tylko moje GT jest do malowania- ryski to tu
to tam i ruda wyszła w 2 miejscach
ps:
co do ceny zawsze jakoś można się dogadać

Chcialbym zauwazyc ze mimo mniejszego forum kreskowego to tu bylo wiecej handlarzy ktorzy przycieli mniej lub wiecej w gume z uzytkownikami i ich pieniedzmi :(Konto usunięte pisze:Dzixd, Kropki nie czytam, a u nas w sumie wszyscy raczej się znają. Więc ryzyko trochę mniejsze niż w sipowym kołchozie, oczywiście zawsze jakieś jest.
Nie wiem czy myslimy o tym samym, ale mowa chyba o aucia kashmera, oprocz tego ze bylo cale malowane a nie pwonno to silnik ktory mial ponad 300 kunia mial glowice zlepione silkon do szyb ;)dzixd pisze: Chyba była taka sytuacja na kropce, jak znany forumowicz sprzedawał auto i kupujący z miernikiem lakieru stwierdził, że były słupki dachowe były lakierowane, a sprzedający twierdził że auto bezwypadkowe. Temat szybko został zamknięty po protestach oburzonych współforumowiczów, którzy polecali gorąco jego auto i bronili. Do końca nie zostało wyjaśnione tak jakby ukręcili łeb sprawie.
Zaznaczam że CHYBA, bo ręki uciąć sobie nie dam.
A dlaczego? Przeciez dwa dni temu jak pokazalem legasia 02 do oplat za 12 byliscie wielce oburzeni i zasypaliscie mnie ogloszeniami ze taki legas na gotowo po oplatach wychodzi 25, wiec po co ci potwierdzenia tej historii, w/g "twojego" cennika jest wszystko git z tym dziadkiem :)jarmaj pisze:Na kropce gość ten samochód też sprzedaje.
http://www.forum.subaru.pl/index.php?/t ... 12-500-zl/
Nie znam auta i nie znam sprzedającego, ale musiałbym bardzo dużo bardzo mocnych dowodów zobaczyć, żeby uwierzyć w tę historię.
Fajny GT zawsze znajdzie dom. Pokaż Go najlepiej w dziale sprzedam.tomek.marchewa pisze:Witajcie Panowie.
Pytanie czy jeszcze szukacie GTka? Jeśli tak to zapraszam na PW mam bardzo ciekawą ofertę.
Pozdr.