No nie, jak już, to Lexus CT200 - ładne auto, swoja drogąPiter 35 pisze: Auris w hybrydzie
BLOG - Bezsensowna Logoreja O Gownie
- WiS
 - 6 gwiazdek
 - Auto: Forester turbo, zwany Yetim
 - Polubił: 3 razy
 - Polubione posty: 2 razy

Re: BLOG - Bezsensowna Logoreja O Gownie
Jak to mówią, sytuacja jest dynamiczna a sprawa jest rozwojowa.
Właśnie usłyszałem, że 120. I w tym 3 jedynie marki nadal. BMW MERC i OPEL. I podobno w konkretnych konfigach.
Życie zaczyna się malować w innych kolorach :) - no chyba, żeby brać ekwiwalent, a to zupełnie zmienia postać rzeczy.

Właśnie usłyszałem, że 120. I w tym 3 jedynie marki nadal. BMW MERC i OPEL. I podobno w konkretnych konfigach.
Życie zaczyna się malować w innych kolorach :) - no chyba, żeby brać ekwiwalent, a to zupełnie zmienia postać rzeczy.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
I wreszcie sie spełni Twoje marzenie o posiadaniu auta, które w sposób nie nachalny wyróżnia sie na ulicy.

Ano właśnie nie, bo nadal będą te same marki, ale w wersjach chyba zubożonych - na zewnątrz nie widać, jak nie ma nalepki, co tam siedzi w środku.
Ekwiwalent - daje inne możliwości.
I FUX - ja nie mówię o wyróżnianiu się na ulicy, a o nachalnym pokazywaniu bogactwa - a to różnica zasadnicza.
Ten się wyróżnia jak cholera, a tani
http://www.topgear.com/uk/car-news/Cate ... 2013-10-23

Ekwiwalent - daje inne możliwości.
I FUX - ja nie mówię o wyróżnianiu się na ulicy, a o nachalnym pokazywaniu bogactwa - a to różnica zasadnicza.
Ten się wyróżnia jak cholera, a tani
http://www.topgear.com/uk/car-news/Cate ... 2013-10-23
Arno,Arno pisze:BMW MERC i OPEL. I podobno w konkretnych konfigach.
te "konkretne konfiguracje" najbardziej niepokoją.
Bo jeśli by tak mieć wolną rękę, to zastanowałym się nie nad Insignią, tylko nad Astrą.
A konkretnie nad nową wersją pocisku V2 z fabryki w Gliwicach, znaną pod nazwą handlową OPC.
Pełny wypas w cenniku to około 140 tys. zł, czyli realnie do wynegocjowania 120.
(pełny wypas, to znaczy również z motoryzacyjnym marzeniem FUXa - podgrzewaną kierownicą
Link: http://www.youtube.com/watch?v=GY3Avo5yB6Y
- Chloru
 - 6 gwiazdek
 - Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
 - Polubił: 256 razy
 - Polubione posty: 533 razy

Jak na reklamie samochodu, bądź co bądź aspirującego do miana auta sportowego, można pokazywać ujęcia z hamowania z ABSem  

Jarmaj na szefa marketingu!  

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
A w tle wiatraki - to urąga kryminałowi.

Ciekawe czy ta asterka ma system start nad stop  

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
						Śnieżna zabawa
No pewnie!Arno pisze:A w tle wiatraki - to urąga kryminałowi.
Jak tak paliwożerne i dekadenckie auto można w tak przyjaznym otoczeniu reklamować.
- 
								jarmaj								
 - 6 gwiazdek
 - Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
 - Polubił: 86 razy
 - Polubione posty: 443 razy

Ależ oczywiście!Piter 35 pisze:Ciekawe czy ta asterka ma system start nad stop
Piter 35 pisze: ma system start nad stop
i w rzeczywistości używa się go następująco: silnik start, system stop,
nawet mojej małżonki pierwszą czynnością po odpaleniu Leona jest dezaktywacja tego bezsensownego ustrojstwa
esilon,  lepiej niech trochę go używa , jak ma sie zepsuć to lepiej teraz na gwarancji  

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
						Śnieżna zabawa
Moja żona ma auto z S&S. I jeździła z tym długo. Wreszcie j to zdenerwowało - zwłaszcza gaśnięcie na starcie spod świateł. Teraz wyłancza i ja wyłanczam.

