Subaru impreza 2.5 RS 2002 rok USA - Problemy z silnikiem
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
GrzesiekRS
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.5 RS 2002
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Subaru impreza 2.5 RS 2002 rok USA - Problemy z silnikiem
Ostatnio zmieniony 13 maja 2015, o 08:40 przez GrzesiekRS, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Subaru impreza 2.5 RS 2002 rok USA - Problemy z silnikiem
Łosz masakra jakaś
oddałeś do mechanika, czy kowala? 

Chyba to przesądziłoGrzesiekRS pisze: ponieważ moje tłoki były wyższe i cos mu tam nie pasowało
Regeneracja felg ;
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
A niby taki pancerny 2.5 bez turbo. Może sprzedający co nieco zataił i dałoby się do "nakłonić" do partycypowaniu w kosztach?
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Żadne stukanie po wymianie czujnika nie ustanie. Masz aparat na stanie, to poprosimy o nagranie 
-
GrzesiekRS
- 0 gwiazdek
Przepraszam że tak długo nie odpisywałem ale musiałem sie zebrać żeby odpalić subarynke bo serce mi się kraja jak słyszę jak z silnika 2.5 benzyna zrobili diesla i nie wiem jak im to się udało , ale morze ktos pomorze , posłuchajcie sami .
Wątek geograficzny się zrobił, jak widzę. :)GrzesiekRS pisze: ale morze ktos pomorze
Jacek "AMI" Rudowski
zwłaszcza, że trafia szlag a nie szlak. ale już się nie znęcajmy (w każdym razie nie terazAMI pisze: Wątek geograficzny się zrobił, jak widzę. :)
GrzesiekRS, zmień mechanika. koniecznie. co to, do cholery, znaczy, że "tłoki były wyższe, coś mu nie pasowało" a i tak złożył I URUCHOMIŁ to, co złożył.
wiesz co robi normalny mechanik? nie wybitny, nie wspaniały, ale normalny? jak mu przynosisz nie te części, to próbuje coś złożyć, przestaje próbować i INFORMUJE, że części kupiłeś niedające się/niewłaściwe i wysyła po następne. jeśli koniecznie chcesz kupować sam.
wymiana czujnika.
nawet ja, lajkonik, wiem, że wymiana czujnika nie usunie problemu. zupełnie jakbyś pytał:
jeśli wsadzę sobie zatyczki do uszu i już nie będę słyszał tej fałszującej orkiestry, to będzie oznaczało, że ona już nie fałszuje, prawda?
niestety, smutna prawda jest taka, że w tej chwili nie bardzo wiadomo, jaki silnik masz pod maską. znajdź dobry warsztat ogarniający Subaru i od razu każ im go rozebrać. ja - na twoim miejscu - tak bym zrobił.
-
GrzesiekRS
- 0 gwiazdek
Ostatnio zmieniony 13 maja 2015, o 08:41 przez GrzesiekRS, łącznie zmieniany 1 raz.
-
GrzesiekRS
- 0 gwiazdek
-
GrzesiekRS
- 0 gwiazdek
oczywiście zwracam się do tych co nie pomogli tylko sprawdzali dyktando .
-
GrzesiekRS
- 0 gwiazdek
Dziękuję , własnie też tak myślałem ale to nic będę jeżdził aż padnie silnik moc ma więc muszę tylko to jakoś wyciszyć wiesz morze jak ...
Goń się baranie z tego forum jak ci nie pasuje. Najlepiej do podstawówki, gdzie nauczą czym się różni może od Pomorze. Wpadasz tu jak świnia w kartofle żądając konkretnych porad a nie chce ci się nawet drobnego wysiłku uczynić żeby zachować poprawną pisownię obowiązującą w tym kraju. Zamiast przeprosić to się jeszcze rzucasz. A ja muszę czytać takie farmazony. Pewnie razem ze swoim mechanikiem tą samą szkołę konczyliście.
Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
Byłem zbyt leniwy żeby napisać to samo, więc tylko... popieramhati pisze:Goń się baranie z tego forum jak ci nie pasuje. Najlepiej do podstawówki, gdzie nauczą czym się różni może od Pomorze. Wpadasz tu jak świnia w kartofle żądając konkretnych porad a nie chce ci się nawet drobnego wysiłku uczynić żeby zachować poprawną pisownię obowiązującą w tym kraju. Zamiast przeprosić to się jeszcze rzucasz. A ja muszę czytać takie farmazony. Pewnie razem ze swoim mechanikiem tą samą szkołę konczyliście.
- kruque
- 2 gwiazdki
- Auto: ex obk 2.5i BP9, forek 2.0i SJ5
- Polubione posty: 1 raz
a ja myślę, że raczej tę samą ;)hati pisze:(...)Pewnie razem ze swoim mechanikiem tą samą szkołę konczyliście.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Niestety żyjemy w czasach, kiedy nieuctwo i brak nawet najbardziej elementarnej wiedzy nie są powodem do wstydu. Czasem chyba wręcz przeciwnie....hati pisze: zachować poprawną pisownię obowiązującą w tym kraju.
- Rommel
- 4 gwiazdki
- Auto: Outback 2006 2,5 , byl Forester 2010 2,5X
o kur*a, jak ja lubie to forum. A to mnie zawsze wyzywano od Grammar Nazi jak tępiłem nieuctwo...

"Non homo sed vero mentula magna minax."
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Tu jest dobrze wyjaśniona sprawa
http://www.jezykowedylematy.pl/2011/03/ ... y-te-sama/
Fajne jest to forum, a może fajoskie
http://www.jezykowedylematy.pl/2011/03/ ... y-te-sama/
Fajne jest to forum, a może fajoskie
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
Nazi grammarRommel pisze:o kur*a, jak ja lubie to forum. A to mnie zawsze wyzywano od Grammar Nazi jak tępiłem nieuctwo...
Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

-
GrzesiekRS
- 0 gwiazdek
Haha i co ulrzyło wam proponuje sie spuscic w rączke bo pewnie na panny was nie stac hahaha wtedy jeszcze lrpiej wam bedzie 
-
GrzesiekRS
- 0 gwiazdek
Pszczułka maja sobie lata oooooooo oooooo oooooo 
Jak coś mogę podać namiary na dobrego lekarza .