O! To ja!WiS pisze: Dieslem z automatem mogą chlapać co najwyżej imitatorzy i inne cioty drogowe.
esilon pisze:Konto usunięte pisze: No dobra, wziąłem volvo XC70
ładne auto, gratulacje
O prossssszę , bardzo ciekawy wybórKonto usunięte pisze: No dobra, wziąłem volvo XC70. Nie jest to OBK, ale przynajmniej mnie krzyż nie boli od schylania jak wsiadam Jak pojeżdżę kilka dni to powiem czy fajny
Arno pisze: Fajnie masz. A 4x4? I jaki silnik?
Piter 35 pisze: Jaki silniczekjest 4x4
i jaka skrzyneczka
![]()
A wiesz koleżka, że przez taki nadmiarek zdrobnionek to można zarobić w dupeczkę?Piter 35 pisze: silniczek (...) skrzyneczka (...) wpisik
Stylistyka i kolorystyka wnętrz to jest niewątpliwa zaleta współczesnych Volvo. Oby reszta okazała się na przynajmniej zbliżonym poziomie.Konto usunięte pisze: W środku ładne, jasne wykończenie, skóra brązowa, boczki, deska i obszycie kierownicy jasne.
Prawdajarmaj pisze:W Volvo coś takiego nie występujePiter 35 pisze:jest 4x4
jarmaj pisze: W Volvo coś takiego nie występuje
A myślałem ,że w mordeczkęWiS pisze: A wiesz koleżka, że przez taki nadmiarek zdrobnionek to można zarobić w dupeczkę?
Oglądałem ostatnio xc60 , no nie trafia do mnie , kompletnie . Ani nowoczesne ani ascetyczne , takie nie wiadomo coWiS pisze: Stylistyka i kolorystyka wnętrz to jest niewątpliwa zaleta współczesnych Volvo
Ciekawe jak będzie się zachowywał DPF , szwagier miał takiego i ciągle jakieś problemy z tym gównem były , a to nie dopalał a to w Volvo nie wiedzieli coKonto usunięte pisze: Silnik 2.0 tdi 163KM, manual, 5 cylindrów
Jak na razie Chińczycy tylko ciągną kasę. Wciąż volviaki są robione przez odurzonych kawą Szwedów. I roboty.WiS pisze: jak na poczciwego Skandynawa (z domieszką genów pracowitego chińskiego kulisa) przystało![]()
O ile nie są to Nasze Wspaniałe Subaraki z E4ATPiter 35 pisze: czyli trochę brakuje do Naszych wspaniałych subaraków![]()
Oby jeszcze lepiej!Konto usunięte pisze:Pierwsze wrażenia są mega pozytywne. Zobaczymy jak będzie dalej.
Bilex pisze: Konto usunięte, a nie buja za bardzo?
Jednym słowem, prawdziwie dziadowski wózKonto usunięte pisze: Ogólnie jest przyjemnie, miękko, komfortowo... Nuuuda
Mój mechanik sobie ściągnął takiego. Kolor nazywa się 'Sky Blue', wygląda dziwnie ale pewnie można się przyzwyczaić :)Arno pisze: Dziś widziałem Outbacka w Gaciowym Blue. Chyba z Ameryki bo miał z tyłu napis: Prawie Zero Emisyjny Pojazd.
Wyglądał bardzo znośnie w tej barwie ekologicznej.
No niby nie, ale na trasy wystarczy. Po przesiadce z 2 litrowego Legacy jest dużo lepiej :)gregski pisze: Obk 2.5 to rozsadny wybor, ale kapelusza z glowy nie zrywa :)
Do zbiornika wchodzi mi niecałe 50 litrów. Wystarcza na prawie 300 km w mieście.gregski pisze: Zawsze mozna ekologicznie zagazowac - latwo i w obku jest miejsca na duzy toroid.