S&S ma jeden jedyny, mały malutki plusik, jeżeli przypadkowo auto zgaśnie z winy kierowcy wtedy wygodne ponowne odpalenie nogami

kolega ma automatyczne parkowanie tylem w golfie gti i rozprute poszycie tylnego blotnika, 'bo system nie zauwazyl belki w ciezarowce'...

Ponieważ to niby BLOG, więc napiszę o czymś, co spotkało moją rodzinę przez ostatnie 5 tygodni na oko.
Jakiś czas temu postanowiliśmy z żoną udać się do Berlina (Berlin miasto w Niemczech leży, burdel domem dla żołnierzy). Po powrocie z Berlina nagle spuchła małżonce słodkiej noga, jak bania. Udaliśmy się do lekarza, ktory nas natychmiast wysłał do szpitala. Stwierdzono potężną zakrzepicę - co jest fajną chorobą, to takie cóś się urywa, leci do płuc i zator funduje.
Zrobiono żonie w szpitalu różne badania, podczas których wykryto jej narośl na zastawce mitralnej w sercu, co ich wystraszyło, bo jeśli byłby to śluzak, to się taki śluzak urywa i idzie do móżgu, a konsekwencje są bardziej takie warzywne z tego.
Dwa tygodnie w tamtym szpitalu- bez efektu, wygnali. Żona wylądowała u kardiologów, półtora tygodnia badań i wczoraj strzelono żonie operację serca.
Na szczęście u super chirurga, który zaoferował, że zrobi to bokiem a nie rozcinając jej klatkę piersiową. Na dodatek było ciężkie zagrożenie, że zespuje się przy tym zastawka i trza będzie wszczepiać nową - co nas potężnie martwiło i stawiało przed dylematem - biologiczna czy mechaniczna ( biologiczna super ale na 15-20 lat, a mechaniczna na wieczność, ale trzeba brać nieciekawe leki). Jaką Dominex podjęła na sali decyzję w kwestii zastawki nie wiem, ale wczroraj o drugiej okazało się, że operacja udała się najlepiej jak mogła, nie musieli jej otwierać i uratowali zastawkię.
Dziś odwiedziłem moją bohaterkę, wymęczoną, wymaltretowaną, niemówiącą i cierpiącą ale szczęśliwą.
A wszystko się wydało się z tym sercem, bo dwa lata temu złamała se nogę, cieżka operacja. Potem druga... i pewnie przez to zakrzepica i podczas badań pokazał się śluzak. Gdyby nie zakrzepica, nie zobaczylibyśmy tego zajzajeru i nie wiadomo, jak by się to skończyło.
Również nie wiadomo, czy śluzak przyczyną zakrzepicy, czy zakrzepica śluzaka, czy operacje nogi, czy leki, które brała....

