Sprzedam Legacy GT 2005 kuty. Kupię spec B

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
leon
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Niepsujące się.
Polubił: 207 razy
Polubione posty: 284 razy

Re: Sprzedam Legacy GT 2005 kuty. Kupię spec B

Post 22 wrz 2013, o 11:46

Subaru GT pisze: dlaczego w tym kraju wszystko zaczyna się od podejrzeń i negatywów?

Pozwolisz, że odpowiem. Doświadczenie.

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.

Subaru GT
0 gwiazdek
Auto: Subaru Legacy GT 2.5 2005 r.
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 22 wrz 2013, o 15:41

-
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2013, o 17:56 przez Subaru GT, łącznie zmieniany 1 raz.

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Post 22 wrz 2013, o 16:05

Subaru GT, no i widzisz, już abstrahując od tego co było wczesniej - takie oto podejście:
Subaru GT pisze: Proszę nie zadawać pytań tech na forum
automatycznie budzi podejrzenia, że masz coś do ukrycia.
W cztery oczy łatwiej komuś mniej doświadczonemu wcisnąć kit, przy odpowiedziach na forum publicznym zawsze znajdzie się ktoś fachowy i zaprotestuje.

Subaru GT pisze: udzielę jedynie osobiście po weryfikacji tożsamości.
O ja cię kręcę, auta co prawda w tych warunkach raczej nie kupie, ale kusi mnie pohandlowac, żeby zobaczyć jak będzie wygladać ta "weryfikacja tożsamości" :mrgreen:

pontapreta
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: Legacy '05 Celebration

Post 22 wrz 2013, o 17:16

Po IP to nikogo się nie da znaleźć. Wystarczy, że ktoś korzysta z mobilnego internetu albo pisze z firmy gdzie z jednego IP może korzystać 1000 osób. Albo z restauracji itd itd. Bez sensu, takie odgrażanie się tylko psuje opinię na forum.

WRC fan
Awatar użytkownika
Moderator
Polubił: 8 razy
Polubione posty: 10 razy

Post 22 wrz 2013, o 21:41

Obrazek

freediver
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: WRX 01' pogromca owadów :)

Post 23 wrz 2013, o 09:22

Subaru GT pisze:
leon pisze:
Subaru GT pisze: Takiego określenia (pogrubione) jeszcze nie słyszałem

Braki w wykształceniu dasz radę nadrobić. W wychowaniu też, o ile będziesz pilnym uczniem.
Leon - mimo rozpoczętych przez Ciebie złośliwości od początku mojego ogłoszenia, doceniam jednak Twój dowcipny styl pisania. Serio. Nie wiem, czy dam radę nadrobić braki wykształcenia w logice nieeuklidesowej i słownictwie osobnika kryjącego się pod nickiem Freediver :lol:
Subaru GT, jesteś aż takim zadufanym w sobie ignorantem że nie zauważyłeś iż negatywne uwagi, m.in. braki w wykształceniu i wychowaniu ,kierowane są pod twoim adresem? Po co pijesz do mnie i robisz z siebie jeszcze większego kretyna? Jeśli masz coś do zarzucenia mojemu słownictwu to proszę o konkrety a nie kolejne farmazony. Szkoda mi czasu na odpisywanie ale czasem jak się nie da piórem to trzeba młotkiem, do betonu można tylko tak przemówić.
Skoro kilka kolejnych osób ci pisze, że twoje ogłoszenie nie trzyma się kupy to może należy jakieś wnioski wyciągnąć a nie robić sobie wrogów i obrzucać błotem za sensowne pytania? Wszyscy dokładnie widzą o co się do mnie uczepiłeś, zadałem ci 1 proste, konkretne pytanie które rozbiło twoją piękną bajkę na temat wyjątkowego samochodu. Proste pytanie o remap po zmianie wydechu. I sorry ale jeśli tego nie zrobiłeś to 50KM jakie miałeś niby uzyskać po zmianie wydechu czyli jak to ująłeś lekkich modach, jest bujda na resorach, którą możesz wciskać dzieciom w przedszkolu a nie ludziom na tym forum. Do tego dochodzi ukrywanie informacji na temat auta, tylko priv, priv, priv. Jeszcze te teksty o prawnikach, notariuszach.. Może jeszcze ABW, CBA , CIA i FBI??? :lol: Efekt jest jeden i konkretny - auto jest tak samo podejrzane jak i sprzedający. I możesz sobie mnie dalej obrzucać inwektywami i dalej błyszczeć swą niepojęta wręcz elokwencją i nieskończoną widzą. To tylko jeszcze bardziej cię pogrąża. Ja bym to auto omijał szerokim łukiem ale może znajdziesz frajera który łyknie te pincet koni..

