Oj chyba jednak to, ze Twoje auto nie jest już tak brzydkie (wewnątrz i na zewnątrz) jak poprzednia generacja, to już zasługa Włochów.Bilex pisze:A nie. Bo przez Niemców.Jeszcze.

Oj chyba jednak to, ze Twoje auto nie jest już tak brzydkie (wewnątrz i na zewnątrz) jak poprzednia generacja, to już zasługa Włochów.Bilex pisze:A nie. Bo przez Niemców.Jeszcze.
danikl pisze: Czy ktoś miał kontakt z serwisem Subaru w W-wie na ulicy Gidzińskiego?
ul. Gidzińskiego: Piort Duch 602347049. Polecam.danikl pisze:Zmiana koncepcji i stąd dwa pytania.
Czy ktoś miał kontakt z serwisem Subaru w W-wie na ulicy Gidzińskiego?
Gdzie sprawdzić H6 w W-wie pod kątem zakupu?
rrosiak pisze:danikl pisze:
To warsztat Piotra Ducha, byłego (wieloletniego) serwisanta ASO Koper.Лукашэнка pisze: ul. Gidzińskiego: Piort Duch 602347049. Polecam.
kto wie, kto wie...jarmaj pisze:Bleeee..... Cały statek pełen tych Mustangów nie jest wart jednej Emczy (nie finansowo oczywiście)
Nie zabrzmi. Nic nie zabrzmi jak amerykańskie v8 z otwartym wydechem. Jedynie Subaru może tu próbować konkurować.Лукашэнка pisze:Ale jednak nie przekonasz mnie, że ten eco-silnik w M3 zabrzmi choć w połowie tak przyjemnie jak porządna pięciolitrowa v-ósemka.
Fux czy ty mówisz o dodatkach za 100-200? No chyba żartujesz. Tam trzeba trochę dodać, ale nie tyle. Tyle to trzeba, jak człowiek ma we łbie przewrócone. Czy któremuś z nas czegokolwiek brakuje w bida subarach? Mnie na pewno nie. Nawet w starym Foresterze.FUX pisze:I dołóż jeszcze ze 100-200, aby było czym jechać.
Budżet na serwis mało określony...
Im dalej w las, tym dźwięk, czyli hałas, choć może i budujący ego, męczy. Mam niechcący założony zbyt głośny wydech. WCale nie jestem szczęśliwy. Choć bulgot fajnyjarmaj pisze:Nie zabrzmi. Nic nie zabrzmi jak amerykańskie v8 z otwartym wydechem. Jedynie Subaru może tu próbować konkurować.Лукашэнка pisze:Ale jednak nie przekonasz mnie, że ten eco-silnik w M3 zabrzmi choć w połowie tak przyjemnie jak porządna pięciolitrowa v-ósemka.
Ale ja tu o możliwościach jezdnych pisałem. Dla nich mógłbym zrezygnować z tych dźwiękowych
Nie do końca wiem o co choFUX pisze: I dołóż jeszcze ze 100-200, aby było czym jechać.
Pewne elementy na pewno trzeba serwisować u nich do pewnego czasuFUX pisze: Budżet na serwis mało określony...
Mustang pewnie super brzmi ale nic więcejЛукашэнка pisze: ja tam bym poczekał jeszcze pół roku i zamiast M3 z silnikiem 3.0 R6, kupiłbym Mustanga 5.0 V8 EU-Spec.
jarmaj pisze: Bleeee..... Cały statek pełen tych Mustangów nie jest wart jednej Emczy (nie finansowo oczywiście )
Bezapelacyjnie , M3 w poprzedniej wersji jeździ rewelacyjnie , zawieszenie to po prostu kosmos , trzymanie , prowadzenie to inna liga . Myślę ,że nie wiele aut ma taka trakcjęjarmaj pisze: Ale ja tu o możliwościach jezdnych pisałem. Dla nich mógłbym zrezygnować z tych dźwiękowych