Jakiś czas temu postanowiliśmy z żoną udać się do Berlina (Berlin miasto w Niemczech leży, burdel domem dla żołnierzy). Po powrocie z Berlina nagle spuchła małżonce słodkiej noga, jak bania. Udaliśmy się do lekarza, ktory nas natychmiast wysłał do szpitala. Stwierdzono potężną zakrzepicę - co jest fajną chorobą, to takie cóś się urywa, leci do płuc i zator funduje.
Zrobiono żonie w szpitalu różne badania, podczas których wykryto jej narośl na zastawce mitralnej w sercu, co ich wystraszyło, bo jeśli byłby to śluzak, to się taki śluzak urywa i idzie do móżgu, a konsekwencje są bardziej takie warzywne z tego.
Dwa tygodnie w tamtym szpitalu- bez efektu, wygnali. Żona wylądowała u kardiologów, półtora tygodnia badań i wczoraj strzelono żonie operację serca.
Na szczęście u super chirurga, który zaoferował, że zrobi to bokiem a nie rozcinając jej klatkę piersiową. Na dodatek było ciężkie zagrożenie, że zespuje się przy tym zastawka i trza będzie wszczepiać nową - co nas potężnie martwiło i stawiało przed dylematem - biologiczna czy mechaniczna ( biologiczna super ale na 15-20 lat, a mechaniczna na wieczność, ale trzeba brać nieciekawe leki). Jaką Dominex podjęła na sali decyzję w kwestii zastawki nie wiem, ale wczroraj o drugiej okazało się, że operacja udała się najlepiej jak mogła, nie musieli jej otwierać i uratowali zastawkię.
Dziś odwiedziłem moją bohaterkę, wymęczoną, wymaltretowaną, niemówiącą i cierpiącą ale szczęśliwą.
A wszystko się wydało się z tym sercem, bo dwa lata temu złamała se nogę, cieżka operacja. Potem druga... i pewnie przez to zakrzepica i podczas badań pokazał się śluzak. Gdyby nie zakrzepica, nie zobaczylibyśmy tego zajzajeru i nie wiadomo, jak by się to skończyło.
Również nie wiadomo, czy śluzak przyczyną zakrzepicy, czy zakrzepica śluzaka, czy operacje nogi, czy leki, które brała....
						- Chloru
 - 6 gwiazdek
 - Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
 - Polubił: 256 razy
 - Polubione posty: 533 razy

Arno,  szybkiego powrotu do zdrowia, pełnej sprawności i  jak najmniej takich wpisów na blogu!

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
ŁO MATKO! 

Trzymajta się!
EDYTA.

Trzymajta się!
EDYTA.
A leki przy/po operacji przeciw zakrzepowe dostała, bo u nas o tym ponoć „zapominają"...Arno pisze: Gdyby nie zakrzepica, nie zobaczylibyśmy tego zajzajeru i nie wiadomo, jak by się to skończyło.
BTW - po 35 roku życia, szeczgólnie ci "siedzący" powinni sobie strzelić raz na jakiś czas dopplerka tętnic kończyn dolnych. Nie boli, nie kosztuje dużo a może uratować życie...
Nasz "nowoczesny" tryb życia doprowadzi do wyniszczenia gatunku prędzej czy pózniej...

Nasz "nowoczesny" tryb życia doprowadzi do wyniszczenia gatunku prędzej czy pózniej...
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Arno,  przekaż pozdrowienia i życzenia wyzdrowienia. I szczęścia w kontaktach ze służbą zdrowia.

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
zdrowia życzę

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Arno dobrą gwiazdę macie nad głowami, więc będzie dobrze
mój tatul właśnie wrócił ze szpitala z koronografii i jego czeka zastawka, ale czekamy na miejsce (w kolejce) - na szczęście obędzie się bez bypassów i innych pierdół, bo chopok poza zastawką, która ma drożność tylko 26% resztę serducha ma zdrową
Dominex da radę - twarda dzioucha
pozdrowionka dla Was

mój tatul właśnie wrócił ze szpitala z koronografii i jego czeka zastawka, ale czekamy na miejsce (w kolejce) - na szczęście obędzie się bez bypassów i innych pierdół, bo chopok poza zastawką, która ma drożność tylko 26% resztę serducha ma zdrową
Dominex da radę - twarda dzioucha
pozdrowionka dla Was
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego"  J.Piłsudski
busik, wymiana zastawki to te operacja serdeczna. nie przelewki. 
powodzenia w kolejkowaniu.

powodzenia w kolejkowaniu.
zdrowia życzę...

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
						- danikl
 - 6 gwiazdek
 - Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
 - Polubił: 108 razy
 - Polubione posty: 169 razy

Arno,  wytrwałości i wiary niczym Harrison Ford w "Ściganym"