generalnie, fotel kubełkowy ma być taki, żeby tyłek nie jeździł po siedzisku.
Moje 4 litery wygodnie się mieszczą w fotelu Focusa ST...
a jeśli Twoje się nie mieszczą, to nie znaczy, że zaraz trzeba za to winić konstruktorów samochodu.

Tylko nie testujcie proszę Fiesty 1.2 (60KM), w specyfikacji Ambiente...esilon pisze:no juz dobrze dobrze, pojedziemy sprawdzić tego forda
to oczywiście prawda, ale...Лукашэнка pisze: a jeśli Twoje się nie mieszczą, to nie znaczy, że zaraz trzeba za to winić konstruktorów samochodu.
Rozumiem, rozumiem...vibowit pisze:Лукашэнка, Arno do obłych raczej nie należy. Po prostu są na tym świecie ludzie, którym w kubełku nie jest wygodnie.
załatwioneЛукашэнка pisze:Tylko nie testujcie proszę Fiesty 1.2 (60KM), w specyfikacji Ambiente...esilon pisze:no juz dobrze dobrze, pojedziemy sprawdzić tego forda
a potem nie pisz, że Fiesta ST to straszne badziewie...
To prawda - sprawa jest jak najbardziej subiektywna.Alan, Alan, Alan! pisze:to oczywiście prawda, ale...Лукашэнка pisze: a jeśli Twoje się nie mieszczą, to nie znaczy, że zaraz trzeba za to winić konstruktorów samochodu.
nie oznacza, że sobie właśnie z tego powodu auta nie można zdyskwalifikować.
Kiepskie fotele do dupy auto.
A np. mały bagażnik w ałtbaku. Ty powiesz, że to nie wina konstruktorów tylko moja nieporadność w pakowaniu. Ja powiem do dupy auto, tak?
Sam nie wiem, czy warto dać za taką wersje 70 tys, skoro za nie więcej niż 80 tys. można byłoby wytargować ST. To naprawdę inne auta, ST ma szereg innych podzespołów niż inne wersje Fiesty.esilon pisze:wygląda sportowo, tylko to 1.0 jakos mało obiecujehttp://otomoto.pl/ford-fiesta-nowa-spor ... 02221.html , cena straszna
mam niespojenie L5, jak do tej pory tylko w 'gietekowym' kuble jeździ mi się komfortowo. W reszcie po dłuższej jeździe dupę urywa.Лукашэнка pisze: Ale naprawdę nie wiem czy to jest to na takę trasę, powiedzmy te 1000 km. Nigdy nie miałem okazji jechać w fotelu kubełkowym na długiej trasie.
Лукашэнка pisze: teraz też pod uwagę nówkę, czy zdecydowanie coś używanego?
Po co na przód, jak jest 135 xdrive.esilon pisze:gdyby beemka serii 1 miała napęd na przód to byłoby po problemie
vibowit pisze:Po co na przód, jak jest 135 xdrive.esilon pisze:gdyby beemka serii 1 miała napęd na przód to byłoby po problemie
Konto usunięte,Konto usunięte pisze:Лукашэнка pisze: Nie pisz proszę o nowym Fordzie Fiesta ST (MY 2014), skoro nawet nie widziałeś tego samochodu.
Ja bym chętnie o nim posłuchał. Zakładam, że Ty go widziałeś
Polecam się... to co chcesz następne?esilon pisze: jestesmy po testach ( wielkie dzięki dla Witka ),
Wracając przypomnialem sobie, żeby odczekać ten ułamek sekundy po wciśnięciu sprzegła i włożeniu biegu... i zacząłem ruszać bez szarpaniaesilon pisze: za system start and stop powinni wymierzać jakąs karę pomysłodawcom
Niskoskanalizowani powinni ziemniaki zbierać w polu, a nie autami sportowymi się wozić - kwestia przystosowania ewolucyjnegoЛукашэнка pisze: w przypadku osoby o dłuższym tułowiu, będzie to możliwe tylko
W przypadku wersji usportowionych, "inne" niekoniecznie znaczy od razu "lepsze" - a przynajmniej nie z punktu widzenia każdego użytkownika. Podstawowa kwestia: jesli ktoś czasami musi forsować drogi gruntowe lub wysokie krawężniki oraz jeździ po kiepskich drogach asfaltowych, twardsze zestrojenie zawieszenia, jego mniejszy skok, nizszy profil opon i wystające spoilery wersji "GT" mogą się okazać wadą, a nie zaletąЛукашэнка pisze: czy warto dać za taką wersje 70 tys, skoro za nie więcej niż 80 tys. można byłoby wytargować ST. To naprawdę inne auta,
Zamów u Piotrusia x1 po szwajcarskim księdzu-kobiecieesilon pisze: gdyby beemka serii 1
na dzisiaj ideał , spełnia wszytskie wymogi poza budżetemArno pisze: Mercedes A, 250. Mocne szybkie, nowoczesne.
WiS pisze: coś słyszałem o Octavii RS z opcjonalnym... torsenem
WiS pisze: Aleś se kobitę wybrał
Ile płacisz miesięcznie? Jak wiesz, może być umowa śmieciowaesilon pisze: samochód z kierowcą na wyposażeniu