Co można robić stojąc w korku

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
San
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 31 sty 2008, o 19:32

Lechu pisze: A co do stania w korku to będe oryginalny, przynajmniej chwilowo, bo... trzymam nogę na gazie żeby mi nie zgasło :mrgreen: (serwo do wymiany)
A nie na sprzęgle :?: :-P

W korku lubię obstawiać którym pasem będzie szybciej. Taka rosyjska ruletka :mrgreen:

Paweł_BB
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Evo VIII GT340

Post 31 sty 2008, o 19:44

Ja aktualnie stojąc w korku czy na światłach mam niezły ubaw jak ludzie reagują jak siedzę za kierownicą z prawej strony pojazdu :-P reakcje są różne, najczęściej młodzież idąca do szkoły wskazuje mnie palcem a ostatnie 2 kobietki w wieku ok. 20 lat miło się do mnie uśmiechnęły jak przechodziły obok mnie :lol: :lol: :lol:

esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Post 31 sty 2008, o 20:00

San pisze:Taka rosyjska ruletka
z pięcioma kulami zwykle :mrgreen:

EterycznyŻołądź
6 gwiazdek

Post 1 lut 2008, o 01:16

WRC fan pisze:Ja stojąc w korku zaczynam zauważać jaki mam bajzel i syf w aucie...ale korek kiedyś się kończy i o tym zapominam...do następnego korka :mrgreen:
Musisz kiedyś pojechać na zatłoczoną myjnię. :mrgreen:

esilon pisze:w korku to co najwyżej mogę sie przekonać, że nerwus ze mnie
Nie martw się już nie długo i to nie tylko ten problem, ale i inne też Ci znikną. :mrgreen:

barbie pisze:Ja w korku zazwyczaj pracuję. Znaczy obmyślam jakiś chytroplan. Jeśli go akurat nie obmyślam, to pewnie gadam przez telefon. Jeśli akurat nie obmyślam i nie gadam przez telefon, to oglądam co robią inni. Jeśli nie obmyślam, nie gadam i nie oglądam, to znaczy że nie stoję w korku, tylko na światłach. A jak stoję na światłach, to zaklinam światła żeby już wreszcie jechać. A jak już jadę to się zachwycam swoim Subarbie :mrgreen:
Ej! Nie pisz prawie tak jak ja czasami niekiedy raz na jakiś czas . :evil:

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 1 lut 2008, o 01:35

EterycznyŻołądź pisze: Ej! Nie pisz prawie tak jak ja czasami niekiedy raz na jakiś czas . :evil:
Nic nie poradzę że w korku mię natchło ;-)

Zubi
3 gwiazdki

Post 1 lut 2008, o 14:10

Ja zazwyczaj wiszę na telefonie. Czasami odpalę lapka i sprawdzę pocztę. Lubię też obserwować przechodniów rozmyślając na ich temat i obgadywać. Np.: „jeeesssuuuu, jak się panna wypindrzyła. Gdzieś Ty się wybrała w takich szpilach, ślisko jest. Zaraz wytniesz orła…., no i sru leży.”
Obserwacja chodnikowych wynalazków, to najfajniejsze korkowe zajęcie :)
Amatorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści Titanica...

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda

Post 1 lut 2008, o 14:23

Zubi pisze:Ja zazwyczaj wiszę na telefonie. Czasami odpalę lapka i sprawdzę pocztę. Lubię też obserwować przechodniów rozmyślając na ich temat i obgadywać. Np.: „jeeesssuuuu, jak się panna wypindrzyła. Gdzieś Ty się wybrała w takich szpilach, ślisko jest. Zaraz wytniesz orła…., no i sru leży.”
Obserwacja chodnikowych wynalazków, to najfajniejsze korkowe zajęcie :)
Kurcze. Ja stoję w korkach w miejscach, gdzie nie ma chodników.
czarne jest piękne...

San
Awatar użytkownika
0 gwiazdek

Post 1 lut 2008, o 14:28

Dzisiaj widziałem gościa w czarnym forestrze na płochocińskiej, który sobie grzywunie i loczka poprawiał przed lusterkiem wstecznym. O dziwo nie jechał w jakimś tam korku :-P

Interceptor
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 2 lut 2008, o 21:56

MaciekSubru pisze:Stojąc w korku czytam/oglądam reklamy na billbordach, inne samochody/panie za kierownicą,(podobają mi się kobiety prowadzące duże SUV-y typu Land Cruiser czy Range Rover).
Generalnie wisze na telefonie, obmyslam plan dnia i rzeczy do zrobienia, no i ulubione moje hobby samochodowe w korku to pozeranie dropsow, w zaleznosci od dlugosci korka pochalaniam jedna do dwuch paczek mentosow owocowych, po drugiej juz nie mam ochoty na trzecia :mrgreen: No i jeszcze nie mozna zapomniec o spiewaniu jak mam wene, ryki z bryki to przy mnie pikus, dobrze ze mnie inni nie slysza :lol: :mrgreen: No i czasem cos tam mamrocze pod nosem tudziez probuje pokonwersowac sam ze soba :mrgreen:

A co do pan za kolkiem to strasznie mnie kreca ladne dziewczyny/kobiety za kolkiem, nie wazne Sejczento czy Land Cruiser, jakis chyba moj fetysz czy cos 8-)
I'm addicted to adrenaline ...

Obrazek

gimof
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: Nienajgorsza asterka

Post 2 lut 2008, o 22:00

Interceptor pisze:dobrze ze mnie inni nie slysza
tja, wmawiaj sobie. A potem trzeba sobie radio podgłaszać :-P
"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc

Dłubię to, dłubię tam to. :)

Interceptor
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 2 lut 2008, o 22:13

gimof pisze:
Lol :mrgreen: Ale ja naprawde niezle spiewam :-P :lol: :mrgreen: ;-)
I'm addicted to adrenaline ...

Obrazek

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 309 razy
Polubione posty: 60 razy

Re:

Post 29 lip 2008, o 13:16

Interceptor pisze:
gimof pisze:
Lol :mrgreen: Ale ja naprawde niezle spiewam :-P :lol: :mrgreen: ;-)
Też tak myślałem, dopóki mnie ktoś nie nagrał :mrgreen:

damaz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubione posty: 97 razy

Re: Co można robić stojąc w korku

Post 29 lip 2008, o 13:24

So What!, dzielnie walczy o tytuł pierwszego DIG-nitarza
:giggle:

ODPOWIEDZ