Nie jest o wprawdzie złoty medal, ale i tak gratuluję
Piękny dzień dziś mamy
- So What!
 - 6 gwiazdek
 - Auto: Giulia V Q4
 - Polubił: 313 razy
 - Polubione posty: 60 razy

Re: Piękny dzień dziś mamy
Konto usunięteDido,  jeszcze raz serdeczne gratulacje  

- rrosiak
 - 6 gwiazdek
 - Auto: Duża Dacia :)
 - Polubił: 131 razy
 - Polubione posty: 201 razy

Konto usunięte pisze: Od wczoraj jestem ojcem wicemistrzyni polski w żeglarstwie w klasie Cadet![]()
Gratulacje, ale widzę brak szacunku do własnego kraju
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
						Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
- KamilP
 - 4 gwiazdki
 - Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
 - Polubił: 0
 - Polubione posty: 0

gratulacje!Konto usunięte pisze:Duma narodowa pomieszana z dumą rodzicielską....
Od wczoraj jestem ojcem wicemistrzyni polski w żeglarstwie w klasie Cadet
Gorsza wiadomość jest taka, że mam szykować kasę na mistrzostwa świata w przyszłym rokuDobrze, że to tylko UK, a nie np. Australia
Konto usunięte pisze: Duma narodowa pomieszana z dumą rodzicielską....
Od wczoraj jestem ojcem wicemistrzyni polski w żeglarstwie w klasie Cadet
gratulacje
Konto usunięte pisze: Gorsza wiadomość jest taka, że mam szykować kasę na mistrzostwa świata w przyszłym roku Dobrze, że to tylko UK, a nie np. Australia
tak z czystej ciekawości zapytam, ta kasiorka potrzebna na wyjazd ekipy dopingującej, czy raczej jest to jedyny sposób na wysłanie dziecka na tej rangi zawody z klubu??
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
						- 
								Konto usunięte								
 - 6 gwiazdek
 - Polubił: 14 razy
 - Polubione posty: 19 razy

Barthol pisze: tak z czystej ciekawości zapytam, ta kasiorka potrzebna na wyjazd ekipy dopingującej, czy raczej jest to jedyny sposób na wysłanie dziecka na tej rangi zawody z klubu??
Kasiorka potrzebna, żeby córka mogła dojechać, wrócić, przewieźć łódkę, mieszkać w hotelu... Dofinansowanie jest na tyle małe, że nie pokrywa większości tych kosztów. I tak w tym roku mam luksus, bo dzięki wynikom z zeszłego roku, Kaja ma dofinansowane zgrupowania i regaty na kilka tysięcy złotych.
- Chloru
 - 6 gwiazdek
 - Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
 - Polubił: 256 razy
 - Polubione posty: 533 razy

Konto usunięte,  super. W końcu będziesz miał kogoś kto będzie wstawał o 3 nad ranem łódki w Volvo poprzestawiać  

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
						- WiS
 - 6 gwiazdek
 - Auto: Forester turbo, zwany Yetim
 - Polubił: 3 razy
 - Polubione posty: 2 razy

Ma, byle poza sezonemmaf1 pisze: nasze bałtyckie ma swój urok i ...smak, zapach.
Znowu...?!Konto usunięte pisze: Od wczoraj jestem ojcem
Aaaa... doczytałem dalej
GRATULACJE
- subarka665
 - 5 gwiazdek
 - Auto: Subaru Legacy - Luxus
 - Polubił: 0
 - Polubione posty: 0

Fido_ Tobie nie pogratuluję tylko Twojej latorośli - GRATULACJE 

na mistrzostwa świata żagiel z prosiakiem

na mistrzostwa świata żagiel z prosiakiem
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego"  J.Piłsudski
W imieniu Kai dziękuję bardzo za gratulacje, z jednej strony jest szczęśliwa ze srebra a z drugiej marudzi, że tylko jednego punktu zabrakło jej do złota, nie nadążysz człowieku za nastrojami nastolatki   

Od dawna wiadomo, że sukces ma wielu ojców ale matka jest tylko jedna

Do Mistrzostw Swiata Juniorów w klasie Cadet, z każdego kraju kwalifikuje się max.7 załóg, każdy uczestnik pokrywa pełny koszt imprezy, która trwa tydzień (dojazd, transport łódek, nocleg, wyżywienie, wpisowe na regaty itp). Jeżeli zawodnik ukończy regaty w pierwszej dziesiątce w kwalifikacji generalnej, to PZŻ zwraca koszty, reszta kadry narodowej nie dostaje ani grosza. W tym roku wystartowało 67 załóg, najlepsza polska łódka była na 6 miejscu, reszta w trzeciej i czwartej dziesiątce. Można więc śmiało powiedzieć, że sponsorami są rodzice.

