jest już taki kanał na youtubie: polskie drogi (czy jakoś tak). Innymi słowy chyba próżny trud z tym zadziwieniem nasBilex pisze:Od paru dni mam kamerkę w samochodzie... Nie uwierzylibyście jaki ciekawy film mógłby powstać z tego materiału...![]()

jest już taki kanał na youtubie: polskie drogi (czy jakoś tak). Innymi słowy chyba próżny trud z tym zadziwieniem nasBilex pisze:Od paru dni mam kamerkę w samochodzie... Nie uwierzylibyście jaki ciekawy film mógłby powstać z tego materiału...![]()
W 1995 ukończył studia z etnologii na Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, a w 1999 z zakresu politologii (studia doktoranckie) na Uniwersytecie Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie.
Od 1987 do 1992 był instruktorem Polskiej Organizacji Harcerskiej. Od 1996 do 1997 kierował Bałtycką Fundacją Kultury. Od 1998 do 1999 był zastępcą redaktora naczelnego miesięcznika "Nasza Wspólnota". Od 2003 pełnił funkcję prezesa komunalnego Przedsiębiorstwa Gospodarki Maszynami Budownictwa w Warszawie. Członek rady nadzorczej PKP Intercity i rady programowej TVP3. W maju 2006 został przewodniczącym rady nadzorczej Koncernu Energetycznego Energa S.A. W 2006 objął stanowisko prezesa Stoczni Gdańsk[1]. Po odwołaniu w 2008 został doradcą ISD Polska ds. restrukturyzacji zakładu.
Piła: Ojciec groził nauczycielce, bo córka miała powtarzać klasę
Czytaj więcej: http://www.gloswielkopolski.pl/artykul/ ... ,id,t.html
Ostatnio przeglądając filmy na you tube zauważyłem, że są lepsi od tego Pirata z BMW co latał po Warszawiekomin pisze:wracając z wakacji na AUTOSTRADZIE w Chorwacji wyprzedłem babke z dzieckiem na kolanach !!! babka siedziała za kierownicą... znaczy dziecko siedzące na jej kolanach siedziało za kierownicą, normalnie aż mi sie słabo zrobiłorejestracja była z Austii
gruziński dryfter już dokonał żywota;marat pisze: Filmiki z Giorgi Tevzadze w bmw m5 normalnie mrożą krew w żyłach. Latać 150 km/h bokiem po Tibilisi to jest dopiero masakra
Na pewno często nie widzą.Bilex pisze:Może nasi rodacy nie widzą różnicy?
ten komentarz pod artykułem nakierował mnie właśnie na ten wątekZużytą rurę zrzucili na chodnik. W tym momencie obok budynku przechodziła kobieta. To w nią uderzyła spadająca rura. Kobieta poniosła śmierć na miejscu. Miejsce prowadzonych robót nie było zabezpieczone. Na dole nie było też innego pracownika spółdzielni, który mógłby uprzedzić przechodniów. Zrzucający rurę nie zauważyli przechodzącej kobiety.
Czytaj więcej: http://www.gloswielkopolski.pl/artykul/ ... ,id,t.html
alfred (gość) • 11.07.14, 12:06:19
Przecież głupota i penerstwo są faworyzowanie w naszym kraju. 2 lata w zawiasach i 50 zł zadośćuczynienia - taki z pewnością wyda wyrok polski nieomylny sąd. Wyrazy współczucia dla rodziny kobiety zabitej przez oracowników spółdzielni. Podobnie NIEkarani pozostają złomiarze kradnący wieczka od studni. POLSKA TO RAJ DLA PENERSTWA.
Co do tak zwanej "obrony koniecznej" to polskie sądy i prokuratura przede wszystkim, mają doprawdy zabawne podejście.Arno pisze:Bilex niestety smutną prawdę wypisuje. Na to nakłada się bezkarność i durne prawo.
Przyjdzie bandzior do domu 70cio latka. Zacznie go maltretować. Staruszek wyciągnie gdzieś nóż, albo rurkę, załatwi bandziora a sam pójdzie siedzieć na 20 lat.
I to nie takiej, gdzie się wygodnie pyka do tarczy, jak za przeproszeniem na Olimpiadzie z bocznego zapłonuburat pisze: szczególnie policjanci powinni być co najmniej raz w tygodniu na strzelnicy obowiązkowo
W rozmowie tutaj:Kilka lat temu proponowałem jednemu z komendantów szkolenie prewencji w zakresie interwencji z bronią i uruchomienie programu activ shooter - pro bono. Nie byli zainteresowani mimo że proponowałem szkolenie przed wyjściem do słuzby w realnych sytuacjach i konfiguracji dokładnie takiej jak pracują. Wystarczyło odpowiednio zmienić grafiki i wysupłać dodatkowe środki w sumie śmiesznej do szkolenia. Mimo tego co widzimy na filmnie kopnijmy w d...e przedewszystkim KGP a nie tych niskoopłacanych wyśmiewanych biedaków.
A jakie kwalifikacje ma Bartek Sienkiewicz do tego aby pełnić funkcję Ministra Spraw Wewnętrznych?WiS pisze:I jesli za coś Bartek Sienkiewicz powinien się wstydzić, to za brak postępu w takich tematach, a nie za te pieprzenia o teoretycznym państwie i za próby rozwiązywania problemow makroekonomicznych nad ośmiorniczką.