(K) Impreza GT

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 67 razy
Polubione posty: 74 razy

Re: (K) Impreza GT

Post 27 cze 2013, o 14:24

emwal, przypominam się jak coś :thumb:
tylko moje GT jest do malowania- ryski to tu
to tam i ruda wyszła w 2 miejscach
ps:
co do ceny zawsze jakoś można się dogadać :cofee:

vertven
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 27 cze 2013, o 20:58

witam wszystkich: )
też szukam auta i niestety rynek jest ubogi, ale... co do rodzynka z nadarzyna: D strata czasu. sprawdzałem auto i jak kolega napisał całe podwozie "zabezpieczone" przed korozją podobno 3 lata temu (pytanie czemu dotykając palcem zostawia się ślad linii papilarnych, bądź jakim cudem przez tyle czasu zachował się na pół przykryty świeży zielony listek :wall: ).
jeśli chodzi o mechanikę. faktycznie zawieszenie w dobrym stanie i nie można mu nic zarzucić. mówiąc o hamulcach ujmijmy to tak, że są założone jednak na tym się kończy, gdyż ich praca pozostawia wiele do życzenia, a raczej życzenie zamontowania całkowicie nowego kompletu p/t wraz z wymianą płynu. nie wytrzymały tak naprawdę jednego porządnego hamowania 110-0 :thumb:
nie przeszedł tego testu dotyczącego bulgotania (pojawiających się pęcherzyków powietrza) jeśli chodzi o płyn chłodniczy, zapewne ktoś ogarniający temat łapie się za głowę jakie bzdury piszę, ale też domyśli się o co chodzi (mechanik mi to pięknie tłumaczył, ale niestety mój umysł przy dużej ilości informacji wtedy o całym aucie tej nie zanotował uważnie).
w aucie nie było robionych żadnych przeróbek, ale mocy z serii to wiele nie pozostało.
skrzynia chodzi gładko nie można się przyczepić.
co do karoserii, samochód malowany w całości (przepraszam, bez części dachu) w kilku miejscach w taki sposób, że miernik tracił miarkę.
co do napędu, tylni dyfer w ogóle nie działa i brak mu oleju. wg właściciela w GTeku fabryka zawsze montowała z tyłu otwarty dyfer i jest super.
na chwilę obecną nic więcej mi do głowy nie przychodzi. auto przygotowane do sprzedaży, może jest to atrakcyjny egzemplarz dla osoby w pełni zdającej sobie sprawę co kupuje, jakie wiążą się z tym koszta w dłuższej i krótszej perspektywie. stety niestety ja odpuściłem: )

emwal
0 gwiazdek

Post 28 cze 2013, o 11:03

Konto usunięte - twoja impreza jest piękna ale nie ugadamy ceny takiej jaka mi by pasowala niestety ...
vertven - bulgotania nawet nie sprawdzałem, widac uszczelka zaraz bokiem wyjdzie a gość miał tak bujną wyobraźnię z zabezpieczaniem a raczej kitowaniem podwozia pod sprzedaż (nawet go kurde nie przykurzył), że nie zdziwiłoby mnie gdyby zamiast 4,5l oleju w silniku było 4,5l moto doktora :thumb:

Panowie! A co myslicie o legacy kombi http://allegro.pl/legacy-1992r-4x4-43ty ... 14465.html ?? Może ktoś go widział / oglądał ? Opis jest zaskakujący! Nie wiem jaki może być koszt robocizny w kwestii SWAP z 2.0 turbo + skrzynia manual ale od 2 dni myślę nad tym dosyć intensywnie ...

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Post 28 cze 2013, o 14:56

Na kropce gość ten samochód też sprzedaje.
http://www.forum.subaru.pl/index.php?/t ... 12-500-zl/

Nie znam auta i nie znam sprzedającego, ale musiałbym bardzo dużo bardzo mocnych dowodów zobaczyć, żeby uwierzyć w tę historię.

gendziu
Awatar użytkownika
2 gwiazdki

Post 5 lip 2013, o 09:12

Konto usunięte pisze:Dzixd, Kropki nie czytam, a u nas w sumie wszyscy raczej się znają. Więc ryzyko trochę mniejsze niż w sipowym kołchozie, oczywiście zawsze jakieś jest.
Chcialbym zauwazyc ze mimo mniejszego forum kreskowego to tu bylo wiecej handlarzy ktorzy przycieli mniej lub wiecej w gume z uzytkownikami i ich pieniedzmi :(
dzixd pisze: Chyba była taka sytuacja na kropce, jak znany forumowicz sprzedawał auto i kupujący z miernikiem lakieru stwierdził, że były słupki dachowe były lakierowane, a sprzedający twierdził że auto bezwypadkowe. Temat szybko został zamknięty po protestach oburzonych współforumowiczów, którzy polecali gorąco jego auto i bronili. Do końca nie zostało wyjaśnione tak jakby ukręcili łeb sprawie.
Zaznaczam że CHYBA, bo ręki uciąć sobie nie dam.
Nie wiem czy myslimy o tym samym, ale mowa chyba o aucia kashmera, oprocz tego ze bylo cale malowane a nie pwonno to silnik ktory mial ponad 300 kunia mial glowice zlepione silkon do szyb ;)
jarmaj pisze:Na kropce gość ten samochód też sprzedaje.
http://www.forum.subaru.pl/index.php?/t ... 12-500-zl/

Nie znam auta i nie znam sprzedającego, ale musiałbym bardzo dużo bardzo mocnych dowodów zobaczyć, żeby uwierzyć w tę historię.
A dlaczego? Przeciez dwa dni temu jak pokazalem legasia 02 do oplat za 12 byliscie wielce oburzeni i zasypaliscie mnie ogloszeniami ze taki legas na gotowo po oplatach wychodzi 25, wiec po co ci potwierdzenia tej historii, w/g "twojego" cennika jest wszystko git z tym dziadkiem :)
Nie sztuką zabić muchę na przedniej szybie, sztuka zabić ją na bocznej:)

tomek.marchewa
0 gwiazdek
Auto: Impreza WRX 03'

Post 12 lis 2013, o 19:13

Witajcie Panowie.

Pytanie czy jeszcze szukacie GTka? Jeśli tak to zapraszam na PW mam bardzo ciekawą ofertę.

Pozdr.

cyqan
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
Polubione posty: 4 razy

Post 12 lis 2013, o 23:06

tomek.marchewa pisze:Witajcie Panowie.

Pytanie czy jeszcze szukacie GTka? Jeśli tak to zapraszam na PW mam bardzo ciekawą ofertę.

Pozdr.
Fajny GT zawsze znajdzie dom. Pokaż Go najlepiej w dziale sprzedam.

tomek.marchewa
0 gwiazdek
Auto: Impreza WRX 03'

Post 16 lis 2013, o 18:31

No to tak zrobię :) kwestia przyszłego tygodnia i będę mógł się pochwalić.

Jak wrócę do Polski to porobię foty i wstawię do działu.

Pozdr.

ODPOWIEDZ