ryjeks, nie ten level. Startuję od RSMP w góręryjeks pisze:jdm, nie kibicować, tylko dawaj temu swojemu ssakowi possać trochę rywalizacji

ryjeks, nie ten level. Startuję od RSMP w góręryjeks pisze:jdm, nie kibicować, tylko dawaj temu swojemu ssakowi possać trochę rywalizacji
ale wymyśliłeś...matiwrc5 pisze:ciara nie przekonuj kobiety daj jej kiere w ręke jak poczuje bakcyla będziesz ją prosił by przestała :D
wojtas. pisze: tak,tak wsiadłem i pojechałem na wieś gdyż WARUN mnie do tego skłonił -gwieździste niebo,- 6 stopni i piękny przyczepny śnieg!
Raj to byłby jakby jechał ze mną zgrabny "kundelek"- skrzyżowanie mulatki z japonką!!ryjeks pisze:wojtas. pisze: tak,tak wsiadłem i pojechałem na wieś gdyż WARUN mnie do tego skłonił -gwieździste niebo,- 6 stopni i piękny przyczepny śnieg!
Łudziłem się, że ja mieszkam w raju![]()
Ale u Ciebie jest kosmos pod tym względem
A kto to? Nie ma takiego typaCiara pisze: No to teraz jdm, ->mln<- i matiwrc5 wpadajcie do mnie na kawe i przekonujcie moja kobite zeby mnie puscila na spota
SKROMNIACHA!jdm pisze:ryjeks, nie ten level. Startuję od RSMP w góręryjeks pisze:jdm, nie kibicować, tylko dawaj temu swojemu ssakowi possać trochę rywalizacji
lukwol pisze:Ciara pisze: No to teraz jdm, mln i matiwrc5 wpadajcie do mnie na kawe i przekonujcie moja kobite zeby mnie puscila na spota
Wiecej szczegółów i opis by obrac dobrą strategię przekonywania
tiaaaaa to na pewno przyniesie skutekcyqan pisze:
Zabierz Ją na chlejady, żeby nabrała zaufania do osób, z którymi latasz![]()
Na zimę powinniście mieszkać osobnoCiara pisze: Opis prosty: poki mieszkalismy osobno to cieszyla sie ze mam pasje ale jak zamieszkalismy razem to zaczela sie bac ze sie zabije i zostanie sama
ryjeks pisze:Nie już spadnie lepiej ten śnieg, bo telenowela tu zaraz jakaś powstanie
ryjeks pisze: Można zacząć wstępną onanizację