Zatankujesz?remek pisze:...a jak sie uda czasowo to i w sobote drugi zabieg, zeby szybciej do domku jechala.
po co Arti jest w dobrej formiegruby pisze: Zatankujesz?
Mapa? A nie lepiej żeby na początek prędzej skręcała?remek pisze:...a jak sie uda czasowo to i w sobote drugi zabieg, zeby szybciej do domku jechala.
E nie znasz sięKonto usunięte pisze: Mi działa większość płyt![]()
Nie, w sklepiku z dewocjonaliami.gruby pisze:w 4t?remek pisze: kupie mu Snickersy na droge
g.
Ja nie wiedzialem, ze Arti z gory energie czerpie! Przepraszam i chowam sie pod swoj kamyk!!!Grzesiek_67 pisze:Nie, w sklepiku z dewocjonaliami.
mapa mapa. Skreca jak na moje mozliwosci calkiem. Jak sie naumiem wiecej, to bede grzebacjarmaj pisze: Mapa? A nie lepiej żeby na początek prędzej skręcała?
Ja od czasu jak mój kolega przestał jeździć do pracy do Holandii niczego nie skręcam, bo nie mam towaru. Jak Ty masz, to zaraz na PW poślę moje namiary. Się dogadamy.remek pisze:Cos tam skrecam
devlin pisze: Zamachowski czyta Szwejka. Bardzo przyjemny początek dnia.
remek pisze: jarmaj, tylko, ze ja nie chce zwiekszyc jakos drastycznie, tylko, zeby to jezdzilo jak Zabcia. Seria WRX jest ospala poprostu i to mnie denerwuje w tym aucie. Remap delikatny, nic wielkiego, nawet nie bedzie 250 kuni.
Nie, jedyna modyfikacja to ten tłumik.Paweł_BB pisze: Godlik, remek, A katy już wyrzucone?
katy woze ... w bagaznikuPaweł_BB pisze: remek, A katy już wyrzucone?
I wzajemnie serdecznie pozdrawiam!remek pisze:Pozdro dla Jarmaja.
E tam, to pewnie tylko chęć zabicia tych opon i kupienia sobie czegoś porządnego!remek pisze:Nie wiem czy to ma jakis zwiazek, ale jak tylko zjechalem z A4, duzo zakretow musialem bokiem przejechacCo to z czlowieka zrobi uscisk dloni upalacza.