Ale jak jeszcze raz usłyszę ,że "on się jeszcze uczy" to na miły Bóg ban dożywotni

eMTi, ja bronię Kubka ty marudzisz jeszcze forum gotowe pomyśleć żeśmy się loginami pozamieniali

exaklieMTi pisze: można tylko mówić, że przed nim i po nim też jechali w tym miejscu i przejechali..
Haha, o takiej walce, wygranych kompletnie zaskakująco dwóch OSach, utrzymywaniu tempa obecnego mistrza świata w drugim rajdzie w prawdziwym WRC na tak kurewsko trudnych tresach kibice mają zapomnieć?Barthol pisze: zwycięzcy są na mecie, o dobrym wrażeniu większość kibiców szybko zapomni... taka prawda
Arti pisze: Chyba ci 'kibice', którzy śledzą rajdy na tvn 24
+100000000Arti pisze: i to, że poszedł w plener nie umniejsza nawet minimalnie wrażenia jakie RK zrobił na Monte...
ale punktów 0Arti pisze:Haha, o takiej walce, wygranych kompletnie zaskakująco dwóch OSach, utrzymywaniu tempa obecnego mistrza świata w drugim rajdzie w prawdziwym WRC na tak kurewsko trudnych tresach kibice mają zapomnieć?Barthol pisze: zwycięzcy są na mecie, o dobrym wrażeniu większość kibiców szybko zapomni... taka prawda
Będzie efekt Kubicy, która prócz wysypu ekspertów od rajdów niczego nie zmieni (zarówno jeśli chodzi o postrzeganie tego sportu, jak i poziom sportowy na krajowym podwórku)Arti pisze: Chyba ci 'kibice', którzy śledzą rajdy na tvn 24
ja jestem ciekaw jego wyników na trasach, które już zna (nie będzie wtedy ochronnego parasola pod tytułem: uczę się). A dyspozycję prędkości to już pokazywał w zeszłym rokuArti pisze:Ja ostatnich dwóch dni z pewnością nie zapomnę i to, że poszedł w plener nie umniejsza nawet minimalnie wrażenia jakie RK zrobił na Monte...
Ale nikt nie mówi o jakimś efekcie ani o tym czy nagle na każdym podwórku w PL dzieciaki będą upalały WRCe a top 10 rsmp będzie wybieranych na sportowców rokuBarthol pisze: Będzie efekt Kubicy, która prócz wysypu ekspertów od rajdów niczego nie zmieni (zarówno jeśli chodzi o postrzeganie tego sportu, jak i poziom sportowy na krajowym podwórku)
Arti pisze: Ja ostatnich dwóch dni z pewnością nie zapomnę i to, że poszedł w plener nie umniejsza nawet minimalnie wrażenia jakie RK zrobił na Monte...
ale przynajmniej jest ciekawa dyskusja, a nie wieje nudą jak na kościelnym kazaniu... Choć czasem mam wrażenie, że o Kubicy wypada mówić: dobrze lub wcale... Trochę jak z tym tytułem w WRC-2. Wyjeździł majstra to odtrąbiony został sukces (pomijając liczebność konkurencji). Przypomniało mi się jak Kościuszko też walczył w jakimś czempionacie (z podobną ilością konkurentów) to było darcie łacha, że z kolegami to może sobie w brydża zagrać. Innymi słowy nie wato się na tym skupiać, bo jest to mało istotne. Pokazał w zeszłym roku prędkość + nawiązywanie walki przy użyciu okrojonej wersji wozu..Arti pisze: Podziwiamy sensacyjny debiut naszego rodaka w najbardziej prestiżowych zawodach sportu, który kochamy a już się zaczyna polskie malkontenctwo i pierdolenie.
Co ja tam wczoraj mówiłem ....hmm.....busik pisze: tylko Kruszyna nie dopuszczać do głosu![]()
busik pisze: Kruszyn gdzie Ty?![]()
i to jest niestety smutne ,bo jak już wcześniej pisałem ,można nie lubić Kuzaja ,Hołka , Małysza ale jak ktoś ma "czelność" mieć złe zdanie na temat Kubka od razu jest odsądzany od czci i wiary oraz nie warto w jego kierunku nawet splunąć bo uwielbienie do niego jest tak jak kibola "Kultywatora Łagiewniki" który gotowy jest zabić za swój klub jak ktoś śmie powiedzieć ,że ostatnie wtopione 16cie meczów to nie zmowa ,a nieudolność zwykłaBarthol pisze: o Kubicy wypada mówić: dobrze lub wcale...
Jakość słaba, ale jeśli był tam lód, to raczej nie na całej długości tego zakrętu. Chętnie bym zobaczył co w tym czasie działo się w aucie. Czy kierowca (albo jego prawa ręka) nie zdążył(-a) sięgnąć do dźwigni ręcznego? Czy był inny plan? Bo moim skromnym zdaniem, to było do wybronienia - rękaw, a potem lewymi drzwiami w mostek i może jedziemy dalej... Czasu było wystarczająco na taką operację.burat pisze:dzwon Kubka![]()