maxkow pisze: o ile moderatorzy sie na to zgodza ??.
A dlaczego mieliby się nie zgodzić?
A co do proponowanego przez Ciebie wątku z polecanymi warsztatami, to było już ich kilka, ale każdy w końcu umierał.
maxkow pisze: o ile moderatorzy sie na to zgodza ??.
Nie pare razy to był pierwszy raz, i ostatni!Piter 35 pisze:darecki1981, ja Cię nie kumam , już parę razy się naciąłeś na nich, a dalej z nimi tańczyszBez sensu
![]()
Nie lepiej zawieźć auto do Marka w Dzierżoniowie , poczekasz to fakt ( ma sporo roboty ) ale ogarnie temat a i na kasę Cię nie naciągnie
A o które ASO chodzi bo teraz podobno są dwa i to blisko siebie?darecki1981 pisze:altanin w szczecinie powiedzieli odrazu popsujemy panu auto, także szacunek za szczerośćPowiem tak jak się podjeli i w utrzymaniu swojej renomy powinni zęby zjeść i dojść! A honor schować do kieszeni, ale wiem jedno ja to ogarnę i bez ASO
Też nie jestem entuzjastą ASO (dowolnych marek), ale takie generalizowanie, tym bardziej dla zasady, jest też błędem - jak każde zresztą uogólnienie.altanin pisze: -tzw ASO unikać jak zarazy,nie tylko z przyczyn merytorycznych,ale też dla zasady.
Gdzie dokładniej?Sławek pisze:Szwagoszczak robi swojego TurboForka 2005 w Germanii. Mówi że taniej, lepiej, szybciej, dają auto zastępcze i w ogóle inne podejście do klienta. Coś w tym jest. Inna sprawa że ASO Szczecin to ...... niestety.