WiS pisze: nie będą agresywne
nie jestem taki pewien, jak się zorientują że są wykastrowane to mogą się nieźle wk..

WiS pisze: nie będą agresywne
To w korporacji też powinno działać, że tak z lekka wrócę do on-topu...Konto usunięte pisze: zwierzęta się kastruje żeby sobie jaj nie urwały skacząc nad bramą.
no wlasnie, za 1h40m wsiadam w Wisnie i jade do Rzeszowa, i akurat teraz nie moge sie powstrzymac przed napisaniem w kazdym watkuKonto usunięte pisze: WiS, zlituj się nad remkiem, ten fragment wątku ma chyba 40 stron.
Konto usunięte pisze: W skrócie to chodzi o to, że zwierzęta się kastruje żeby sobie jaj nie urwały skacząc nad bramą.
Bilex pisze:A ja cholera im nie ufam...są jak dzieci we mgle - na chwilę samych nie można zostawić a nie daj Boże gdzieś na zewnątrz wypuścić...
mały 5150 pisze: Poczekaj, ogarnę w CU, to się złapię za Twoja firmęTylko nie wiem czy to przeżyjesz
![]()
Konto usunięte pisze: W skrócie to chodzi o to, że zwierzęta się kastruje żeby sobie jaj nie urwały skacząc nad bramą.
mały 5150 pisze:
Poczekaj, ogarnę w CU, to się złapię za Twoja firmęTylko nie wiem czy to przeżyjesz
![]()
Faktem jest że mógłbym nie dać radyliwit pisze:mały 5150 pisze:
Poczekaj, ogarnę w CU, to się złapię za Twoja firmęTylko nie wiem czy to przeżyjesz
![]()
A Ty co taki pazerny, daj szanse młodej matcePoza tym nie odnalazł byś się tam w tym bałąganie
nieeee, skąd taki pomysłdevlin pisze:Ale że co - gąski dookoła tak ćwierkają sobie słodko?
i szynusie...Chloru pisze:Przecież trzeba jakoś zarobić na chlebek
... zagatkazagatka pisze: pieniążki, potwierdzonko, obiadzik, kawusia, piąteczek...
no co?Konto usunięte pisze:... zagatkazagatka pisze: pieniążki, potwierdzonko, obiadzik, kawusia, piąteczek...![]()
Zagata!zagatka pisze:no co?bo nie wiem czy mam się obrazić, że ja też takie zdrobnienie czy przemianować na Zagat
Konto usunięte pisze:oj tam od razu się obrazić. Uśmiechnąć się i już
nievibowit pisze:Widzę, że koleżaneczka wstała dzisiaj lewą nóżką. Może autobusik się spóźnił, czy siedzonka w samchodziku nie pasowały?
Oj. Bo te lokomotywki po miasteczkach tak się wloką. A ludziki się pchają do wagoników, jakby w domkach przed telewizorkami nie mogli posiedzieć.zagatka pisze:nietłoczek w pociążku był
liwit pisze: rok mnie tam nie było