busik pisze: i jak to na przedmieściach, od 6 rano u sąsiada pies wyje tak, że jak go dorwę...
Mam kilka w promieniu 100m...

busik pisze: i jak to na przedmieściach, od 6 rano u sąsiada pies wyje tak, że jak go dorwę...
Mieszkasz w bloku albo familokuFUX pisze:busik pisze: i jak to na przedmieściach, od 6 rano u sąsiada pies wyje tak, że jak go dorwę...
Mam kilka w promieniu 100m...
„Nakarm" go „czymś", albo Właściciela...Antoni1 pisze:No to wszystkiego dobrego na nowym miejscu no i oby piesek poszedł tam gdzie go nie będzie słychać
Z mojego punktu widzenia to zmiana na gorsze, bo ja miejskie zwierzę jestem - ale co kto lubi... więc gratulacjebusik pisze: jestem już PZ a nie PO
...ołowiem?FUX pisze: „Nakarm" go „czymś", albo Właściciela...
busik pisze: Od wczorajszego popołudnia jestem już PZ a nie PO - czyli wyprowadziłem się z miasta
To straszne! Teraz wszędzie bedziesz miał daleko, będziesz tracił masę czasu i paliwa (pieniędzy!) na dojazdy, na wożenie dzieci, itp, itd.busik pisze:Od wczorajszego popołudnia jestem już PZ a nie PO - czyli wyprowadziłem się z miasta
Też tak myślęjarmaj pisze:To straszne! Teraz wszędzie bedziesz miał daleko, będziesz tracił masę czasu i paliwa (pieniędzy!) na dojazdy, na wożenie dzieci, itp, itd.busik pisze:Od wczorajszego popołudnia jestem już PZ a nie PO - czyli wyprowadziłem się z miasta
Współczuję, szczerze i głęboko.
Kubik1 pisze: Ja się przenoszę do Warszawy aby do pracy mieć 15 minut SKM
Jak mawia mój kolega z taką rejestracją Poznań - Zadupiebusik pisze: Od wczorajszego popołudnia jestem już PZ a nie PO
Fido, skąd ja to znamKonto usunięte pisze: pierwszy raz od wielu lat mam więcej kosztów niż zysków.
To pewnie ma związek z liniami tramwajowymi i nowa zajezdnią ? Podobno ma być uzyskany standard podobny do miast na zachodzie Europy .busik pisze:Kubik1, ja wjeżdżam od innej strony miasta, więc te rejony o których mówisz mnie nie dotyczą, tym bardziej, że od strony Franowa za chwilę (rok może dwa) będą mieli kanał, jak zburzą estakadę katowicką - wjazd do POZ od strony A2 będzie karkołomnym przedsięwzięciem
niee, to ma związek z polską naturą lat 70tych... czyli wokół budowy wiaduktu znikały tony cementu na budowę pobliskich domów... więc wiadukt się sypie i od paru lat jest reanimowany poprzez ograniczenia w ruchu dla ciężarówek, a teraz zwężony z 3 pasów do 2 w każdą stronę. Za chwilę zamkną go na dobre i się zacznie.Kubik1 pisze: To pewnie ma związek z liniami tramwajowymi i nowa zajezdnią ?
busik pisze: niee, to ma związek z polską naturą lat 70tych... czyli wokół budowy wiaduktu znikały tony cementu na budowę pobliskich domów... więc wiadukt się sypie i od paru lat jest reanimowany poprzez ograniczenia w ruchu dla ciężarówek, a teraz zwężony z 3 pasów do 2 w każdą stronę. Za chwilę zamkną go na dobre i się zacznie.
Pozwolenie od inspektora budowlanego na użytkowanie mają chyba do jesieni![]()
busik pisze: 500m od domu dworzec kolejowy
busik pisze: to jest w miarę duże osiedle willi podmiejskich
pffff...busik pisze: więc droga do roboty zajmie mi tyle samo czasu (ok 15 min)