Nie ogólnie dobrze, tyko dobrze jak na wykastrowaną feministkę.vibowit pisze: Oj tam zaraz dobrze. Po prostu lepiej niż w spódnicy.![]()

Nie ogólnie dobrze, tyko dobrze jak na wykastrowaną feministkę.vibowit pisze: Oj tam zaraz dobrze. Po prostu lepiej niż w spódnicy.![]()
Gal pisze: Kastracja to zwykła sprawa.
BTW:
Konto usunięte...
Czy Twój syn nie ma ładnego, chłopięcego sopranu...?
O, nie.vero pisze: naprawdę wierzysz w to, że gdyby ktoś pogroził jej palcem i powiedział, że tak to się nie robi, to by coś zmieniło?
vero pisze: należy się cieszyć, że ludzkie poglądy są tak różnorodne
Eeeee, jeszcze nieeee...Konto usunięte pisze: Wątek się zrobił gwałtowny
So What! pisze: Wszystkie Twoje argumenty sprowadzają się do jednego - robimy to dla własnej wygody.
Konto usunięte pisze: Na pewno świetnie się nadaje jako bicie piany
Czy sterylizacja kota różni się od sterylizacji człowieka? Jeśli tak to czym?Konto usunięte pisze: Czy sterylizacja kotki różni się czymś od wykastrowania kota?
Na pewno tym, że pierwsza jest dozwolona, druga zabroniona i karanaEterycznyŻołądź pisze:Czy sterylizacja kota różni się od sterylizacji człowieka? Jeśli tak to czym?Konto usunięte pisze: Czy sterylizacja kotki różni się czymś od wykastrowania kota?
Przesłałeś mi gotowy tekst na PW. Wkleiłem go, a Ty się czepiaszEterycznyŻołądź pisze:So What!, dlaczego ty piszesz mniej więcej to co ja? Nawet o potencjałach potencjalnych?
A już wiem! To dlatego, że nikt mnie nie słucha. Będę pisał Ci PW co masz pisać korzystając z Twojej siły przebicia i kapitału społecznego, ok?![]()
Nie do konca...Konto usunięte pisze: Na pewno tym, że pierwsza jest dozwolona, druga zabroniona i karana
So What! pisze: Przesłałeś mi gotowy tekst na PW. Wkleiłem go, a Ty się czepiasz![]()
Konto usunięte pisze: Na pewno tym, że pierwsza jest dozwolona, druga zabroniona i karana![]()
jeśli Niemcy nie są dla Ciebie cywilizowanym krajem, to ja się poddajęWiS pisze: Gdyby wyrosła w cywilizowanym kraju, w społeczeństwie jako-tako wyedukowanym,
chyba troszkę się zagalopowałeś lub nie zrozumiałeś mojego poprzedniego zdaniaWiS pisze:vero pisze: należy się cieszyć, że ludzkie poglądy są tak różnorodne
Ludzie faktycznie mają różnorodne poglądy na morderstwa i kradzieże, część populacji np. uważa, że jedno i drugie jest dopuszczalne, kiedy pozwala im żyć wygodniej - ja zaś prezentuje opinię, że zabijanie i zabór cudzych dóbr to zło.
Czy mnie ta różnorodność poglądów cieszy? Chyba niezupełnie - w świecie mniej różnorodnym czułbym się jednak nieco bezpieczniej.
Moze ja poprostu lubil , nie przewidziałeś takiej mozliwości ?EterycznyŻołądź pisze:Bea, jak wytłumaczysz, że mimo Twojego bezwzględnego stwierdzenia:
Bea pisze: wykastrowany pies nie pobiegnie za suczką z cieczką
Widziałem psa, który pobiegł za suczką i to nie raz i nie dwa i kilka lat po kastracji?
Bea pisze: No własnie nie wiem jak bo nie mam takie doświadczenia ale wiem, ze czytanie ze zrozumieniem to duża sztuka.
Natomiast bycie bezbłędną alfą i omegą która niczym splunięcie decyduje o kastracji milionów psów i kotów to sztuka jeszcze większa.
Jakoś nadal nie widzę aby kastracja (w większości przypadków) zwierząt wynikała z czegoś innego niż wygody ludzi.
Dobrze, napiszę jeszcze raz jezeli w natłoku informacji nie przeczytałeś .So What! pisze:Bea, my piszemy o tym, że robi się fizycznie/psychicznie krzywdę zwierzakowi. Odpowiadasz na to, że jemu to nie robi różnicy, nie podając na poparcie tej tezy jakichkolwiek argumentów. Wszystkie Twoje argumenty sprowadzają się do jednego - robimy to dla własnej wygody. Argument taki w żadnym wypadku nie potwierdza, że dla zwierzaka jest to doznanie fizyczne/psychiczne obojętne.
I dlatego jak miały cieczkę to chciał je pokryć... Ponoć wykastrowany pies nigdy...Bea pisze: Moze ja poprostu lubil , nie przewidziałeś takiej mozliwości?
Bea pisze: Natomiast kompletnie nie chcesz zrozumieć dlaczego i zadne argumenty do Ciebie nie przemawiają wieć nie ma tu dyskusji jakiejkolwiek
Bea pisze: Tak, dla zwierzęcia jest to doznanie obojętnie ponieważ zwierze nie jest w stanie myśleć w ten sposób . Proces myślowy w takich kategoriach póki co jest dostępny tylko dla ludzi , którzy albo z niego korzystają albo nie ale to już odrębny temat.
Konto usunięte, to chyba dobrze przynajmniej forum nie umiera... powoliKonto usunięte pisze: Wątek się zrobił gwałtowny jak o motocyklistach![]()
Ty książkę lepiej czytaj co ci pożyczyłem i...mały 5150 pisze:Konto usunięte, to chyba dobrze przynajmniej forum nie umiera... powoliKonto usunięte pisze: Wątek się zrobił gwałtowny jak o motocyklistach![]()
Bo teraz to się Ciebie bojęliwit pisze:Dlaczego w czasie przeszłym?mały 5150 pisze: A ja Cię tak lubiłem![]()
I słuszniemały 5150 pisze: Bo teraz to się Ciebie boję![]()
Vibowit, zalogowałeś się jako liwitliwit pisze:I słuszniemały 5150 pisze: Bo teraz to się Ciebie boję![]()
Skąd.. chwilę mnie nie było, a tu proszę jak się pięknie wątek rozwinął.mały 5150 pisze:Vibowit, zalogowałeś się jako liwitliwit pisze:I słuszniemały 5150 pisze: Bo teraz to się Ciebie boję![]()
![]()