Akurat byłem na zakupach (mniammmm

Znaczy, że napój dobrze poniewiera...devlin pisze: się wątek rozjedzie jak wszystkie
Konto usunięte pisze: tu gadamy o winie?
WiS pisze: Zauważyłem przypadkiem, że jest na theforum spora grupa miłośników napoju, pędzonego na słodzie jęczmiennym (a nawet niekiedy, z dodatkiem kukurydzy...)
eee, tak bez ogórkaWiS pisze: minimus, TE klimaty też nie są mi obce...
Przy pewnych alkoholach i w pewnym towarzystwie - trzeba się liczyć z ryzykiem fizycznych obrażeń...minimus pisze: trzeba uważać żeby sobie oka nie podbić
WiS pisze: Przy pewnych alkoholach i w pewnym towarzystwie - trzeba się liczyć z ryzykiem fizycznych obrażeń...
WiS pisze: główny problem z tą branzą, że jest tyle fajnych gatunków i podgatunków, że do końca życia człowiek nie spróbuje wszystkiego...
WiS pisze:
Nooo, dobra, żeby sprowokować jakieś dyskusje on-top, zapodam pytanie potencjalnie bardziej bulwersujące, niż kwestia wyższości Evo nad STI lub odwrotnie...
Szkocka czy irlandzka?
O północnoamerykańskich płynach do mycia naczyń i/lub płukania ust z resztek kiełbasy, zwanych burbonami - litościwie nie wspomnę
Jakhiegooo, kuhrna...WiS pisze: Od mistrza się uczyłem
Ja powiem tak. Wypiłem tego trochę w życiuWiS pisze: Szkocka czy irlandzka?
WiS pisze: O północnoamerykańskich płynach do mycia naczyń i/lub płukania ust z resztek kiełbasy, zwanych burbonami - litościwie nie wspomnę![]()
tez marzyles, zeby byc na balandze trwajacej 3 lata? otworzyc jakiemus dziennikarzynie drzwi z butelka Jacka, wejsc do pokoju, w ktorym az roi sie od pustych butelek po Jacku? Wywalic fortepian z ktoregos pietra w hotelu ...aaaa to akurat Axlmały 5150 pisze: obaczyłem wtedy jako młody gnojek plakat Slash'a (gitarzysta dawnego Guns N' Roses dla tych co nie wiedzą) dzierżącego w dłoni butlę o kwadratowym przekroju z czarną etykietą.
remek, aż mi łezki poleciałyremek pisze:tez marzyles, zeby byc na balandze trwajacej 3 lata? otworzyc jakiemus dziennikarzynie drzwi z butelka Jacka, wejsc do pokoju, w ktorym az roi sie od pustych butelek po Jacku? Wywalic fortepian z ktoregos pietra w hotelu ...aaaa to akurat Axlmały 5150 pisze: obaczyłem wtedy jako młody gnojek plakat Slash'a (gitarzysta dawnego Guns N' Roses dla tych co nie wiedzą) dzierżącego w dłoni butlę o kwadratowym przekroju z czarną etykietą.![]()
Odkad przeczytalem biografie GN'R z 15 lat temu, jakbym mial porzadnie zabalowac, to tylko jak Slash... z kiepem w kaciku ust![]()
Welcome to the jungle
We got fun 'n' games
Ide na lufe do baru
główny problem z tą branzą, że jest tyle fajnych gatunków i podgatunków, że do końca życia człowiek nie spróbuje wszystkiego...
mały 5150 pisze: remek, aż mi łezki poleciały![]()