wiesz ja ma swoje zdanie na ten kyrk ,a eMTi po każdym udanym starcie chce bym zmienił zdanie,a po każdej porażce wyłącza wifi i udaje ,że nie posiada internetubrahu pisze: burat, walczysz dzielnie ale nie masz racji![]()

Tu pełna zgoda. Jeśli chodzi o tego rodzaju nawierzchnie to nie ma doświadczenia ale rajdy to nie F1 i okres zimowy może spędzić pracowicie na testach wszelakich które tu nie są reglamentowane i może zrobić w tej kwestii duże postępyeMTi pisze: Monte powie, że będzie musiał zbierać doświadczenie

Natomiast kwestia "uczenia" się asfaltów na przykład na Rajdzie Francji jest dla mnie słaba w kontekście niedawnego wygrania w Rajdzie Niemiec całkiem niedaleko chyba rozgrywanego

Mówisz o tempie , mi o to samo chodziło tylko nazwałem to "brakiem walki z zawodnikiem bok w bok" i też jestem zdania ,że tu są duże postępy co pokazał kontrolując tempo i przegrywając kontrolnie odcinki ,a nie cisnąć każdy jak na początku i kończąc przez to na barierce w Rajdzie Kanarów na przykład. To ,że jest inaczej jak na torze to wie każdy i ,ze nabierasz doświadczenia całe życie też , zastanawia mnie kiedy stanie i powie " no teraz już wszystko o tych rajdach wiem wszystko ,nie mam co się uczyć i pokaże wam jak się jeździ " , jak dla mnie tego samego dnia powinien odwiesić kierownicę na kołek.
Niektórzy mówią ,że jeszcze ma słaby opis i są w nim błędy , z tym się nie zgodzę ,bo opis ma być dobry dla zawodnika i jak jemu pasuje ,a pewnie Maciek Baran jako koleś nie z pierwszej łapanki bardzo dużo mu w tym pomógł, to jego sprawa i nie nam oceniać zza kamery która trochę jednak przekłamuje widzenie tego co on widzi.
Więc podsumowując mój krótki wywód