vero pisze: rozmawiamy o zwierzakach, a ty wziąłeś to tak bardzo do siebie... zastanawiające...
przeciez każdy facet może byc misiem na przykład,
vero pisze: rozmawiamy o zwierzakach, a ty wziąłeś to tak bardzo do siebie... zastanawiające...
No, co ty? Facet to świnia...esilon pisze:vero pisze: rozmawiamy o zwierzakach, a ty wziąłeś to tak bardzo do siebie... zastanawiające...
przeciez każdy facet może byc misiem na przykład,
nie wydaje mi się, aby małpy rozmnażały się w tak zastraszającym tempie jak psy czy koty, ale że nie jestem obeznana w temacie małp, to mogę sobie jedynie podejrzewaćWiS pisze:BTW - czy małpy można kastrować jak psy, czy już raczej nie?
o nie... nie każdy może być Misiem...esilon pisze: przeciez każdy facet może byc misiem na przykład,
vero pisze: o nie... nie każdy może być Misiem...
No widzisz, to już lepiej być teraz misiem, takie czasy. Przynajmniej większa szasa na zachowanie jaj... wbrew pozorom.esilon pisze: tygrys to kot, brrrrrrrrr
Ja sobie radziłem kilka razy - mimo, że i ja i pies mieliśmy jaja. Raz tylko nie wystarczyła perswazja, musiałem użyć przemocy... i co się okazało? Suka.Bea pisze: jestem ciekawa czy poradziłbyś sobie z agresywnym psem
Wpadnij na Gibraltar...vero pisze: nie wydaje mi się, aby małpy rozmnażały się w tak zastraszającym tempie jak psy czy koty,
Zanim zaczniesz kastrować, proponuję popracować nad oświatą i sferą socjalną. Jest sporo do zrobienia. Od upowszechnienia środków antykoncepcyjnych po domy samotnej matki.vero pisze: gdy słyszę o kolejnym przypadku utopienia, wyrzucenia przez okno czy pogrzebania żywcem noworodka (gatunku ludzkiego), to nachodzi mnie taka kontrowersyjna myśl odnośnie kastracji...
jedni wolą być nazywani "Misiu", inni "Tygrysie" - takie czasyWiS pisze: No widzisz, to już lepiej być teraz misiem, takie czasy.
tak, racja, kobieta, która przez 10 lat mordowała każde swoje nowo narodzone dziecko, wrzucając je do zamrażalnika we własnej kuchni napewno robiła to z braku świadomości lub środków antykoncepcyjnychWiS pisze:Zanim zaczniesz kastrować, proponuję popracować nad oświatą i sferą socjalną. Jest sporo do zrobienia. Od upowszechnienia środków antykoncepcyjnych po domy samotnej matki.vero pisze: gdy słyszę o kolejnym przypadku utopienia, wyrzucenia przez okno czy pogrzebania żywcem noworodka (gatunku ludzkiego), to nachodzi mnie taka kontrowersyjna myśl odnośnie kastracji...
A nie?vero pisze: kobieta, która przez 10 lat mordowała każde swoje nowo narodzone dziecko, wrzucając je do zamrażalnika we własnej kuchni napewno robiła to z braku świadomości lub środków antykoncepcyjnych
vero pisze: kwestia aborcji czy eutanazji nie jest dla mnie jednoznaczna
Ależ rozmawiamy o tej metafizycznej więzi która łączy mężczyzn z Braćmi Mniejszymi!vero pisze: rozmawiamy o zwierzakach, a ty wziąłeś to tak bardzo do siebie... zastanawiające...![]()
Cz Ty mnie przypadkiem...WiS pisze: Po prostu Gal jest postępowy
A skąd, broń Boże!Gal pisze: Cz Ty mnie przypadkiem...
A teraz nie ma kto tego śpiewać!Konto usunięte pisze: Mój ulubiony G.F.Haendel pisał nawet specjalne partie dla kastratów.
Gal pisze: Czy Twój syn nie ma ładnego, chłopięcego sopranu...?
Bea pisze: Bo jak facetowi wytłumaczyć , ze zwierzęta nie posiadaja swiadomosci mienia lub nie mienia jajek ???
Bea pisze: Vibowit , jak rzadko się z Toba nie zgodzę bo wykastrowany pies nie pobiegnie za suczką z cieczką i nie : wpadnie pod samochód , nie zgubi się , nie zostanie zastrzelony w lesie itp, itd.
No własnie nie wiem jak bo nie mam takie doświadczenia ale wiem, ze czytanie ze zrozumieniem to duża sztuka.EterycznyŻołądź pisze:Twoje doświadczenie w byciu mężczyzna, samcem, a zarazem kotem jest bezcenne. viva reinkarnacja.Bea pisze: Bo jak facetowi wytłumaczyć , ze zwierzęta nie posiadaja swiadomosci mienia lub nie mienia jajek ???
a tak? naprawdę wierzysz w to, że gdyby ktoś pogroził jej palcem i powiedział, że tak to się nie robi, to by coś zmieniło?WiS pisze:A nie?vero pisze: kobieta, która przez 10 lat mordowała każde swoje nowo narodzone dziecko, wrzucając je do zamrażalnika we własnej kuchni napewno robiła to z braku świadomości lub środków antykoncepcyjnych
Rodziła i mordowała, bo miała takie hobby?
należy się cieszyć, że ludzkie poglądy są tak różnorodneWiS pisze:vero pisze: kwestia aborcji czy eutanazji nie jest dla mnie jednoznaczna
A dla mnie - obie są bardzo jednoznaczne.
EterycznyŻołądź pisze: P.S. Czy Fido jest prawie facetem, czy prawie ma jaja, bo się pogubiłem?
Bea pisze: wykastrowany pies nie pobiegnie za suczką z cieczką
Bea pisze: No własnie nie wiem jak bo nie mam takie doświadczenia ale wiem, ze czytanie ze zrozumieniem to duża sztuka.
Konto usunięte pisze: Czasem jak czytam forum to się czuję jak wykastrowana feministka![]()
Oj tam zaraz dobrze. Po prostu lepiej niż w spódnicy.EterycznyŻołądź pisze:Całe szczęście, że dobrze Ci w spodniach.