ryjeks, nie ten level. Startuję od RSMP w góręryjeks pisze:jdm, nie kibicować, tylko dawaj temu swojemu ssakowi possać trochę rywalizacji
Zima w górach 2013/2014
Re: Zima w górach 2013/2014
Sliki w lecie, kolce w zimie zawsze wierny Subarynie 
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
ale wymyśliłeś...matiwrc5 pisze:ciara nie przekonuj kobiety daj jej kiere w ręke jak poczuje bakcyla będziesz ją prosił by przestała :D
Właśnie wróciłem do domu bo byłem odśnieżyc dziadka gdyż biedny już 3 dni stał zasypany pieżyną i jak juz go odsnieżyłem to co??
tak,tak wsiadłem i pojechałem na wieś gdyż WARUN mnie do tego skłonił -gwieździste niebo,- 6 stopni i piękny przyczepny śnieg!
Było pięknie,tylko strach bo band 0,zwierzyna jeszcze nie zeszła z gór w dolne partie,no i przede wszystkim jechałem bordowym,a na niego trzeba uważać.
wojtas. pisze: tak,tak wsiadłem i pojechałem na wieś gdyż WARUN mnie do tego skłonił -gwieździste niebo,- 6 stopni i piękny przyczepny śnieg!
Łudziłem się, że ja mieszkam w raju
Ale u Ciebie jest kosmos pod tym względem
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- wojtas.
- 5 gwiazdek
Raj to byłby jakby jechał ze mną zgrabny "kundelek"- skrzyżowanie mulatki z japonką!!ryjeks pisze:wojtas. pisze: tak,tak wsiadłem i pojechałem na wieś gdyż WARUN mnie do tego skłonił -gwieździste niebo,- 6 stopni i piękny przyczepny śnieg!
Łudziłem się, że ja mieszkam w raju![]()
Ale u Ciebie jest kosmos pod tym względem
A kto to? Nie ma takiego typaCiara pisze: No to teraz jdm, ->mln<- i matiwrc5 wpadajcie do mnie na kawe i przekonujcie moja kobite zeby mnie puscila na spota
Zawitam w piątek wieczorem. Coś tam podziałamy szczególnie, że warun się szykuje
SKROMNIACHA!jdm pisze:ryjeks, nie ten level. Startuję od RSMP w góręryjeks pisze:jdm, nie kibicować, tylko dawaj temu swojemu ssakowi possać trochę rywalizacji
lukwol pisze:Ciara pisze: No to teraz jdm, mln i matiwrc5 wpadajcie do mnie na kawe i przekonujcie moja kobite zeby mnie puscila na spota
Wiecej szczegółów i opis by obrac dobrą strategię przekonywania
Opis prosty: poki mieszkalismy osobno to cieszyla sie ze mam pasje ale jak zamieszkalismy razem to zaczela sie bac ze sie zabije i zostanie sama
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Jest sposób Ciara!
Zabierz Ją na chlejady, żeby nabrała zaufania do osób, z którymi latasz
Zabierz Ją na chlejady, żeby nabrała zaufania do osób, z którymi latasz
tiaaaaa to na pewno przyniesie skutekcyqan pisze:
Zabierz Ją na chlejady, żeby nabrała zaufania do osób, z którymi latasz![]()
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Taaaa , Ciara, nie była na Chlejadach
musisz Ją koniecznie zabrać 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Na zimę powinniście mieszkać osobnoCiara pisze: Opis prosty: poki mieszkalismy osobno to cieszyla sie ze mam pasje ale jak zamieszkalismy razem to zaczela sie bac ze sie zabije i zostanie sama
- wojtas.
- 5 gwiazdek
Miałem tak ze swoją gumibabą jak bawiłem się w off road i tez co chwilę była sapka że jadę,że pije,że niebezpiecznie no i wkońcu usiedliśmy i powiedziałem
- że zboczenie samochodowe było zawsze i że najpierw były samochody ,a potem się poznaliśmy więc widziały gały co brały.
oczywiście od razu nie było spokoju ,ale teraz jest już lepiej,a jak się urodził Junior to sam trochę na dupie przysiadlem,a przed wyjazdem na rajd zawsze słyszę - "pamiętaj że czekamy na Ciebie w domu", od razu człowiek jakoś rozsądniej jedzie.
Ciara rozmowa,rozmowa i jeszcze na wszelki wypadek dwa klapsy w tyłek żeby dotarło.

- że zboczenie samochodowe było zawsze i że najpierw były samochody ,a potem się poznaliśmy więc widziały gały co brały.
oczywiście od razu nie było spokoju ,ale teraz jest już lepiej,a jak się urodził Junior to sam trochę na dupie przysiadlem,a przed wyjazdem na rajd zawsze słyszę - "pamiętaj że czekamy na Ciebie w domu", od razu człowiek jakoś rozsądniej jedzie.
Ciara rozmowa,rozmowa i jeszcze na wszelki wypadek dwa klapsy w tyłek żeby dotarło.
Niech już spadnie lepiej ten śnieg, bo telenowela tu zaraz jakaś powstanie 
Ostatnio zmieniony 3 gru 2013, o 19:09 przez ryjeks, łącznie zmieniany 1 raz.
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- wojtas.
- 5 gwiazdek
ryjeks pisze:Nie już spadnie lepiej ten śnieg, bo telenowela tu zaraz jakaś powstanie
masz racje, temat schodzi na psy.
Można zacząć wstępną onanizację

Zobaczymy jak będzie jutro zaktualizowane.
Zobaczymy jak będzie jutro zaktualizowane.
ryjeks, przez Ciebie dzisiejszej nocy nie zasne
Specjalnie od dwoch tyg. pogody nie oglądam żeby się nie denerwować

Spinamy poślady i widzimy się w górach - bez wymówek 
No to lecę po browara
Browar oczywiście, po powrocie z gór 
ryjeks pisze: Można zacząć wstępną onanizację
NIech lepiej jeszcze troche wytrzyma, bo sie mi uzbieralo pare gratow do wymiany w okolicy zawieszenia. A poniewaz moj garaz jest nie ograniczony scianami czy dachem, to moze byc maly hardcore. Ale weekendowo juz mogloby popadac
Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"