Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa

-
arnika
- 0 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Poszukuję dobrego (znaczy takiego co zrobi konkretnie, ale też nie zedrze okrutnie) blacharza we Wrocławiu bądź okolicach.
Do zrobienia są tylne nadkola i co tam się jeszcze na tym tyle znajdzie.
Jakieś sugestie?

arnika
-
yellow123
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester SF
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
yellow123
-
eMTi
- 6 gwiazdek
- Auto: zaturbione, wymarzone
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
arnika, ja już
Bergenowi wspominałem, że mam namiar i żeby dał znać, jak będzie mógł pogadać (jak to pisałem, to był w robocie i nie chciałem przeszkadzać), ale słuch zaginął

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi
-
zinc
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester NA MY 99 rally car i Legacy IV 2.0 138hp
-
Polubił:
1 raz
-
Polubione posty:
0
mam gosci zajefajnych, cenowo srednio, ale robili juz pare aut u nas w rodzinie i sa fachura- wroclaw kom +48 505 313 099, przy okazji lakiernikow tez maja super gosci. spokojnie polecam
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety-dla szybkich kierowcow
zinc
-
Bergen
- Moderator
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
eMTi pisze:
arnika, ja już Bergenowi wspominałem, że mam namiar i żeby dał znać, jak będzie mógł pogadać (jak to pisałem, to był w robocie i nie chciałem przeszkadzać), ale słuch zaginął
Słuch nie zaginął, jedynie Bergen gdzieś zaginął, pomiędzy sprawozdaniem semestralnym, konfiguracją środowiska badawczego, poprawkami artykułów i innymi tego typu atrakcjami.
Napisz PW, będzie szybciej

Bergen