Chloru,
Chloru pisze:
burat napisał(a):a Wojtek napisał sorki ale przegraliśmy z budżetem"
burat napisał(a):kolejny raz się mylisz
Powinieneś wewnętrznie uzgodnić zeznania
a co tu uzgadniać. Pierwszy cytat jest przytoczeniem tego co
napisał Wojtek w sprawie wycofania, a drugi odpowiedz na twoje stwierdzenie ,że to
on podjął decyzję o tym ,że się wycofuje gdzie się myliłeś. Nie rozumiem co mam uzgadniać
Chloru pisze:
No bo kto wie co robi "Bruno Tassi"
może choć raz da mu kasę i nie będzie woził jego naklejek tylko na "dobry początek współpracy"
Chloru pisze:
Jego prawo.
Chloru pisze:
Ich prawo
święte słowa, zgadzam się w stu procentach.
cyqan pisze:
A propos kosztów. Jeden kibic przyjedzie na składaku z wioski obok za darmo, drugi wyda na samoloty i hotele np. 130tys. pln. Inny przyjedzie rowerem droższym, jak wypożyczenie tej śmierdzącej R5tki. Są też tacy, którzy zaleją olej LOTOS do swojego parcha, bo taki jest na rajdówce Ich idola.
A ich prawem jest uważanie takiego zachowania za dymanie w dupę nie ważne przez kogo
Jeden ryzykuje wszystkim wkładając 1 mln złotych w to żeby zdobyć tytuł w jakiejś dyscyplinie sportu (podejrzewam ,że musiał na to mieć i nie brał ostatnich pieniędzy przeznaczonych na jedzenie ot inwestycja jak niektórych w akcje

) Drugi natomiast takim samym wyrzeczeniem przyjechał z drugiego końca Polski żeby tego pierwszego zobaczyć i zostaje z ręką w nocniku. Potem gdy się wqrwi i obrazi na tego pierwszego (słusznie bądź nie słusznie, moim zdaniem kwestia nie wyjaśnienia sprawy do końca i nerwów z jednej i drugiej strony) słyszy ,że jest chamem i burakiemcebulakiem bo ma czelność wymagać od zawodnika żeby ten pojechał ,a przecież mu kasy na start nie dał. No zawodnik też nie kupił kibicowi hotelu , drogi , wolnego w pracy więc moim zdaniem świętym prawem kibica jest ocenić w/w jako skurwiela vel buca
Mnie rozjuszyły słowa Barana ,dla mnie są chamskie i butne. Nie wnoszą do rajdowego światka nic konstruktywnego tylko psują atmosferę. Baran ma to w dupie bo już nie startuje ,a jak startuje to za pieniądze Sołowowa ale reszta zawodników i kibiców powinna chcieć ,żeby sytuacja w tym sporcie znormalniała ,żeby sponsorzy przyszli i to jest moim zdaniem największe Polskie piekiełko
słowa podsumowania:
Dla mnie sprawa jasna Wojtek dostał kopa z auta bo zdobył tytuł maistra i nikt nie chciał dopłacać do interesu , zdarza się taki life. Kibice wqrwieni na obsadę rajdu , ganiani po oesach jak stado baranów po usłyszeniu "sory nie jedziemy" ,a przyjechali nie dla tych 20tu osiek tylko walki dwóch czołowych zawodników w R5 o tytuł maistra poczuli się wydymani , słusznie. Nie wiedząc do końca jak było zbiera się Chuchale bo się odezwał (lekcja na przyszłość żeby trzymać palce z dala od telefonu przy wqrwie) i powiedział coś ale nie do końca wyjaśnił , drugi "bohater afery" po cichu się zwija i zostaje niezauważony, też taki life. Sprawa by trochę pośmierdziała i przycichła ale wtedy nie , wyskakuje "obrońca" uciśnionych i wypruwających sobie flaki ,ludzi którzy uprawiają bądź co bądź swoje hobby czy tam zawód i dolewa oliwy do ognia mieszając kijem w szambie żeby jeszcze lepiej śmierdziało na całą okolicę. Tyle mojego
Chloru pisze:
Chyba napiszę do
http://www.koszuleklasyka.pl ze skargą na członka zespołu sportowego Dodatkowo ww. obraża zasady ortografii i interpunkcji a w internecie użył słowa "buc".
Tak ,jestem dużym chłopcem i biorę całą odpowiedzialność na siebie oraz jestem świadom ,że PRowo mogę ucierpieć i kasa przestanie płynąć szerokim strumieniem jak do tej pory od ludzi na to abym mógł uprawiać swoje hobby