Arno pisze: user targetuje destynację terminalną z deadlinem sfokusowanym na monetyzację
multiplikowanych subkroków...

Arno pisze: user targetuje destynację terminalną z deadlinem sfokusowanym na monetyzację
urodziłem sie o 10-15 lat za wcześnieKamilP pisze: z dziewczyna i przyjaciolmi
KamilP pisze: Zatrzymujesz sie gdzie chcesz i na ile chcesz.
Konto usunięte, ja sie chyba rodzilem podobnie do Ciebie, mysle, ze rodzina i dzieci spokojnie moga smigac z Toba.Konto usunięte pisze:urodziłem sie o 10-15 lat za wcześnieKamilP pisze: z dziewczyna i przyjaciolmi
KamilP,KamilP pisze:Najwazniejsze to znalezc bilety lotnicze w promocyjnych cenach. Kilka moich wyborow: 2011 roku - Waw-Moskwa-Hanoi-Moskwa-Waw - 1720pln, 2012 - Waw- Frankfurt-Singapur-Frankfurt-Waw - 1950pln, 2012 - Waw-Dubai-Male-Dubai-Waw - 1450pln, nastpeny trip: Waw-Doha-BKK-Doha-Waw - 1870pln.
Arno pisze: mam podobne zdanie
Nigdy nie planuje, ze np. w listopadzie polece do np. Tajlandii. Patrze na promocje (http://www.fly4free.pl/ , http://www.mlecznepodroze.pl/) - jezeli pojawi sie fajna oferta do interesujacych mnie destynacji, kupuje bilet (oczywiscie wczesniej sprawdzam czy nie trafie na pore deszczowaЛукашэнка pisze: No i widzę, że faktycznie wyszukałeś jeszcze niższe ceny.
mam 30 lat i prace, ktora z reguly nie koliduje z tego typu 3 tyg. wypadamiArno pisze: I niestety - urodziłem się o 30-35 lat za późno, żeby z pannami z plecakiem hasać po świecie.
Arno pisze: gregski, młodyś, ci się wydaje, że nie ma znaczenia. MA. W biznesie czy w pierwszej leżysz całą drogę,na szerokim łóżku czy fotelu... I to jest najważniejsze!! A nie siedziesz z kolanami w oparciu przed tobą. A w pewnym wieku dotyka ludność zakrzepica. Moja żona właśnie ma.
Ja parę razy pierwszą leciałem do LA i powiem krótko, jest różnica, bo śpisz na równym łóżku. I wysiadasz nie zmaltretowany. To oto głownie chodzi.
No ale pierwsza to finansowa porażka. Zrób sobie upgrade z biznesu do pierwszej za punkty na długim locie.
KamilP,KamilP pisze:mozna wziac np. Acard, ktory zawiera kwas acetylosalicylowy - pomaga w dlugiej podrozy :)
Oczywiscie jezeli nie ma zadnych przeciwwskazan.
Prosi się??? FUX - te miejsca są rezerwowane z wyprzedzeniem takim, że nasz na świecie jeszcze nie było, jak je zajęli. Co więcej są strony z konfiguracją samolotów - które miejsca dobre, ktore złe...FUX pisze:Patent na wyciągnięcie nóg w bydlęcej jest taki, iz prosi się o miejsce przy wyjściu bezpieczeństwa. W zależności od aeroplanu zyskuje się od kilkunastu-kilkudziesięciu cm do ca. 2m
Z jakim wyprzedzeniem i czy na długiej jak cholera trasieFUX pisze:Ostatnio na 4 loty 3 x sobie wybrałem...