Link: http://www.youtube.com/watch?v=E9GJ0YCV6zc
Burat miał startować a nic się nie chwali.

Zawsze to niby wiedziałem że opona to podstawa podstaw do wyniku, teraz się nareszcie o tym przekonuję. Jednak na tej oponie leciałem też w grudniu wlta i od evo dostawałem sporo więcej a warunki były podobne (temp. no może trochę bardziej wilgotno). Jedyne co zmieniłem od tamtego czasu to cały przód na poliuretany (tył już był) i nagle z driftowoza (wcześniej przy każdym depnięciu na wyjściu z winkla był bok, na slicku mniej ale trzeba było uważać) zrobił się fajny, szybki, posłuszny Subarak.eMTi pisze: A myślisz, że skąd się biorą te czasu?Tomek leciał na miękkim slicku, jak zaczęło kleić, to już nie puściło
![]()
eMTi pisze: Tomek, czym to nagrywałeś? Bo pływa wszystko ja na action camie Sony z włączoną durną stabilizacją
Szczególnie na kropce, gdzie ocenzurowane jest wszystko, co jest konkurencjąeMTi pisze:Nikt nikomu nie broni tego produkować ani sprzedawać
Ooo to mnie zaskoczyłeś teraz, faktycznieTERZO pisze:To Carfit prowadzi ASO?![]()
cyqan pisze: 4t
dokładnie, testuje teraz alternatywę dla poli, będącą jednocześnie lepszą, niż OEM.hati pisze: Z tego co wiem to montuje tam teraz cos calkiem profi
TomekSliwa pisze: kilka większych błędów jest i całkiem sporo pomniejszych
eMTi czas na sprostowaniecyqan pisze:, to jest tak jak z LOTOSEM. Niby parametry ok, ale coś jest nie tak