Dobry blacharz we Wrocku

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
arnika
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Dobry blacharz we Wrocku

Post 30 paź 2013, o 19:37

Poszukuję dobrego (znaczy takiego co zrobi konkretnie, ale też nie zedrze okrutnie) blacharza we Wrocławiu bądź okolicach.
Do zrobienia są tylne nadkola i co tam się jeszcze na tym tyle znajdzie.
Jakieś sugestie? :->

yellow123
0 gwiazdek
Auto: Forester SF

Post 2 lis 2013, o 00:55

http://www.blacharstwo-lakiernictwo-wroclaw.pl/ Pracuję tam mój brat i mogę polecić:)

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone
Polubione posty: 1 raz

Re: Dobry blacharz we Wrocku

Post 2 lis 2013, o 23:19

arnika, ja już Bergenowi wspominałem, że mam namiar i żeby dał znać, jak będzie mógł pogadać (jak to pisałem, to był w robocie i nie chciałem przeszkadzać), ale słuch zaginął ;-)
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

zinc
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Forester NA MY 99 rally car i Legacy IV 2.0 138hp
Polubił: 1 raz

Post 3 lis 2013, o 21:28

mam gosci zajefajnych, cenowo srednio, ale robili juz pare aut u nas w rodzinie i sa fachura- wroclaw kom +48 505 313 099, przy okazji lakiernikow tez maja super gosci. spokojnie polecam
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety-dla szybkich kierowcow

Bergen
Awatar użytkownika
Moderator
Polubione posty: 1 raz

Post 6 lis 2013, o 09:12

eMTi pisze: arnika, ja już Bergenowi wspominałem, że mam namiar i żeby dał znać, jak będzie mógł pogadać (jak to pisałem, to był w robocie i nie chciałem przeszkadzać), ale słuch zaginął ;-)
Słuch nie zaginął, jedynie Bergen gdzieś zaginął, pomiędzy sprawozdaniem semestralnym, konfiguracją środowiska badawczego, poprawkami artykułów i innymi tego typu atrakcjami.

Napisz PW, będzie szybciej ;-)

ODPOWIEDZ