne dzięki dla Lucka za użyczenie zapasu (na szczęście nie był potrzebny).
Było gitez. Na kolejne zloty się oczywiście piszemy
Do zobaczyska ludki 
Jechałem jak totalny kapelusz (a dokładniej to tak jak GLem) czyli do 120 km/h. Bałem się mandatów (po jaką cholerę te CB wiozłem w plecaku
Do listy czynności do zrobienia w najbliższej przyszłości doszło jeszcze łożysko w lewej przedniej piaście bo po takiej długiej trasie w pewnym momencie powiedziało dość i zaczęło wyć. Ale to pierdoła. Jesteśmy z Żaby zadowoleni. Obwiozła nas szczęśliwie i o to chodziło. A katapulta przy wyprzedzaniach - bezcenna
Dzięki wszystkim za super weekend. Wiolka i moja skromna osoba jesteśmy super zadowoleni
Oddzielne dzięki dla Lucka za użyczenie zapasu (na szczęście nie był potrzebny).
Było gitez. Na kolejne zloty się oczywiście piszemy
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Jak impreza turbo tyle pali to znaczy.... eeee....no jakby to powiedzieć.... baby na rowerze wiązące chrust z lasu Cię nie wyprzedzały?pablonas pisze:zatankowałem znowu do pełna i wyszło... uwaga (werble) 8,5 l/100km
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
Niewykluczone bo tylko mi jedna z drugą śmignęły i nie zdążyłem ich zobaczyć 
Natomiast jak sprawdzałem spalanie po wczorajszym (skromnym ale jednak) upalaniu to wyszło ~15. Czyli da się
Natomiast jak sprawdzałem spalanie po wczorajszym (skromnym ale jednak) upalaniu to wyszło ~15. Czyli da się
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Imprezka max, wiocha niesamowita
Dzieki wszystkim za przybycie, bylo nas malo, ale za to super towarzystwo.
ja autem nie umie jednak jezdzic. Zaba z 15l/100km, WRX tez tyle. Spalanie z Chlejad okolo 18 litrow (prawie caly bak poszedl na 320km)
Nie wiem ile dokladnie, bo nigdy nie liczylem.
komu ja auto sprzedalempablonas pisze: uwaga (werble) 8,5 l/100km
ja autem nie umie jednak jezdzic. Zaba z 15l/100km, WRX tez tyle. Spalanie z Chlejad okolo 18 litrow (prawie caly bak poszedl na 320km)
Nie wiem ile dokladnie, bo nigdy nie liczylem.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
To nie byliście poupalać???remek pisze:Spalanie z Chlejad okolo 18 litrow (prawie caly bak poszedl na 320km)![]()
Ja nie pamiętam, kiedy ostatnio normalnie jeźdżąc przejechałem na baku powyżej 270...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
bylismy, ale Arti 'drzaca stopa' jechal przede mnajarmaj pisze: To nie byliście poupalać???
- Arti
- 6 gwiazdek
pablonas, świetnie, że dojechaliście. Szmat drogi, jakby nie patrzeć. Spalanie w trasie rewela, musiałeś strasznie pieścić ten gaz, ciekawe czy pajęczyny w turbinie się porobiły.
Jeśli chodzi o kolege villigera z Radomia to on zawsze jest taki i nie ma się co przejmować. 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Korko-maker? Skilować trza było!remek pisze: bylismy, ale Arti 'drzaca stopa' jechal przede mna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Arti
- 6 gwiazdek
Nie cisnąłem ponieważ: nie znałem drogi, mandaty w Czechach są ogromne, nie czyłem się za dobrze, a przede wszystkim jechałem nie swoim autem i zostałem poproszony przez Lucka o jechanie delikatnie. Więc skończ już jeśli możesz.remek pisze:bylismy, ale Arti 'drzaca stopa' jechal przede mnajarmaj pisze: To nie byliście poupalać???

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Nieee, Lucek zawsze krzyczy jak się jedzie szybciej, ale z zasady nie należy na to zwracać uwagiArti pisze:a przede wszystkim jechałem nie swoim autem i zostałem poproszony przez Lucka o jechanie delikatnie.
- Arti
- 6 gwiazdek
jarmaj, jakbym jechał swoim to może i bym uciszył tego Radomskiego misia dmuchanego ale jechaliśmy silver-śmietnikiem.
Z resztą mandat 500E to też jest nie to o czym marzyłem tego dnia.
Ostatnio zmieniony 29 cze 2008, o 22:02 przez Arti, łącznie zmieniany 1 raz.

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Loooze, ja dzisiaj przejechałem w Czechach z Mikulowa (granica od strony Wiednia) do Cieszyna w 1,5h. Da się. Tylko trza mieć mocne nerwy!Arti pisze:Z resztą mandat 500E to też jest nie to o czym marzyłem tego dnia.
Edit
PS
ale faktycznie, te silwery to powolne są i trudno tym szybciej jechać!
- Arti
- 6 gwiazdek
jarmaj, może i nie przepadam za Radomskim misiem dmuchanym (
) ale akurat co do silvera to muszę przyznać, że prowadzi się genialnie. Inne auto w porównaniu do białej. Super precyzyjnie czuć kierownice (mniejszą od seryjnej notabene), cudownie skręca, rewelacja po prostu.

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
To jest jeszcze ktoś, kto jeździ na tym montowanym w serii kole sterowym z kutra rybackiego???Arti pisze: mniejszą od seryjnej notabene).
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ehejarmaj pisze: To jest jeszcze ktoś, kto jeździ na tym montowanym w serii kole sterowym z kutra rybackiego???
Słuchaj Starszego. Rozsądnie nie osiągniesz takiego poziomu.remek pisze:ehejarmaj pisze: To jest jeszcze ktoś, kto jeździ na tym montowanym w serii kole sterowym z kutra rybackiego???ale to sie zmieni, wlasnie robie liste modow w WRX. Tylko caly czas mi chodzi po glowie wyklad Lucka - STI bug albo GT i nie wiem czy jest sens.