Piękny dzień dziś mamy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Jutro Wisnia jedzie na zabieg
Juz nie bedzie miala kata i bedzie radosna
...a jak sie uda czasowo to i w sobote drugi zabieg, zeby szybciej do domku jechala.
...a jak sie uda czasowo to i w sobote drugi zabieg, zeby szybciej do domku jechala.
Zatankujesz?remek pisze:...a jak sie uda czasowo to i w sobote drugi zabieg, zeby szybciej do domku jechala.
g.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
po co Arti jest w dobrej formiegruby pisze: Zatankujesz?
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Mapa? A nie lepiej żeby na początek prędzej skręcała?remek pisze:...a jak sie uda czasowo to i w sobote drugi zabieg, zeby szybciej do domku jechala.
E nie znasz sięKonto usunięte pisze: Mi działa większość płyt![]()
Poza tym dzięki dla Ciebie, Tasiora i Gala
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Nie, w sklepiku z dewocjonaliami.gruby pisze:w 4t?remek pisze: kupie mu Snickersy na droge
g.
G.
Brak podpisu.
Ja nie wiedzialem, ze Arti z gory energie czerpie! Przepraszam i chowam sie pod swoj kamyk!!!Grzesiek_67 pisze:Nie, w sklepiku z dewocjonaliami.
g.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
mapa mapa. Skreca jak na moje mozliwosci calkiem. Jak sie naumiem wiecej, to bede grzebacjarmaj pisze: Mapa? A nie lepiej żeby na początek prędzej skręcała?
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Ehhhhh….. zwiększanie mocy jest drugorzędną sprawą młody padawanie.
To łatwa droga do widocznych natychmiast efektów, ale na zakrętach wyższość innych uznać będziesz musiał.
To łatwa droga do widocznych natychmiast efektów, ale na zakrętach wyższość innych uznać będziesz musiał.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
jarmaj, tylko, ze ja nie chce zwiekszyc jakos drastycznie, tylko, zeby to jezdzilo jak Zabcia. Seria WRX jest ospala poprostu i to mnie denerwuje w tym aucie. Remap delikatny, nic wielkiego, nawet nie bedzie 250 kuni.
Wiem, ze skrecanie sie liczy...
Cos tam skrecam 
Wiem, ze skrecanie sie liczy...
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Ja od czasu jak mój kolega przestał jeździć do pracy do Holandii niczego nie skręcam, bo nie mam towaru. Jak Ty masz, to zaraz na PW poślę moje namiary. Się dogadamy.remek pisze:Cos tam skrecam
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
I tak to Jarmaj przyznał, że jeździ wyłącznie na wprost - niczym choppery - może właśnie Jarmaj zapuścił brzuch, przestał się myć i nabył choppera? 
Z innych rzeczy, też przyjemnych:
Codziennie, w PR II, o 9:30am, Zamachowski czyta Szwejka. Bardzo przyjemny początek dnia.
http://www.polskieradio.pl/sluchaj/play.aspx?p=r2

Z innych rzeczy, też przyjemnych:
Codziennie, w PR II, o 9:30am, Zamachowski czyta Szwejka. Bardzo przyjemny początek dnia.
http://www.polskieradio.pl/sluchaj/play.aspx?p=r2
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
devlin pisze: Zamachowski czyta Szwejka. Bardzo przyjemny początek dnia.
Widzę, że Szwejk w modzie -przez zimę/wiosnę czytano go w Radio Kraków :)
A mój teges na dziś to to, że udało mi się odebrać papiery z uczelni mimo iż moja legitka zaginęła 
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
remek pisze: jarmaj, tylko, ze ja nie chce zwiekszyc jakos drastycznie, tylko, zeby to jezdzilo jak Zabcia. Seria WRX jest ospala poprostu i to mnie denerwuje w tym aucie. Remap delikatny, nic wielkiego, nawet nie bedzie 250 kuni.
Ja myślałem, że robisz to po to, aby łatwiej się po mieście jeździło w wyniku zmniejszenia turbodziury oraz aby mniej palił (szybciej "zarobisz na skręcanie"), a ty do ścigania na prostej...
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
Nareszcie pozbyłem się seryjnego tłumika z GT. Teraz mam jakiś inny, nieseryjny
Niestety nawet nie wiem co to. Ale biorąc pod uwagę kwotę, za jaką sprzedał mi go kolega, to nieistotne
Na początku byłem trochę rozczarowany, bo wydawał mi się niewiele głośniejszy od mojej (jak się okazało mocno przerdzewiałej) serii, ale jest OK. Cicho burczy podczas spokojnej jazdy, a pazurki pokazuje dopiero podczas jazdy pełnym ogniem
O, taki jest:

Na początku byłem trochę rozczarowany, bo wydawał mi się niewiele głośniejszy od mojej (jak się okazało mocno przerdzewiałej) serii, ale jest OK. Cicho burczy podczas spokojnej jazdy, a pazurki pokazuje dopiero podczas jazdy pełnym ogniem
O, taki jest:

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Godlik, gratki
Wisnia tez juz ma wydech i ladnie bulgocze, takze radio ustawilem w pozycji w jakiej powinno byc. OFF. Wydaje mi sie, ze jest troche za cichy ten wydech (2.5" przelot) ale w sumie nie jest zle. Nawet strzela troszke
No i tak sobie wlasnie patrze, ze hamownia jest wolna...
Wisnia tez juz ma wydech i ladnie bulgocze, takze radio ustawilem w pozycji w jakiej powinno byc. OFF. Wydaje mi sie, ze jest troche za cichy ten wydech (2.5" przelot) ale w sumie nie jest zle. Nawet strzela troszke
No i tak sobie wlasnie patrze, ze hamownia jest wolna...
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
Nie, jedyna modyfikacja to ten tłumik.Paweł_BB pisze: Godlik, remek, A katy już wyrzucone?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
katy woze ... w bagaznikuPaweł_BB pisze: remek, A katy już wyrzucone?
Na 4Turbo Rally Sprincie spotkaly sie Wisnie. Pozdro dla Jarmaja. Nie wiem czy to ma jakis zwiazek, ale jak tylko zjechalem z A4, duzo zakretow musialem bokiem przejechac
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
I wzajemnie serdecznie pozdrawiam!remek pisze:Pozdro dla Jarmaja.
E tam, to pewnie tylko chęć zabicia tych opon i kupienia sobie czegoś porządnego!remek pisze:Nie wiem czy to ma jakis zwiazek, ale jak tylko zjechalem z A4, duzo zakretow musialem bokiem przejechacCo to z czlowieka zrobi uscisk dloni upalacza.