Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
Podobno betony z PZM chcą odstrzelić 6 klasę.... 

mega wojtas ze pokazales ze subaru moze wygrac z johny baravo:) teraz juz wiem o kogo chodzi:) widzialem jego lonboard ibylo grubo szkoda ze Twojego nie ma:((( ale i tak jeszczce raz graty!!
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Info z ostatniej chwili.
Na RM można jechać bez zwężki ,ale w klasie gość i nie będzie się liczyć w generalce,czyli w wynikach.
Tak swoją drogą to zastanawiam się co te barany z PZMotu mają w głowach tworząc taki przepis i czemu ma to służyć?
Na RM można jechać bez zwężki ,ale w klasie gość i nie będzie się liczyć w generalce,czyli w wynikach.

Tak swoją drogą to zastanawiam się co te barany z PZMotu mają w głowach tworząc taki przepis i czemu ma to służyć?

No to zrobimy swoją ligę forumową 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- wojtas.
- 5 gwiazdek
tak właśnie myślę że można pojechać i sami sobie czasy porównamy,najważniejsze że można znowu pojeździć,choć nie do końca o to chodzi. 

I zakupimy 3x2 dzbanki i wręczymy je na koniec impry...ryjeks pisze:No to zrobimy swoją ligę forumową

Ale im szczęki opadną... RK odwali całą robotę, policzy nam czasy a my w swojej klasie zrobimy swoje

Mikołaj pisze:I zakupimy 3x2 dzbanki i wręczymy je na koniec impry...ryjeks pisze:No to zrobimy swoją ligę forumową![]()
Ale im szczęki opadną... RK odwali całą robotę, policzy nam czasy a my w swojej klasie zrobimy swoje
Korzystając z ich podium i nagłośnienia

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
A ja dodam to do AWD Challenge i będzie bajkaMikołaj pisze:I zakupimy 3x2 dzbanki i wręczymy je na koniec impry...ryjeks pisze:No to zrobimy swoją ligę forumową![]()

Ja stawiam ze ktoś miał dobry pomysł bo chciał ograniczyć te np ewki 400 lub 500 + na super kajtkach a jak zwykle przepis poszedł nie przemyślano do końca tego zagrania i jest jak jestwojtas. pisze: Tak swoją drogą to zastanawiam się co te barany z PZMotu mają w głowach tworząc taki przepis i czemu ma to służyć?![]()

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
zwężka na turbo nie decyduje o dopuszczeniu do ruchumatiwrc5 pisze: poprostu nie zwęzka na turbo powinna decydowac o dopuszczeniu do ruchu i tyle !

matiwrc5, innego przepisu się chyba nie da wymyśleć, jeżeli ktoś ma na myśli ograniczenie mocy. Na BK musiałaby być pewno jakaś hamownia i kilku ogarniętych mechaników, którzy by sprawdzali jakie graty są założone i co dają. Awykonalne, nie licząc nawet rozbierania motorów

Kiedyś 4t próbowało wprowadzić klasyfikacje na podsawie mocy na rallysprincie. Ale doszli do wniosków jak wyżej.
- wojtas.
- 5 gwiazdek
to kolejnym krokiem będzie ograniczenie pojemności, bo BMW M3 ma fabrycznie 321 koni z 3.2 litra,a po małych "zabawach" ma 350km i też jest piekielnie szybkie. Uważam że ten przepis jest nie przemyślany i koniec ,bo tak naprawdę PZMot strzela sobie w kolano "wyrzucając" najbardziej widowiskową klasę. Tylko cały problem polega na tym że PZM-ot ma w dupie rajdy,a kolejnym dowodem na to jest plan oesów na Świdnicki...Alan, Alan, Alan! pisze:zwężka na turbo nie decyduje o dopuszczeniu do ruchumatiwrc5 pisze: poprostu nie zwęzka na turbo powinna decydowac o dopuszczeniu do ruchu i tyle !![]()
matiwrc5, innego przepisu się chyba nie da wymyśleć, jeżeli ktoś ma na myśli ograniczenie mocy. Na BK musiałaby być pewno jakaś hamownia i kilku ogarniętych mechaników, którzy by sprawdzali jakie graty są założone i co dają. Awykonalne, nie licząc nawet rozbierania motorów
Kiedyś 4t próbowało wprowadzić klasyfikacje na podsawie mocy na rallysprincie. Ale doszli do wniosków jak wyżej.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ale ja nie mówię czy sobie strzela czy nie. Mówię, że pewno inaczej jak zwężką nie da się tego zrobić.wojtas. pisze: Uważam że ten przepis jest nie przemyślany i koniec ,bo tak naprawdę PZMot strzela sobie w kolano "wyrzucając" najbardziej widowiskową klasę.
I kiedyś zdaje się rzeczywiście w PPZM AWD i turbo były zbanowane.
Pewno będę w stanie się dowiedzieć więcej koło środy, bo mamy przeprowadzkę firmy.
miało być do rajdu - sorki ;)Alan, Alan, Alan! pisze: zwężka na turbo nie decyduje o dopuszczeniu do ruchu![]()
Czyli u Waldiego co impreza będzie lepsza obsada jak w RSMP , ale czy to powód do dumy ...