KamilP
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00

Post 23 wrz 2013, o 13:44

Obrazek

biszat
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Post 23 wrz 2013, o 14:01

Ja tylko z malym komentarzem dot prawnikow . Po 1 mysle ze paru z nas rowniez ma dobrych prawnikow . Wiec sam nie jestes . Po 2 . Styl Twoich wypowiedzi Subaru GT wskazuje , ze Twoj dobry prawnik mialby ciezko z obrona .
Poza tym jak na kogos kto chce sprzedac cos ludziom to troche dziwnie reagujesz na konkretne pytania - w jakiejkolwiek formie one by nie byly

Jeszcze tylko jedno - dlaczego na autostradzie Ty masz byc kierowca a na drogach bocznych kupujacy/zainteresowany ? Przeciez chcesz go zareklamowac , a pozbawiasz potencjalnego kupca funu .. no ale Twoje malpki Twoj cyrk - powodzenia

bzikus7
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Legacy MY06 2.0 165KM kombi

Post 24 wrz 2013, o 09:56

Tak trochę z innej strony patrząc na wypowiedzi kolegi Subaru GT, to chyba bez szwagra bałbym się zajechać i obejrzeć te 500 konne legacy. Nie mówiąc już o wsiadaniu za kierownice.
P.S. Nie mam znajomego prawnika nawet słabego więc nie bierz tego zbytnio do siebie.
Pozdrawiam. Bzikus7.

sorcerer
0 gwiazdek

Post 29 wrz 2013, o 12:57

Subaru GT pisze:Sprzedam wyjątkowy Legacy GT 2005 Limited, kuty silnik, przelowoty wydech nierdzewny, gaz, ok. 300 KM!

Subaru Legacy GT 2005 r. , wersja limitowana, automat – tiptronik z opcją trybu sport, zmiany biegów w kierownicy.
Coś mi się to nie spina. TIPTRONIC z łopatkami w 2005 ? chyba mocno dłubane auto z tego co znam historie tego modelu to nie było łopatek w tych latach i do tego skrzynie 4biegowe :)
Subaru GT pisze:Sprzedam wyjątkowy Legacy GT 2005 Limited, kuty silnik, przelowoty wydech nierdzewny, gaz, ok. 300 KM!

Maksymalna opcja wyposażenia.
rozumiem, że to wersja z NAVI i bilsteinem w zawiasie ?
BTW. full wyposażenia to mam GT SpecB
jeśli to auto ma 300KM to jak ty hamowałeś tym samochodem ? na seryjnych heblach ? śmierć na drodze

Coś mi się wydaje, że to ogłoszenie typu allegdrogo: "subaru V8, dwuprzęsłowa skrzynia, niebity, 10tyś przebiegu"

WRC fan
Awatar użytkownika
Moderator
Polubił: 8 razy
Polubione posty: 10 razy

Post 29 wrz 2013, o 19:48

sorcerer pisze: z tego co znam historie tego modelu to nie było łopatek w tych latach i do tego skrzynie 4biegowe :)
To słabo znasz ;-)
Optional automatic 5spd Sportshift with steering wheel shift buttons

Coś mi się wydaje, że to ogłoszenie typu allegdrogo: "subaru V8, dwuprzęsłowa skrzynia, niebity, 10tyś przebiegu"
Dajcie już spokój...

sorcerer
0 gwiazdek

Post 29 wrz 2013, o 19:59

WRC fan pisze:
sorcerer pisze: z tego co znam historie tego modelu to nie było łopatek w tych latach i do tego skrzynie 4biegowe :)

To słabo znasz ;-)
Nigdy się automatem specjalnie nie interesowałem, no ale cóż człowiek się uczy całe życie...

Subaru GT
0 gwiazdek
Auto: Subaru Legacy GT 2.5 2005 r.

Post 4 paź 2013, o 10:52

W GT jest skrzynia pięciobiegowa, w odróżnieniu od modelu podstawowego. Dlatego GT z automatem zbiera się niemal tak dobrze jak w manualu. Zmiany biegów w kierownicy oraz gałką skrzyni. do wyboru.

Posty osobników pokroju Sorcerer nieodmiennie lądują w śmietniku oraz blokuję czytanie na mojej stronie. Podobnie jak kilku poprzedników o podobnym poziomie.

Pozdrawiam pozostałych forumowiczów. Jeśli chodzi o zapytania techniczne od osób zainteresowanych ZAKUPEM - zapraszam do wysłania wiadomości prywatnych.

Swierzy
2 gwiazdki

Post 5 paź 2013, o 23:57

Jakoś mi się skojarzyło...

ODPOWIEDZ