Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
ożesz Ty
rozumiem, że to ma być bodziec dla mnie do motywacji w dokończeniu budowy i wyjścia z piaskowinicy 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
z przyjemnościąArti pisze: Alan, Alan, Alan!, wyślesz zgłoszenie ?
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
Zacząłeś coś budować?eMTi pisze:bodziec dla mnie do motywacji w dokończeniu budowy
Kurde w 2015 będzie się trzeba definitywnie na OSy przenieść, najlepiej w GC8.
Wolaka coś ostatnio jajecznicą z przepiórczych karmią, będzie trzeba przejąć białą
Chociaż ostatnio coś tam narzekał, że tylko 3:48,00 pojechał z tym, że na niezamkniętym
Widzę atmosfera się zagęszcza, jak znajdę pilota, to może też przyłączę się do zabawy 
Ostatnio zmieniony 13 maja 2014, o 18:35 przez ryjeks, łącznie zmieniany 1 raz.
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
zacząłem od kupienia i doprowadzania do porządku mechanicznego (jak choćby przez zlikwidowanie negatywów, czytałbyś wątek, to byś wiedział
) Docelowo zawsze była rajdówka, myślałem że uda się to skończyć w tym roku, ale wygląda na to, że budżet na to nie pozwoli, więc klatka jest odłożona w przyszłość, a ja staram się podociągać wszystko oprócz niej.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- cyqan
- 5 gwiazdek
Racja, zapomniałem, że "klatkowóz wannabe"eMTi pisze: czytałbyś wątek, to byś wiedział
booSTI będzie helikopterem zlatywał do każdegoryjeks pisze: jak znajdę pilota, to może też przyłączę się do zabawy
burat pisze: no to onboard z poldolota , trochę mało przecyzji
Link: Strona z klipem
Przejrzałem na spokojnie.
Dobrze to wygląda ogólnie
Ewidentnie widać, że przy tym setupie który teraz masz, to wszystkie zakręty dwójkowe itp. musisz robić tak jak ten w 1:50.
W innym razie jest nerwowo.
Minus taki, że szerokie poślizgi fatalnie opanować na długiej przekładni i też robi się nerwowo i smok zjada ogon.
W 4:04 widać, że jaja i umiejętności są na miejscu
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
cyqan pisze: booSTI będzie helikopterem zlatywał do każdego
W takim razie wysyłam mu PW
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubione posty: 0
3:58 jeśli chodzi o ścisłośćcyqan pisze: Chociaż ostatnio coś tam narzekał, że tylko 3:48,00
Ostatnio zmieniony 13 maja 2014, o 19:24 przez Arti, łącznie zmieniany 2 razy.

Noo nie no Panowie, Wy tu tak na poważnie!?
eMTi, nie tłumacz się
booSTi, wygląda na to, że lepiej dyktuje niż prowadzi
Arti, jeżeli mam coś powiedzieć, to tylko mega wielki SZACUN dla Ciebie i tyle w temacie
to wpadnij do nas na rakietową 
eMTi, nie tłumacz się
booSTi, wygląda na to, że lepiej dyktuje niż prowadzi
Arti, jeżeli mam coś powiedzieć, to tylko mega wielki SZACUN dla Ciebie i tyle w temacie
ale jak już wyjdziesz z tego kątaArti pisze: Spokojnie, daj mi trochę czasu i postaram się jakoś z tego kąta wydostać...
ryjeks, dziękować 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Arti
- 6 gwiazdek
burat, jakby wszystkie boki wychodziły tak zgrabnie jak ten z 1:25 na filmiku z RRV to dla mnie możesz nie rozspawywać tego dyfra 

Arti, na razie brakuje kilometrów i trochę poślady miałem spięte o auto co by nie zakończyć pięknej przygody na starcie
Do tego gdy chciałem pojechać "z głową i spokojnie" wywalało przód w plener i koncept mi się walił na spokojną jazdę

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Arti
- 6 gwiazdek
burat, ale mi się ten bok na maksa podobał! Już na dohamowaniu auto postawione w zakręt, potem delikatna pyta, koła zapracowały, wyszliście prawie na prostych kołach. Elegancko.
A problem braku kilometrów OSowych jest mi znany i ja o ile tylko teraz mam inne auto przez wsadzenie klatki i krótszej skrzyni tak Ty masz wzrost mocy o 50% i całkiem innego bydlaka do ogarnięcia. Jak się wszyscy nie porozpierdalamy to będzie dobrze
A problem braku kilometrów OSowych jest mi znany i ja o ile tylko teraz mam inne auto przez wsadzenie klatki i krótszej skrzyni tak Ty masz wzrost mocy o 50% i całkiem innego bydlaka do ogarnięcia. Jak się wszyscy nie porozpierdalamy to będzie dobrze

- cyqan
- 5 gwiazdek
Coś przegapiam, czy już wyedytowane....?brahu pisze:Noo nie no Panowie, Wy tu tak na poważnie!?
- Arti
- 6 gwiazdek
jutro będę, na oglądarębrahu pisze: to wpadnij do nas na rakietową

ryjeks pisze:cyqan pisze: booSTI będzie helikopterem zlatywał do każdego
W takim razie wysyłam mu PW
A kto mnie będzie pilotował na Sobótce? brahu szykuj się!
może i być na oglądarę, bylebyś przyjechał ŻukensemArti pisze: jutro będę, na oglądarę
ja z Tobą do samochodu nie wsiadam, no chyba, że wstawisz intercombooSTi pisze: A kto mnie będzie pilotował na Sobótce? brahu szykuj się!
brahu pisze: ja z Tobą do samochodu nie wsiadam, no chyba, że wstawisz intercom
Jest jeszcze inna opcja

- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
ryjeks pisze:brahu pisze: ja z Tobą do samochodu nie wsiadam, no chyba, że wstawisz intercom
Jest jeszcze inna opcja![]()
eMTi bardzo trafnie to ujął - "piaskownica". Aż mi się nie chce tam w sobotę jechać
Tomek ale przecież najważniejsze są słuchawkiTomekSliwa pisze: nusze o tym pomyśleć bo u mnie też intercoma niet
Co się dzieje "na Sobótce"? PW poproszę jak nie można publicznie
nikt Cię nie zmusza, mogę Ci nawet flaszkę kupić, byle byś ją wypił całą w piątek późną nocąTomekSliwa pisze: Aż mi się nie chce tam w sobotę jechać
eee... czy jest coś, o czym nie wiem, że się klatkujesz, czy jest coś, o czym Ty nie wiesz, że klatka jest tam wymagana?booSTi pisze: A kto mnie będzie pilotował na Sobótce?
j33mbo, Rally Masters (choć to strona z zeszłego roku)