no nawalają się chłopaki naprawdę jak w playstation o sekundy , Kajtek złapał rytm odcinków i lokersi już nie szaleją
Teraz zrobię awanturę ,ale dla mnie Kajtek objechał by Roberta. W autach zbliżonych do siebie dał by mu spokojnie radę. Jeden ból to brak sponsora niestety
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"
burat pisze:
Teraz zrobię awanturę ,ale dla mnie Kajtek objechał by Roberta. W autach zbliżonych do siebie dał by mu spokojnie radę. Jeden ból to brak sponsora niestety
Wg. Ciebie od Roberta wszyscy są lepsi więc dlaczego Kajto miałby nie być
Kajtek jest kierowcą w zasadzie już kompletnym, a Robert się kompletuje.
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
ryjeks, a to błędne wnioski wyciągasz nigdy tego nie napisałem , tak samo jak tego ,że Robertowi należy się już tytuł mistrza świata zanim w ogóle wsiadł do rajdówki
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"
burat pisze:ryjeks, a to błędne wnioski wyciągasz nigdy tego nie napisałem , tak samo jak tego ,że Robertowi należy się już tytuł mistrza świata zanim w ogóle wsiadł do rajdówki
Pamiętam jak dzisiaj, że pisałeś. Nie udawaj wiec teraz, że nie wiesz, o co chodzi
ryjeks pisze:
Mataczysz i nadinterpretujesz drogi kolego, co jak widać nie tylko ja zauważam
gdzie w którym miejscu To ,że nie uważam Kubicę za najlepszego kierowcę na świecie i objawienie Polskich rajdów to od dawna mówię otwarcie. Jednak nigdy nie napisałem ,że wszyscy są lepsi od niego. Tylko jak zwykle na forum można być albo za albo przeciw , nie ma stanów pośrednich. Też to wielu zauważa i nie chce się już wypowiadać , bo jakakolwiek skrytykowanie jak moim zdaniem, Robert coś spieprzył odrazu odbieranie jest jak zamach na świętość.
Znajdź mi proszę w moich wypowiedziach to gdzie napisałem ,że wszyscy są lepsi od Kubka bo jakoś sobie nie przypominam
Doświadczenie pokazuje, że jakakolwiek dyskusja z Tobą, na jakikolwiek temat nie ma większego sensu
I nie piszę tu o bezpośrednich naszych dyskusjach, bo takich było niewiele i nadal ich stan się nie powiększy, alleluja
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
ryjeks, no widzisz ,jeśli mi coś zarzucasz ,to proszę Cię tylko abyś pokazał potwierdzenie tego o czym mówisz. Widzę jednak ,że lepiej jest walnąć focha i zabrać zabawki. Pozdrawiam
o ile pamiętam, to kubek breena objeżdżał i to nie furą WRC, a Kajto breena już nie zawsze.. no ale pożyjemy, zobaczymy Tymczasem Wesołego wszystkim! I jajek niespodzianek pod choinką!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
burat, faktycznie ostatnio jesteś jakby... trochę bardziej kłótliwy
Dawaj do mnie - usiądziemy w saunie, "zaparzymy" ziółka Przy okazji zapoznam Cię z magikiem od PRL'owskiej motoryzacji i w końcu zobaczysz moją Nysę...
Fajna ta fabiana i dobrze, że wraca na trasy, a nie tylko te fieściny. Fajnie też będzie zobaczyć Kopeckiego i Lappiego. Kajto musi się spinać w tym roku, bo w przyszłym będzie jeszcze ciężej w ERC.
Wszystko testowane było ponad piętnaście miesięcy.
to chyba kiepska jest, skoro Toyka Yarisa już testuje, a na trasy wypuści dopiero w 2017 roku - widać japońce albo trochę przesadzają z długością testów, albo wiedzą co robią
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski