Tak właśnie myślałemAlan, Alan, Alan! pisze: Ta jes. Tydzien temu.

Tak właśnie myślałemAlan, Alan, Alan! pisze: Ta jes. Tydzien temu.
Ja tym bardziej, ale wiem, co takowi mawiają (zakładam, że w ich przechwałkach jest jakieś ziarno prawdyAlan, Alan, Alan! pisze: ja ekspertem od bezpieczeństwa w sieci nie jestem,
Inaczej. Wykryć "z prawdopodobieństwem bliskim pewności" się ponoć da, czasami gorzej jest z dostarczeniem sądowi legalnych (zdaniem sądu) dowodów.Alan, Alan, Alan! pisze: jest szansa, że nie wykryją kto.
Mogą, ale i w takiej sytuacji, ktoś kto z tego telefonu dzwoni/mailuje o określonej porze i w określonym miejscu też nie jest całkiem anonimowy. Wielki Brat nie przypadkiem agreguje dane z sieci komórkowych i zestawia je np. z danymi z monitoringu wielu obiektów...Alan, Alan, Alan! pisze: Mogą dojść na końcu np. do skradzionego w niemczech tel kom z prepaidem.
WiS pisze: No i właśnie dlatego miłośnikom adrenaliny w ruchu cywilnym proponuję chińszczyznę![]()
dokładnie tak miało byc - oni maja po to te dni na torze, żeby w mieście nie paradzie mieli jechać spokojnie (tak mieli przekazywane na briefingu)eMTi pisze: Fakt, że zapewne przejazd miał być bez dzikowania (tzn. pełną dzidą, ale jednak wyścigowym stylem, a nie driftem)..
Kubik1, całkiem możliwe, ze koleżance tylko się wydaje, że coś widziała.Kubik1 pisze:to co mi opowiadała koleżanka - świadek naoczny.
Лукашэнка pisze: Kubik1, całkiem możliwe, ze koleżance tylko się wydaje, że coś widziała.
Człowiek oglądając takie widowisko na żywo nie jest przez cały czas skoncentrowany.
Źle mnie zrozumiałeś . Ja pisałem że znam ocenę koleżanki która szkoli z takiej jazdy na co dzień a nie że on miał taką szkołę . Nie wiem ile czasu facet jeździł tym autem i nie wiem co potrafi . Myślę że chciał trochę się polansować i przegiął . To auto jest w nowszej wersji i ma 830KM a nie 700KM . Z tego co wiem , jest w tej chwili najszybszym seryjnym autem .eMTi pisze:Kubik1, tylko latanie na trolejach czy płycie poślizgowej seryjną, cywliną przednionapędówką ma się nijak do 700KM potwora z układem silnika MR..Tak więc co z tego, że on kiedyś miał taki egazmin.. burat, a pamiętasz, jak u nas na WRC można było stać? Można było stać wzdłuż trasy, przy taśmach..