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
dla Waldiego i uczestników z pewnością takmatiwrc5 pisze: Czyli u Waldiego co impreza będzie lepsza obsada jak w RSMP , ale czy to powód do dumy ...

Pewnych rzeczy z PZM się nie da, albo nie da łatwo i szybko. Być może rozwiązaniem byłoby wyjście spod ich skrzydeł.

- Mroowa
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza
Link: https://www.youtube.com/watch?v=CYMUG9b ... e=youtu.be
Aż niemożliwe, że pilot coś mówi w tym aucie, chyba pierwszy raz za mało upalone :D
Alan, Alan, Alan! pisze: byłoby wyjście spod ich skrzydeł.![]()

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

widać, że "pilot" z rajdu na rajd coraz bardziej się rozkręcaMroowa pisze: Aż niemożliwe, że pilot coś mówi w tym aucie, chyba pierwszy raz za mało upalone :D

Na suchym cieżko byloby chyba podejsc do Sękowskiego. Ale to M3 zapieprza. Ja szykany przejezdzalem jak wlasna babcia, w porównaniu
Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
hati, Ty kurna w ogóle ne jechałeś. Mój dziadek by Cię pikoczentem porobił na tym OS'ie 
RWD do czegoś zobowiązuje. Obczaj burata jak zdobywa się sławę

RWD do czegoś zobowiązuje. Obczaj burata jak zdobywa się sławę

Wojtas! Ale Ty kłamczuch jesteśwojtas. pisze: Aha,onboardów nie będzie bo mamy gówniany sprzęt i na pierwszym przejeździe zdechł. przepraszam.

tiaa chyba odkrywa głębokość rowów melioracyjnych przy trasachcyqan pisze: Obczaj burata jak zdobywa się sławę

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

cyqan pisze:hati, Ty kurna w ogóle ne jechałeś. Mój dziadek by Cię pikoczentem porobił na tym OS'ie
RWD do czegoś zobowiązuje. Obczaj burata jak zdobywa się sławę![]()
Taaaa ???! Akurat Burata OBJECHALEM

W ogole to musze zrobic takie male osobiste wyznanie. Odkąd kupilem przypadkiem pierwsze Subaru (oldskulowe legacy), przypadkiem , spokojnie podążając bokiem szlakiem przez Jodły wjeb... sie w bandę, z której całkiem przypadkiem wytargał mnie posykujący wrx ktorym nadjechał niebawem Kijek, przez którego zachorowałem na wrxa (mam jeszcze oboard z reki ktory wtedy nakrecilem jak Kijek odsnieża Jodły) a potem wpadłem niechcący na to forum - moje zycie dostało konkretnego kopa w dupę na rozpęd. W zasadzie nie jest ważne jakie auto sie aktualnie rozpuszcza w lesie - wrxem probowalem zlamac pare swierkow, dresowozem tez juz sporo nawywijalem i do tego objechalem wczoraj jakies subaru (sorry wicher i dziękuję! - chociaz tylko w jednym przejezdzie ). Generalnie jest super, cholernie mi sie to spodobalo - a jakos juz caaalkiem przypadkiem na tym forum znalazlem konkretnych upalaczy. Fajne towarzycho i fajnie z Wami poganiac

Auto -jak sie trochę wjezdze w ten zaprzęg , to pewnie trochę szybciej będzie - poki co jest lepiej na krotszym moscie 4.44 ale dalej do bani na elektroszperze - widac jak Burat, ktory ma to samo, chce popedzic szybciej po zakretach to konczy sie to tradycyjnie w krzakach. U mnei jest identycznie dlatego nei ma sensu probowac - to nie drift. Poza tym zaczynam dopiero sie uczyc tego rzemiosla i to byl pierwszy raz kiedy konkretnie sie przygotowywalem z opisu trasy. Nie poszlo zbyt dobrze juz w trakcie, sporo odcinka jechalem to co widzę ale moze sie to poprawi. Poki co porownalem kilka filmow z moim przejazdem i z toru jazdy jestem w miare zadowolony. Oczywiscie jest pare rzeczy do poprawy zwlaszcza te nieszczesne dohamowania do szykan - ale sie pojezdzi, sie poprawi.
No i moj najszybszy przejazd:
Link: https://www.youtube.com/watch?v=GMkQoTa ... load_owner
Gratki dla uczestnikow!
Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Cygi, daj Ty ludziom ścigać się tak jak im się chce :)cyqan pisze: RWD do czegoś zobowiązuje. Obczaj burata jak zdobywa się sławę
a co to się stało, że el Arturro S nie odebrał pucharu? bo jak nie za 1sze, to nie puchar, czy co?
gratsy wszystkim, jak patrze na te onboardy, to ze stresu mi się odechciewa kończyć żarłacza

gratsy wszystkim, jak patrze na te onboardy, to ze stresu mi się odechciewa kończyć żarłacza

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna