Gal pisze: Marketing jest jeden. Branża nie ma znaczenia. Znajomość produktu nie ma znaczenia, itd.
hahahahah jakie to prawdziwe. Piły łańcuchowe, czy endoprotezy, jeden pies dla wielu...
Gal pisze: Marketing jest jeden. Branża nie ma znaczenia. Znajomość produktu nie ma znaczenia, itd.
Azrael pisze: hahahahah jakie to prawdziwe.
Azrael pisze: Znam też firmę która nie ma w ogóle handlowców, tylko inżynierów sprzedaży i to chyba dwóch, a i tak nie wyrabiają się z zamówieniami.
Jakie to szczęście mieć szefa kobietę - ma się partnera do ochlaju i przytulankę do spania za jednym zamachem, w ramach jednej premiivibowit pisze: Kowalski dostał premię, bo pije z szefem, a Kowalska, bo z szefem sypia.
Ja bym Cię rozliczał z liczby nagranych sylab.Arno pisze: ja pytam, jak ocenić w słupkach to co ja robię? Firma od 20 lat próbuje się z tym uporać i jako nie ma jak...
WiS pisze: A nie - ile nowych miejsc pracy by się stworzyło do przeliczania tego...
WiS pisze: widz (wic?) przecież nie takie rzeczy zniesie
zinc pisze: obecnie snie po nocach o wlasnej firmie
to nie jest "tylko dlatego". Może stąd Twój wkrw.zinc pisze: jednak jesli ktos zarabia na Tobie dwa razy wiecej niz Tobie placi tylko dlatego ze dysponowal odpowiednim kapitalem