So What! +1So What! pisze:Konto usunięteDido, jeszcze raz serdeczne gratulacje
esilon +1esilon pisze:Konto usunięteDido, gratulacje
Piter35 -10Piter 35 pisze:Tomciu gratulacje
Od dawna wiadomo, że sukces ma wielu ojców ale matka jest tylko jedna
Niestety to drugieBarthol pisze: tak z czystej ciekawości zapytam, ta kasiorka potrzebna na wyjazd ekipy dopingującej, czy raczej jest to jedyny sposób na wysłanie dziecka na tej rangi zawody z klubu??
Do Mistrzostw Swiata Juniorów w klasie Cadet, z każdego kraju kwalifikuje się max.7 załóg, każdy uczestnik pokrywa pełny koszt imprezy, która trwa tydzień (dojazd, transport łódek, nocleg, wyżywienie, wpisowe na regaty itp). Jeżeli zawodnik ukończy regaty w pierwszej dziesiątce w kwalifikacji generalnej, to PZŻ zwraca koszty, reszta kadry narodowej nie dostaje ani grosza. W tym roku wystartowało 67 załóg, najlepsza polska łódka była na 6 miejscu, reszta w trzeciej i czwartej dziesiątce. Można więc śmiało powiedzieć, że sponsorami są rodzice.
A czemu? Ja się z zasady nie pcham tam, gdzie tłum plażowiczów. Są jeszcze odcinki plaż, gdzie można sobie w miarę spokojnie poplażowaćWiS pisze:Ma, byle poza sezonemmaf1 pisze: nasze bałtyckie ma swój urok i ...smak, zapach.![]()
No i z zupełnie innej beczki: dziś po wielu perypetiach pojechałem motórem. Wprawdzie tylko do pracy ale...
A myślałem, że sezon motocyklowy 2013 mam już za sobą
Piękny dzień  dziś  mamy na razie - 12 stopni  

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
						Śnieżna zabawa
Piter 35 pisze:Piękny dzień dziś mamy na razie - 12 stopni
A w niedzielę na Szrenicy było ponad 20...
Trza było ciepło łapać.
BTW byliście w Jizerkach po drugiej stronie?
Piknie!
I z buta, i na rowery, jak ktoś ma psa, to jedno i drugie.
Nawet dzieci można na spacer wyprowadzić.
I knedliki dobre!
spory mróz tam u WasPiter 35 pisze:Piękny dzień dziś mamy na razie - 12 stopni
- So What!
 - 6 gwiazdek
 - Auto: Giulia V Q4
 - Polubił: 313 razy
 - Polubione posty: 60 razy

Dido pisze: So What! +1![]()
Dido pisze: esilon +1![]()
Ach te kobiece punktacje - punkty dodatnie trzeba ciułać, a potem chwila nieuwagi i pozamiataneDido pisze: Piter35 -10![]()
Jak byłeś i nie przyjechałeś to wpierdolFUX pisze: A w niedzielę na Szrenicy było ponad 20...
Funky gdzieś tam szalał w poszukiwaniu podrobionego alkoholu , by było na wieczórFUX pisze: BTW byliście w Jizerkach po drugiej stronie?
Taaa . się zapomniałem ,że Kobiety to nasze szczęście i te nasze dzieciątka to bez nich się nie wyklują i masz Babo placekSo What! pisze: Dido napisał(a):
So What! +1
Dido napisał(a):
esilon +1
Dido napisał(a):
Piter35 -10
Ach te kobiece punktacje - punkty dodatnie trzeba ciułać, a potem chwila nieuwagi i pozamiatane
Dido, Kochana, padam do nóżek liże buty i całuje w stopy , oczywiście dla Cię też wielkie gratulacje
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
						Śnieżna zabawa
Piter 35 pisze: Jak byłeś i nie przyjechałeś to wpierdol
Następną razom, jak będę na dłużej niż dzień, to wpadniemy.
W takim składzie, jak na niemieckiej autobahnie...
- WiS
 - 6 gwiazdek
 - Auto: Forester turbo, zwany Yetim
 - Polubił: 3 razy
 - Polubione posty: 2 razy

1. Bo najwięcej jodu, który oboje z Księżną Małżonką bardzo lubimy, jest w sezonie sztormowym, czyli jesienią (gratis: "gotyckie" widoki, które wolę od ckliwych letnich błękitów). W sezonie letnim nie ma natomiast co wdychać, chyba, że pot i dezodoranty plażowiczów.maf1 pisze: A czemu? Ja się z zasady nie pcham tam, gdzie tłum plażowiczów. Są jeszcze odcinki plaż, gdzie można sobie w miarę spokojnie poplażować
2. "Odcineczki" do rozłożenia koca i owszem, ale do dłuuugich spacerów brzegiem, które uwielbiamy - już nie za bardzo. A poza sezonem puchy, więc można do woli łazić brzegiem, jeździć rowerem po okolicy, i nie musieć przy tym uprawiać slalomu miedzy tłumami matek, tatusiów, babć, psów, ciotek i bobasów.
3. No i jest jednak duuużo taniej, co dodatkowo poprawia mi "urok i smak Bałtyku poza sezonem"
I czasami padaPiter 35 pisze: Piękny dzień dziś mamy na razie - 12 stopni
Nareszcie zmiana pogody na lepsze
WiS,  ja już Piterka nie chciałem dopytywać, czy Go Żona w chłodni zamknęła, czy literówka z tym minusem... 

Dido,_Fido wspaniale. Ja mogę być też dumna, że znam tę nastolatkę. Może czas skoczyć po autograf, bo potem cieżko będzie się dopchać. Gratulacje  

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży  /by Bilex/
Konto usunięteDido, gratsy dla młodzieży. Na następne zawody niech bierze flagę forumową. W ramach tych ojców wszystkich  

Konto usunięteDido, gratulację dla Was i córy  

liwit, z tym autografem to dobry pomysł. Rodziców też można obskoczyć - tak na wszelki wypadek.

liwit, z tym autografem to dobry pomysł. Rodziców też można obskoczyć - tak na wszelki wypadek.