a kto Ci zabrania za tydzień zrobić replayaPiter 35 pisze:Siedząc na grillu , wspominałem Beatce spotkanie na mazurach i piękną sobotę po śniadaniu , Mały , Kruszyn , Ja , Busik , Funky , Fidus i cała ekipa pijąc w Barze o 10 rano , piękne. Ach wspomnienia alkoholika
WiS pisze:Na wypadek, gdyby akurat trafiły się w następny weekend upały - rozważam w roli napoju biesiadnego wino, zamiast mocnych alkoholi.
Czy ewentualnie będą zainteresowani współpracą, czy będę sobie te wina pił sam...?![]()
Się przyłączam do zapytania.esilon pisze:czy będzie zupa tajska ?
No ja mam nadzieję, że Gal, pod warunkiem że z zupąWiS pisze:Co do zupy tajskiej, też się przyłączam do pytania - czy ktoś przywozi Tajki...?
gdzie w kieleckiem upały?WiS pisze:Na wypadek, gdyby akurat trafiły się w następny weekend upały
O jezu to rozrywało klatkęChloru pisze: ja mam chyba jeszcze trochę w zamrażarce. Tej słynnej z pierwszego rozlania ;)
No dotrzymajcie kroku i wypijcie bo ja nie wiem czy dojadę. A wstyd będzie jak nie powtórzycie tej pięknej tradycjiPiter 35 pisze: Siedząc na grillu , wspominałem Beatce spotkanie na mazurach i piękną sobotę po śniadaniu , Mały , Kruszyn , Ja , Busik , Funky , Fidus i cała ekipa pijąc w Barze o 10 rano , piękne![]()
nosz nie rób nam tej przykrości i choć postaraj się byćKruszyn pisze:No dotrzymajcie kroku i wypijcie bo ja nie wiem czy dojadę. A wstyd będzie jak nie powtórzycie tej pięknej tradycjiPiter 35 pisze: Siedząc na grillu , wspominałem Beatce spotkanie na mazurach i piękną sobotę po śniadaniu , Mały , Kruszyn , Ja , Busik , Funky , Fidus i cała ekipa pijąc w Barze o 10 rano , piękne![]()
Kruszynowski, wiem, że nie jest lekko... ale weź Ty nie kombinuj, tylko po prostu wbijajKruszyn pisze: bo ja nie wiem czy dojadę.
ZObaczę co się urodzi. I się waham, czy Foresterem czy Mercem. Będziem po dziurach dymać?WiS pisze:Prognozy pogody, wstępnie, wskazują na weekend ciepły (w porywach do 31 stopni) i raczej bez deszczu.
Ja w takim razie biorę trochę () nalewek (na wszelki wypadek) i dużo wina. A co, najwyżej razem z Zośką zrobimy ekskluzywny kącik trunków lekkich
![]()
Arno, jak uważasz. Z węgrzynem, w razie czego, zapraszamy do w/w kącika. Ja pewnie przywiozę coś gruzińskiego, tak i budiet kak w Artiekie, w driewnyje wriemiena
Podobno to jest zlot forum SubaruArno pisze: się waham, czy Foresterem czy Mercem.
A fujArno pisze: Będziem po dziurach dymać?
WiS pisze: Bez Ciebie możemy nie dać rady
Arno pisze: Palinki nie są złe.
WiS pisze:rajdow ofrołdowych chwilowo nie zaplanowano
Arno pisze: Będziem po dziurach dymać?
Z założeniadamaz pisze: liiiiiiiiipa
Ale i tak radzę się zaopatrywać w duże ilości substancji antykomarowych, bo będziemy blisko lasu i nad wodą, więc istnieje prawdopodobieństwo że skurwiele wyroją.damaz pisze: jeśli myślicie, że komary są be, to jesteście w błędzie.