A tu gadające głowy o nowym STI i jest też trochę o nowym WRX i porównań między tymi wersajmi:
Link: https://www.youtube.com/watch?v=4qz7P9f ... qtYvf8R0f4
esilon,esilon pisze:Лукашэнка pisze: Skoda przy podobnej jeździe pali 7,5 litrów, ale benzyny!
nowa octavia nawet ładna jesti tez chyba raczej lekka
FUX pisze: Gratulacje
Chloru pisze: lukass, fajny, lajfstajlowy takiGratulacje i żeby więcej scen nie robił!
![]()
Barthol pisze: lukass, ładny wieśniak, niech dobrze służy![]()
Dziekuję wszystkim za miłe słowaЛукашэнка pisze: lukass,
bardzo ładne to autko
Jeżeli częstotliwośc usterek bedzie jak pierwszego dnia to jest szansa ze ASO - w końcu standardy marki premium zobowiazują do wydawania czystego autaЛукашэнка pisze: Ale ja się pytam, kto to będzie mył codziennie, żeby tak wyglądało?
Nie no przerywana jest. Chodzi o to że nie ma regulacji cząstotliwości przerw.gregski pisze:Nawet w starym (nowym) miniaczu byla przerywana praca wycieraczki. Na tyle kumata, ze jak stawales na swiatlach to spowalnialy. Musisz doczytac instrukcje.
Są wersje z czujnikiem deszczu/zmierzchu, ale akurat ja tego nie mam w wiesniaku.leon pisze:Dziwne, u mnie w Cytrynie jest. I nawet, nie spodziewałem się że to napiszę, podoba mi się jak to działa.
Bo jest pewnie fizycznie jak i softowo identyczny z tym w S3 wiec nic dziwnego.esilon pisze:W leonie działa wyśmienicie
w XV nawigacja i tak dalej jest po polsku. Mnie to akurat nie jest niezbędne a wręcz na odwrót. Ale nie szkodzi.Nawet dwa głosy babski i facecki są po polsku.Barthol pisze:Arno, zgoda... Tylko to już nie te czasy gdy Subaru sprzedawało się tylko dlatego, że jest Subaru (dźwięk, napęd na 4 koła itd). Dziś importer powinien zadbać też właśnie o takie detale jak polonizacja auta, działająca nawigacja + aktualne mapy. Bo jednak 180k nie leży na ulicy (chyba, że w Białymstoku, patrząc po wynikach lotto). Tym bardziej, że konkurencja też ma ciekawą ofertę modelową (choć nie zawsze będzie tam "święty" napęd 4x4).
A tu gadające głowy o nowym STI i jest też trochę o nowym WRX i porównań między tymi wersajmi:
Link: https://www.youtube.com/watch?v=4qz7P9f ... qtYvf8R0f4
Skonfigurowałem sobie ostatnio z ciekawości na stronie A AMG...Arno pisze: Co prawda za jakieś 165/170 wyjechać można A AMG.
To chyba nie do końca ten sam segment.Лукашэнка pisze: Ale, gdyby ktoś miał kupić tego typu samochód, za te 45 tys. Euro, to jednak proponowałbym zastanowić się choćby nad Golfem R MY14, żeby daleko nie szukać.
To jest samochód nowocześniejszy o całą epokę.
BILEX, nie zchowuj się jak Łukaszenka i Fuxio. Robisz auto za 200, wyjeżdżasz za 165 ( jak się ma zniżkę.) Reszta to są fanaberie rozbisurmainione spoelczeństwa wczesno kapitalistycznego.Bilex pisze:Skonfigurowałem sobie ostatnio z ciekawości na stronie A AMG...Arno pisze: Co prawda za jakieś 165/170 wyjechać można A AMG.
280k za samochód wielkości pudełka śniadaniowego...
Też wolałbym STI.
Już widzę, jak Tobie Rogalski daje taki rabat.Arno pisze: Robisz auto za 200, wyjeżdżasz za 165 ( jak się ma zniżkę.)