Piter 35 pisze: System jest chory
Esi , nie do końca . Ja rozumiem ściganie pojebów co w centrum miasta zapitalają grubo ponad zalecaną prędkośćesilon pisze: zwykłe podtrzymywanie tradycji: my i oni
Piter 35, stuknij się w głowęPiter 35 pisze: to jest służba dla Obywateli
z tego co odnotowałem w medialnym shitstorm'ie to nagrywać sobie można na własny użytek... Problemy mogą się zacząć w momencie publikacji nagrań w internecie (np. YouTube)piotruś pisze:A można nagrywać tymi kamerkami? Coś mi się obiło o uszy, że to jest niedozwolone... czy może tylko gdzieś za granicą? Jak wyglądają regulacje prawne w tej kwestii?
Tak to u nas wygląda. Ale w niektórych krajach europejskich samo posiadanie kamerki jest zabronione i karane.barton pisze:z tego co odnotowałem w medialnym shitstorm'ie to nagrywać sobie można na własny użytek... Problemy mogą się zacząć w momencie publikacji nagrań w internecie (np. YouTube)piotruś pisze:A można nagrywać tymi kamerkami? Coś mi się obiło o uszy, że to jest niedozwolone... czy może tylko gdzieś za granicą? Jak wyglądają regulacje prawne w tej kwestii?
a nawet nie tylko europejskich.Konto usunięte pisze: Ale w niektórych krajach europejskich
Takie zjawisko występuje i u nas tylko zamiast sympatycznej Pani są niedowartościowane co to ich żoden nie chcioł i se babka swe frustrację i niepowodzenia na innych odbijavibowit pisze:Ja ostatnio zauważyłem, że wśród tych patroli drogowych, przynajmniej w mojej okolicy, większość stanowią właśnie funkcjonariusze płci pięknej.
Generalnie, to wolę gadać z sympatyczną panią aspirant, niż z naburmuszonym wąsaczem. Chyba, że pani aspirant się uprze, że jest bardziej męska od tego wąsacza.
i tak zaczyna się odciąganie ludzi od foruma, a potem zastanawiają się co tu tak pustoWiS pisze:Opowieść Bergena, jakże symptomatyczna, poszła na fejsa. Kto ma konto, zapraszam do poznęcania się i tam
banować WiSa?busik pisze: i tak zaczyna się odciąganie ludzi od foruma
No to będzie mały problembusik pisze: ale jeśli dobrze pamiętam, to zbanować tego który mu pomagał
a czamu to?Piter 35 pisze: No to będzie mały problem
Konto usunięte pisze: Alan, Alan, Alan!, zbanuj wszystkich których WiS ma w znajomych na FB, a są też tutaj.![]()
![]()
Se założę trolkonto, a coAlan, Alan, Alan! pisze: banować WiSa?
Prawda.busik pisze: chyba WiS długo się opierał twarzoksiążce
Nieprawdabusik pisze: i chyba na forum go instruowali jak ma sobie poradzić z założeniem konta,
Ojtam, ojtam, tam jest praca - tu jest przyjemnośćinquiz pisze: zbanować Wisowi konto na pejsie bo nas zaniedbuje.
http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/articl ... /150319776Słupsk.Choć podczas pierwszej wizyty policjantów wyjaśnił im, że nie jest właścicielem zielonego bmw, to na tym się nie skończyło.To granatowa skoda, a nie zielone bmw - mówił przez telefon policjant.- Nie przyznał się pan i nikogo nie wskazał.To zdecydowało, że jest pan teraz podejrzanym - usłyszał
jak panie były ładne to czemu nieBergen pisze: To pan dmuchnie chociaż!