Ja myślę że to idealny pomysłWiS pisze: Szukać bazy?

[/quote]
roś nosi szpilki czasamiWiS pisze: w rosie

WiS pisze: Prawdziwy chop, jeśli już, to nosi podkoszulek na ramiączkach i nie ma co podwijać.
Tego nie powiem :evilgrin:bo go lubię

Ja myślę że to idealny pomysłWiS pisze: Szukać bazy?
roś nosi szpilki czasamiWiS pisze: w rosie
WiS pisze: Prawdziwy chop, jeśli już, to nosi podkoszulek na ramiączkach i nie ma co podwijać.
A co, w Citroenie też trzeba poprawiać uszczelkę pod głowicą?Kruszyn pisze: roś nosi szpilki czasami
Się pomysli, wobec tegoKruszyn pisze: myślę że to idealny pomysł
Polecam rosół, jest pyszny i mięso miękkie a współczuję skubania - ilość piór i ich warstw nieprawdopodobna, za to kolory i wzory na piórach piękneinquiz pisze: dostałem w prezencie bażanta, leży sobie w zamrażarce i czeka na pomysł. raczej nie na pieczenie bo jest jeden i nieduży a później i tak wychodzi za suchy, jak ktoś ma sprawdzony przepis to chętnie poczytam.
No i patrz Pan, co nam z niewinnego dialogu wyszłoKruszyn pisze:Ja myślę że to idealny pomysłWiS pisze: Szukać bazy?![]()
A jakie wino Twoja polecać nasza do tego filet łososia...?monikazima123 pisze: Ja wam polecać przepis na pieczony filet łososia.
To rozumiem. I ogieńmonikazima123 pisze: Redukujemy.
He he wyszło i to jakWiS pisze:
No i patrz Pan, co nam z niewinnego dialogu wyszło![]()
Sauvignon BlancWiS pisze:
A jakie wino Twoja polecać nasza do tego filet łososia...?![]()
Nie Ciebie pytałemKruszyn pisze: Sauvignon Blanc
A sorkiWiS pisze:Konto usunięte, no przecież biała kiełbasa. Upieczona z jabłkiem i cebulką.
Rozsądny pies by tego nie tknąłKonto usunięte pisze: wyglądało jak jakieś nóżki na galaretę, albo żarcie dla psa
Trzeba mieć w życiu jakieś jasne punkty odniesienia i preferencjeKonto usunięte pisze: żurek z kiełbasą i dodatkowo kiełbasa? Ostro
Kielce żądają dostępu do morza czy to od zainteresowania służbami i wywiademWiS pisze: śledź