z przyjemnościąArti pisze: Alan, Alan, Alan!, wyślesz zgłoszenie ?
Zacząłeś coś budować?eMTi pisze:bodziec dla mnie do motywacji w dokończeniu budowy
Racja, zapomniałem, że "klatkowóz wannabe"eMTi pisze: czytałbyś wątek, to byś wiedział
booSTI będzie helikopterem zlatywał do każdegoryjeks pisze: jak znajdę pilota, to może też przyłączę się do zabawy
burat pisze: no to onboard z poldolota , trochę mało przecyzji
Link: Strona z klipem
cyqan pisze: booSTI będzie helikopterem zlatywał do każdego
3:58 jeśli chodzi o ścisłośćcyqan pisze: Chociaż ostatnio coś tam narzekał, że tylko 3:48,00
ale jak już wyjdziesz z tego kątaArti pisze: Spokojnie, daj mi trochę czasu i postaram się jakoś z tego kąta wydostać...
Coś przegapiam, czy już wyedytowane....?brahu pisze:Noo nie no Panowie, Wy tu tak na poważnie!?
jutro będę, na oglądarębrahu pisze: to wpadnij do nas na rakietową
ryjeks pisze:cyqan pisze: booSTI będzie helikopterem zlatywał do każdego
W takim razie wysyłam mu PW
może i być na oglądarę, bylebyś przyjechał ŻukensemArti pisze: jutro będę, na oglądarę
ja z Tobą do samochodu nie wsiadam, no chyba, że wstawisz intercombooSTi pisze: A kto mnie będzie pilotował na Sobótce? brahu szykuj się!
brahu pisze: ja z Tobą do samochodu nie wsiadam, no chyba, że wstawisz intercom
ryjeks pisze:brahu pisze: ja z Tobą do samochodu nie wsiadam, no chyba, że wstawisz intercom
Jest jeszcze inna opcja![]()
Tomek ale przecież najważniejsze są słuchawkiTomekSliwa pisze: nusze o tym pomyśleć bo u mnie też intercoma niet
nikt Cię nie zmusza, mogę Ci nawet flaszkę kupić, byle byś ją wypił całą w piątek późną nocąTomekSliwa pisze: Aż mi się nie chce tam w sobotę jechać
eee... czy jest coś, o czym nie wiem, że się klatkujesz, czy jest coś, o czym Ty nie wiesz, że klatka jest tam wymagana?booSTi pisze: A kto mnie będzie pilotował na Sobótce?