Ano...Bilex pisze:Cztery! Mało!
Oglądałem mecz w towarzystwie kibica Wisły. Wiało grozą.

Jeśli chodzi o sport to powiedziałbym raczej, że prawie wszystko jest źle, a coś czasami jest tak ja powinno być.gruby pisze:Cos jest zle.
Ano...Bilex pisze:Cztery! Mało!
Jeśli chodzi o sport to powiedziałbym raczej, że prawie wszystko jest źle, a coś czasami jest tak ja powinno być.gruby pisze:Cos jest zle.
A strzegóły?Bilex pisze:Legia nic nie zagrała![]()
Lech jak na razie wprawił mnie w osłupieniezobaczymy czy starczy pary na druga połowę...
dostaniesz to, co Marsjanie od Polaków dostalimały 5150 pisze:Idę dzisiaj na Legię, ale nie na mecz, będę krzyczał - Wolna Gruzja![]()
![]()
Legia po słabiutkim meczu przy 6000 dość milczącej widowni przegrała 1"2. Generalnie nie mamy ani obrony ani napadu...FUX pisze:A strzegóły?Bilex pisze:Legia nic nie zagrała![]()
Lech jak na razie wprawił mnie w osłupieniezobaczymy czy starczy pary na druga połowę...
![]()
Lecha dzieś tam oglądałem...
Bilex pisze: Szala, Vuko, Kiełbowicz, Rzeźniczak, Giza
Bilex pisze: Szul? Przygotowywał z dużym powodzeniem inne drużyny
Bilex pisze: A może oni po prostu nie potrafią grac w piłkę?
Bilex pisze: A są to, przypomnę, kibice wyselekcjonowani - czyli tacy jakich najbardziej boi się Żyleta i jej bossowie.
Bilex pisze: kibic West Hamu zatrzymał go żeby...nie , nie żeby mu dać w mordę
Ależ oczywiście, że tak - tyle, że nadzieja mnie opuściła już...Konto usunięte pisze: "Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham cię!!!"![]()
Kolejny?Konto usunięte pisze: i jestem gotów poświęcić jeden sezon żeby znów zobaczyć Wielką Legię
Bilex pisze: nadzieja mnie opuściła już...
Bilex pisze: Kolejny?
Konto usunięte pisze: Wieść gminna niesie, że Legia gra źle. Od kilku sezonów. A co się wydarzyło? Pierwsze, trzecie i drugie miejsce. To jest źle?
Marudzisz.EterycznyŻołądź pisze:vibowit, nazywanie tego czegoś "Ligą" to nie takt. Może zawody podwórkowe?
EterycznyŻołądź pisze: nie takt