Pobity Forumowicz zdewastowane Subaru! Na Summer Cars Party!

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
zofija
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 1 raz

Re: Pobity Forumowicz zdewastowane Subaru! Na Summer Cars Party!

Post 10 wrz 2013, o 17:02

Konto usunięte pisze:
Konto usunięte pisze:
BelegUS pisze: Naprawdę nie wiem, gdzie popełniłem błąd, że teraz cała złość forum i internetu jest na mnie wyładowywana.

ja tam nie widzę, żeby ktoś wyładowywał złość. Raczej zdziwienie załatwieniem sprawy.

Ale co tam, nie mój problem :cofee:
:cofee:
Tiaaaa... Tyle że to zdziwienie przybierające formę oburzenia wyrażane jest w kierunku kolegi BelegUS'a, który to ani nie był stroną sprawy, ani jej nie załatwiał.
Czyli po prostu pieniactwo dla pieniactwa.

Czarownica prawdę Ci powie :D

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Post 10 wrz 2013, o 17:06

Plus wyzwiska i obrażanie ludzi:
Konto usunięte pisze:kto tu nadal jest leszczem? :cofee:

Żenuła. :wall:

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 10 wrz 2013, o 17:50

Mnie np. zainteresowało w tym wątku wspólne zdanie zadymiarzy z klubu wielbicieli Legii Warszawa :mrgreen:

(a co, dorzucę do pieca) :giggle:

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubione posty: 0

Post 10 wrz 2013, o 18:04

Miałem nie pisać, ale w sumie co mi zależy
zofija pisze: zdziwienie przybierające formę oburzenia wyrażane jest w kierunku kolegi BelegUS'a, który to ani nie był stroną sprawy, ani jej nie załatwiał.

Cóż, kolega dave się tu nie pofatygował, a ja też się dziwię, że nie załatwiono sprawy w sposób podwórkowy lub cywilizowany - każdemu według własnych przekonań - tylko odpuszczono. Jak koleś ma takie odpały to kiedyś kogoś przejedzie albo zakatuje i wtedy gazety będą pełne długich artykułów gdzie zatroskane autorytety będą się pochylać nad upadkiem norm moralnych i znieczulicą społeczną. ktoś przepchnie ustawę, ktoś wysępi kasę na dodatkowy monitoring ulic i patologia będzie rosnąć w siłę i żyć dostatnio tylko co z tego :cofee:

Jak widzę że koledze obijają twarz to albo pomagam odeprzeć napastnika albo dzwonię na policję, a nie mówię "daj stówkę tytułem strat moralnych i przybijcie sobie piąteczki". Jeżeli uważasz taki sposób załatwienia sprawy za normalny, to współczuję.

A że szukał świadków a dostał kilka rad, cóż dziwnego, pokaż mi wątek na tym forum bez oftopu.
Konto usunięte pisze: wspólne zdanie zadymiarzy z klubu wielbicieli Legii Warszawa

A nie lepiej brzmi "głos ludzi pamiętających, co znaczą słowa honor i przyjaźń"?

Równie dobrze mogłeś napisać "wspólne zdanie upalaczy z forum Subaru", ale pewnie nie brzmiałoby tak "medialnie" i nie zawierałoby nuty pogardliwej wyższości nad kibicowskim motłochem.

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 67 razy
Polubione posty: 74 razy

Post 10 wrz 2013, o 18:36

jarmaj pisze:Plus wyzwiska i obrażanie ludzi:
Konto usunięte pisze:kto tu nadal jest leszczem? :cofee:

Żenuła. :wall:
jarmaj jak cytujesz to warto robić to dobrze :thumb: :whistle:

ps:
Fido :-p

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 10 wrz 2013, o 20:43

Konto usunięte pisze: ale pewnie nie brzmiałoby tak "medialnie" i nie zawierałoby nuty pogardliwej wyższości nad kibicowskim motłochem.

Hehe, oj dajesz się wciągnąć Funky :-)

rrosiak
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Duża Dacia :)
Polubił: 129 razy
Polubione posty: 198 razy

Post 10 wrz 2013, o 20:49

Nie lubię kiboli :-) , ale w tym wątku się z nimi zgadzam. Jeżeli przebieg wydarzeń opisany w pierwszym poście jest prawdziwy, to sposób załatwienia sprawy jest wyjątkowo żenujący :-/
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - :giggle:
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów. :idea:

zofija
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubione posty: 1 raz

Post 11 wrz 2013, o 16:03

Konto usunięte, ja nie oceniam, tylko zwracam uwagę na fakt, że adresat Waszych wynurzeń jest niewłaściwą osobą. Warto rozróżnić off-top od pieniactwa.

Dla mnie EOT.
Czarownica prawdę Ci powie :D

ODPOWIEDZ