Z wyposażenia - elektryka 4 szyb z blokadą, podgrzewane i regulowane elektrycznie lusterka, podgrzewane fotele (odłączone, nie wiem czy działają ale nigdy nie odczuwałem potrzeby aby to sprawdzać), 3 tryby automatu (zima-normal-power), klimatyzacja ręczna, hak z gniazdem, podwójny szyber-dach, radio z BT, wszystko to działa. W jakiejś perspektywie należałoby wymienić tarcze i klocki z tyłu, można by też pochylić się nad wydechem, ale jak na razie nic pilnego. Do tego jest mały myk w elektryce, mianowicie co kilka-kilkadziesiąt km przy włączaniu kierunkowskaza resetuje się licznik dziennego przebiegu i zegar. Właśnie męczy się z tym elektryk, ponoć znalazł jakąś niestykającą wtyczkę i ma być git, a no - zobaczymy.
W Mikołajki wjechała mi w dupcię skodzina, wymieniona jest tylna klapa i hak (niestety, blenda została - za słabo przywalił i nie chciała pęc), hak uratował zderzak. Robiłem bezgotówkowo więc na bogato

Autko będzie do wzięcia najprędzej po majówce, a najchętniej jakoś pod koniec czerwca. Kupione na forum subaru (tylko nie pamiętam czy na tym, czy na tamtym) i na nim niech pozostanie. Jeśli nie, pójdzie do żyda a szkoda by było bo trochę się najeździłem żeby znaleźć niewytyraną sztukę.
Kontakt najlepiej na maila bo telefonu często nie mogę odebrać. drkropi(a)gmail.com