TERZO pisze: Na zawodach każdy jakieś czasy robi...
Widzimy się 11.01

TERZO pisze: Na zawodach każdy jakieś czasy robi...
a będziesz zamawiał i montował jeszcze dzisiaj w nocy, czy dasz nam czas na zastanowienie do jutraryjeks pisze: No to teraz pytanie, czy helical na przód będzie najrozsądniejszy i uniwersalny ?
Czy płytka na przód ?
yep… z tego co wiem, to albo tak, albo grubo jak u tomka, przynajmniej jeśli chodzi o seryjne rozwiązania… Ale szpery panowie i panie to pikuś, jak zobaczyłem nagranie koła, to mi zmiażdzyło cycebooSTi pisze: Jak st z przodu to i z tyłu?
eMTi pisze: Pilot Sport 2 klei, tylko do tego klejenia ma za słabą ściankę, a ściankę ma mocną
ani taką , ani taką, tylko za ściankę w tym przypadku na rondzie robił rant felgiTERZO pisze: to mocną czy słabą?
masz bardzo mocne felgi, chcesz sprzedać?eMTi pisze: mówiłem Ci o podskakiwaniu na rondzie..
kwestia wprawy i treninguryjeks pisze: Bo skrzynia musi iść w dół, a potem trzeba ją rozebrać ... itd.
TERZO pisze: to mocną czy słabą?
i ładna na oddatekbrahu pisze: masz bardzo mocne felgi, chcesz sprzedać?
dzięki ale felg mi już wystarczy, a przyszłościowo myślałem też o złotych be i będzie problem ale ja raczej pójdę w dystanseMTi pisze: A chcesz kupić?
przy tym ciśnieniu, to opona będzie spełniać jakieś normy jeśli chodzi o przyczepność, a nie będzie robiła tylko za balon?eMTi pisze: Może trzeba walnąć 3,2?
eMTi pisze: no i na koniec jeden z moich przelotów..
Cos kolo tegoeMTi pisze:To cyganowe eviniątko jest dłubnięte na jakieś 380KM?